Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Marokko moet je gezien hebben!

 

Marokko een magische ervaring!

Marokko staat bekend om de koningssteden: Marrakech, Rabat, Féz en Meknes. Sfeervolle en kleurrijke steden, indrukwekkende paleizen kun je ontdekken of  dwaal op je gemak door de overdekte markten. De markten zijn onveranderd en nog steeds even kleurrijk en levendig als altijd. Mausolea, moskeeën en paleizen ze vertellen hun eigen verhaal. Op het bekende plein Djemaa el Fna in het kloppende hart van Marrakech, waan je, je in een echte 1001 -nacht sfeer.

In Marokko kun je prachtige rondreizen maken, het biedt zoveel diversiteit en dat in één land. Buiten de koningssteden kun je ook de Sahara woestijn met vruchtbare oasesteden en het rustige platteland bezoeken. De alledaagse hechtiek in de kleurrijke souks mag je zeker niet missen. Struin door de kleine straatjes van de medina, proef de Marokkaanse lekkernijen en ruik de heerlijke specerijen.

Na een rondreis is het goed toeven aan het strand in bijvoorbeeld het charmante vissersdorpje  Essaouira of Agadir met zijn langgerekte stranden. Hier kun je heerlijk zonnen en een verfrissende duik nemen in de zee. Wandelen is hier ook een mogelijkheid over de kilometerslange boulevard, die start bij het Koninklijke Paleis en eindigt bij de gezellige haven met restaurantjes en terrassen.

Laat je betoveren door mystieke Marokko!

Meer reistips

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht