Sylvia de Wit

Hoorn Bel 0629405597 E-mail Stuur een bericht

Drieboomlaan 25 1624 BA Hoorn

Toon op kaart
Sylvia de Wit
Over Sylvia Mijn reistips Beoordelingen

Love to be in sLOVEnië

Slovenië:

Een nog relatief onbekende vakantiebestemming.
Het is er goedkoper dan in buurlanden als Italië en Oostenrijk, nog geen 2 uur vliegen vanaf Schiphol. Mooie historische steden, wonderschone meren, ruige gebergten, groene wijnranken, de kristalheldere meren van Bled,

Het National Park Triglav in de Sloveense Alpen,
de prachtige wijnregio, het idyllische havenplaatsje Piran.
Wereldberoemde grotten en kastelen.Slovenië heeft álles in één compact geheel.
Ik was er op uitnodiging van LIBERTY,
een enthousiaste, creatieve, dynamische organisatie die experts zijn in het organiseren van bijzondere activiteiten, aparte uitjes, evenementen zij bezorgen met mij mijn klanten met unieke elementen een onvergetelijke ervaring.
Of je nu je personeel wilt verwennen of met de hele familie wilt gaan skiën met 10 personen of met 500, wij samen zorgen ervoor dat er niets ontbreekt.
En dat heb ik geweten…5 dagen lang van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat van een boottochtje door Ljubljana city tot een secret dinner, van een truffel speurtocht tot aan een ondergrondse trekking. Ik werd elk moment weer verrast. . Met een half uurtje rijden vanaf de hoofdstad, sta je op de skies.
Met een uurtje vanaf de luchthaven lig je op het mooie strand terwijl Liberty zorgt voor bijvoorbeeld een wijn of olijfolie-proeverijtje onderweg.
Omdat ik normaal gesproken  niet met mijn klanten mee ga op reis en de mensen van de organisatie Liberty daar wonen verzorgen zij voor mij in bijna alle landen de meest uiteenlopende activiteiten/transfers/hotels voor groepen vanaf 12 personen.
Ik ben tot de conclusie gekomen dat dit veelzijdige Alpenlandje weleens het best bewaarde geheim van Europa kan zijn.

Meer reistips

sylvia.de.wit@tuiathome.nl

Stuur Sylvia een bericht