Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Special

MASTERS EXPO – TUI at Home

Van 8 t/m 12 december is TUI at Home te vinden op de MASTERS EXPO beurs (voorheen Miljonairs Fair). Dagelijks zijn er vier ZRA’s vertegenwoordigd die uiteraard alle tijd nemen om samen met jou je wensen door te nemen en je te adviseren. Na het boeken houdt het niet op! De ZRA’s van TUI at Home ontzorgen je, zorgen voor de juiste visa, reisbescheiden, etc. Je kan 7 dagen per week en bijna 24 uur per dag terugvallen op de excellente service van de ZRA’s. Bezoek TUI (at Home) in de RAI in Amsterdam in hal 11 (stand 1080), we staan klaar om je in de (reis)watten te leggen! En het mooiste is; ook na de beurs komen ze naar jou toe “at home”, dan boek jij je reis in je eigen vertrouwde omgeving!

MASTERS EXPO 2022 MAAKT ZICH OP VOOR MEEST KLEURRIJKE EDITIE
Van 8 t/m 12 december ontmoeten ondernemers elkaar in de RAI in Amsterdam, wanneer circa vierhonderd bijzondere (familie)bedrijven uit bijna twintig verschillende branches samenkomen – van mobiliteit tot vastgoed en van design tot tech. MASTERS EXPO – Capital Of Great Business – is met 40.000 vierkante meter oppervlakte het grootste netwerkevent van Nederland. In pop-up Restaurant M* staat dit jaar een recordaantal van 34 sterrenchefs in de keuken. Tijdens MASTERS TALKS op donderdag 8 december spreken zakelijke iconen als Atilay Uslu (Corendon), Paul van Riessen (Quote), Rico Verhoeven, Tesla’s Kim Liebregts en vastgoedman Cor van Zadelhoff met journalistiek moderator Toine van Peperstraten.

Organisator Yves Gijrath: “Ondernemen is meebewegen met wat deze uitdagende tijd van ons vraagt. De nieuwe werkelijkheid vraagt om herbezinning, om een ontwikkeling die duurzaam is en waarbij authenticiteit en kwaliteit van doorslaggevende waarde zijn. Daar wil MASTERS EXPO een rol in spelen. Hoe kunnen wij bouwen aan een betere wereld? En wat gaan wij doen om dat te realiseren? Het is tijd om kleur te bekennen.”

THE COLOURFUL EDITION
De eenentwintigste editie draagt het thema ‘The Colourful Edition’: de talloze lanceringen en noviteiten dit jaar van prestigieuze wereldmerken zijn de wegwijzers naar een verscheidenheid aan markten, mogelijkheden en mensen.

VAN KUNST TOT TECH
Gericht op de ontwikkeling van technologie laat MASTERS EXPO dit jaar opvallend veel duurzame innovatie zien op het gebied van mobiliteit, vastgoed, reizen en tech. Naast bekende designers, kunstenaars en grote projectontwikkelingen zijn ook de Nederlandse botenbouwers ruim vertegenwoordigd.

UNIEK BEURSCONCEPT
Het spraakmakende aanbod aan gastronomie, live entertainment, podcastopnames, kunst en design zorgt voor het meest unieke beursconcept van Europa. Musici, dansers, zangers, proeverijen, charity intieme podia en live kunst: overal valt wat te beleven. En voor iedereen. Genieten van een heerlijke lunch of diner kan op een recordaantal verrassende culinaire hotspots.

Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials