Titia Doornbos Clevering

Westerbork Bel 06-50885661 E-mail Stuur een bericht

Diekeveenseweg 8C 9431 BR Westerbork

Toon op kaart
Titia Doornbos Clevering
Over Titia Mijn reistips Beoordelingen

Maar dit jaar zal alles anders gaan.

Voor elke jaargetijde kan ik wel een reden bedenken om een reisje te plannen.

Maar dit jaar zal alles anders gaan. Factoren waar we nu weinig invloed op hebben zullen vakantiewensen beïnvloeden.
Keep Dreaming zeggen we bij TUI.

En in die dromen zijn allerlei nieuwe ideeën ontstaan. Autovakanties binnen Europa bijvoorbeeld. Een vakantiehuis in Nederland. Een blokhut in Noorwegen of een fietsvakantie in Zuid Duitsland.

Ik kan me goed voorstellen dat je nu je vakantie anders wilt invullen dan dat je gewend bent. Meer ruimte om je heen, even niet in een vliegtuig misschien, naar een land waar de gezondheidszorg goed is en een vervoermiddel waarmee je zo weer naar huis kunt rijden omdat je snel naar je dierbaren wilt kunnen. Persoonlijke reisadvies betekent een vakantie die bij jullie past ook nu de situatie anders is. Reisadviezen en in-reisvoorwaarden veranderen snel. Op het laatste moment nog een Covid test doen of plotseling van bestemming wisselen zijn veel voorkomende zaken op het moment.

Mocht je een bezoek aan palmbomen willen plannen, bergen willen bewandelen, drankjes willen drinken op een kneuterig terras, of gewoon een weekje weg willen… Waar een wens is, is een weg naar jullie ideale vakantiebestemming. Wellicht is die ideale vakantiebestemming dit jaar een nog grotere verrassing dan dat mijn eerdere alternatieven voor jullie geweest zijn.

Ik verheug me op jullie vakantie!

 

Meer reistips

titia.doornbos.clevering@tui.nl

Stuur Titia een bericht