Ilona en Sylvia

Winterswijk Bel 06-50574995 / 06-47020577 WhatsApp E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Parallelweg 46 7102 DG Winterswijk

Toon op kaart
Ilona en Sylvia
Over Ilona en Sylvia Mijn reistips Beoordelingen

Mallorca, een favoriet

Al 6x geweest maar het verveeld nooit. Iedere keer wanneer ik weer op het eiland ben ontdek ik mooie, nieuwe plekken. Zoals de laatste keer dat ik er was, Alcudia old town en Cap Formentor. Niet perse een verborgen schat maar het was er nooit van gekomen het te bezoeken. Maar dat het de moeite waard is, bleek al snel. Het is een prachtige route om per huurauto te rijden (die wij uiteraard ook voor je kunnen reserveren) en staat garant voor fantastische uitzichten.

En wat dacht je van een dagje Palma? De hoofdstad van het eiland is zelfs geschikt om te ontdekken tijdens een 3 daagse stedentrip. De smalle straatjes, vele winkeltjes en de kathedraal zijn het bekijken waard.

En laten we vooral de plaats Cala D’or niet overslaan, al jaren mijn favoriete plek op het eiland. Deze glooiende badplaats aan de oostkust van het eiland biedt veel vertier maar niet de hoogbouw en de extreme drukte zoals je deze vind in El Arenal. En daarbij.. deze plaats heeft de mooiste baaien van het eiland. Prachtig gelegen tussen de begroeide rotsen vind je kleine stranden, ik hou ervan!

Wil jij Mallorca ook ontdekken? Ik kan je er alles over vertellen! Neem contact met me op en ik ga het voor je regelen. Groetjes! Sylvia 06-47020577 #tuiathomeilonaensylvia

 

Meer reistips

ilona.sylvia@tui.nl

Stuur Ilona en Sylvia een bericht