José van Felius

Gorinchem Bel 06-10960406 E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Blijenhoek 10 4201 JS Gorinchem

Toon op kaart
José van Felius
Over Jose Mijn reistips Beoordelingen

MASTERSEXPO

Let’s meet at MASTERS EXPO!

Van 18 t/m 22 november is TUI at Home te vinden op de MASTERS EXPO beurs (voorheen Miljonairs Fair). Dagelijks zijn er vier ZRA’s vertegenwoordigd die uiteraard alle tijd nemen om samen met jou je wensen door te nemen en je te adviseren. Na het boeken houdt het niet op! De ZRA’s van TUI at Home ontzorgen je, zorgen voor de juiste visa, reisbescheiden, etc. Je kan 7 dagen per week en bijna 24 uur per dag terugvallen op de excellente service van de ZRA’s. Bezoek TUI at Home in de RAI in Amsterdam in hal 11 (stand 1050), we staan klaar om je in de (reis)watten te leggen! En het mooiste is; ook na de beurs komen ze naar jou toe “at home”, dan boek jij je reis in je eigen vertrouwde omgeving!

MASTERS EXPO vindt dit jaar van 18 t/m 22 november plaats: Europa’s enige exclusieve zakenbeurs. Een grootse sociale happening met als pijlers authenticiteit, vakmanschap en duurzaamheid en met een diepe focus op ondernemerschap en verbinding. Het zijn de Masters die het prestigieuze Hollandcomplex in RAI Amsterdam omtoveren tot een arena waar zakendoen een feest is.

MASTERS EXPO ziet kansen voor sustainable en future proof premium businesses, die trendsettend en verbindend zijn. Een unieke mogelijkheid voor de duurzame doorontwikkeling van vakmanschap en topkwaliteit. Een kantelpunt van Meer naar Beter. Een nieuwe balans met aanstekelijk positivisme. Niet alleen omdat we daar allemaal wel iets van kunnen gebruiken, maar ook omdat er écht nieuwe ontwikkelingen en inzichten zijn die het verdienen om uitgerold te worden.

EEN LIEFDESVERKLARING AAN HET ONDERNEMERSCHAP
De luxe-industrie is traditiegetrouw het startpunt voor innovaties. Waar een automerk vroeger koos hun topmodel op de beurs te lanceren, wil het tegenwoordig ook laten zien wat het presteert op het gebied van elektrisch rijden en zakelijke arrangementen. MASTERS EXPO biedt die ruimte. Zie het maar als een liefdesverklaring aan het ondernemerschap.

THE FORWARD EDITION
De twintigste (!) editie van de beurs beslaat een oppervlakte van 40.000 vierkante meter. Circa driehonderdvijftig exposanten uit bijna twintig verschillende branches participeren. Van botenbouwers tot uitblinkers op het gebied van duurzaamheid, van de beste horlogemakers tot grote projectontwikkelaars. In deze CAPITAL OF GREAT BUSINESS treft een groot aantal geselecteerde exposanten, ondernemers, investeerders, CEO’s, leiders, politici en visionairs elkaar op de beursvloer om zaken te doen, het glas te heffen, te netwerken en vooruit te kijken. Vandaar dat MASTERS EXPO dit jaar The Forward Edition presenteert: het is de meest wenselijke gedachte en dus hét thema van 2021.

Wil jij ook naar de MASTERS EXPO? Bestel dan jouw kaarten via: https://mastersexpo.com/tickets/

Kom je op zaterdag? Dan maak ik graag kennis met je.

 

 

 

 

Meer reistips

jose.van.felius@tuiathome.nl

Stuur Jose een bericht