Martine Tomassen

Bunschoten-Spakenburg Bel 06-10531304 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Voorste Kamp 19 Bunschoten-Spakenburg

Toon op kaart
Martine Tomassen
Over Martine Mijn reistips Beoordelingen

Droompark De Hooge Veluwe

Sinds de coronacrisis is vakantie in eigen land enorm populair. We zijn de schoonheid in onze omgeving meer gaan zien en ons eigen land meer gaan waarderen. Nederland heeft zoveel mooie plekjes waaronder de Veluwe. Hier liggen tevens ook mijn roots. Aangezien onze geplande vakantie naar Mauritius gecanceld was hebben we besloten er toch even op uit te gaan. De Veluwe is het geworden!

DROOMPARK DE HOOGE VELUWE

Een mooi vakantiepark is De Hooge Veluwe. Dit park is onderdeel van de keten Droomparken. Dit park ligt middenin de bossen nabij Arnhem.
’s Ochtends word je gewekt door de vogeltjes waarmee de dag al heel fijn begint.
Het park ligt op zo’n 5 kilometer van Arnhem, 4,5 kilometer van de dierentuin Burgers’ Zoo, 8 kilometer van het Nationaal park Veluwezoom en slechts 700 meter van het Nationaal park De Hoge Veluwe. Back to the nature!

Droompark De Hooge Veluwe beschikt over veel verschillende accommodaties. Zo zijn er grote vrijstaande huizen in de vorm van een soort boerderij, modernere cubes met een dakterras en hele schattige tiny houses.

Er is een restaurant, supermarktje en een zwembad aanwezig. Een grote speeltuin voor de kids mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast is Bram de Bever ook aanwezig tijdens de schoolvakantie om de kinderen mee te nemen op avontuur.

Via een handige app kan je voor de volgende ochtend broodjes bestellen. Je bestelling kan je dan zo afhalen. Ook kan je een volledig verzorgd ontbijt bij je huisje laten bezorgen. Dat is pas echt vakantie!

HOGE VELUWE NP

Wie wild wil spotten hoeft niet per sé ver weg. Dit kan ook gewoon op de Veluwe! Weliswaar ander wild dan in bijvoorbeeld Afrika maar zeker niet minder mooi. De ingang van Nationaal park de Hoge Veluwe ligt tegenover de ingang van Droompark de Hooge Veluwe. Je hoeft alleen maar een weg over te steken. Ideaal! Het park is met zo’n 5400 hectare enorm groot. Je kan er op de aangegeven wegen met de auto doorheen rijden en parkeren om vervolgens verder te wandelen. Ook kan je er bij de ingang fietsen pakken. Deze zijn gratis te gebruiken. Een super leuke manier om het wild te spotten!

Wil jij het leukste huisje bemachtigen op dit vakantie park? Daar help ik je graag bij.

Meer reistips

martine.tomassen@tuiathome.nl

Stuur Martine een bericht