Over Shirly Mijn reistips Beoordelingen

Met een Sunny Cars huurauto zie je meer!

Een huurauto tijdens je vakantie geeft je ongelooflijk veel vrijheid! Lekker individueel op pad, zelf op ontdekking gaan, ik houd er van.

Je komt op de beste plekjes, ontdekt de mooiste baaitjes en strandjes en vindt de leukste restaurantjes en terrasjes.

Voor mij is het dan ook eigenlijk vanzelfsprekend dat ik voor de reizigers waarvoor ik een vakantie heb mogen verzorgen, óók een huurauto reserveer.

Dit kan vanaf de luchthaven zijn zodat je zelf in één keer naar je vakantieadres kunt rijden, maar ik kan de auto ook laten afleveren en weer laten ophalen bij je accommodatie, hoe fijn en makkelijk is dat?!

Ik breng de reservering van de huurauto’s altijd onder bij Sunny Cars. Zij bieden een zéér groot aanbod op vrijwel alle bestemmingen in de wereld. Een super scherpe prijs met daarin een all-inclusive verzekeringen-pakket en het eigen risico volledig afgekocht, zo rijd je zorgeloos tijdens je vakantie rond in je huurauto. Dakje open, of liever de airco aan?  Alles kan!
WIST JE DAT? Een excursie voor een dagje met het gezin is in de meeste gevallen al duurder is dan een week met je eigen huurauto op pad? Liever een paar dagen een auto? Natúúrlijk kan dat, ook dát regel ik voor je.

Onlangs werd ik door Sunny Cars geïnterviewd.
Via onderstaande link kun je het leuke interview lezen die gepubliceerd is in het reisvakblad Reisbizz;

https://magazine.reisbizz.nl/mei_65/58/

 

Meer reistips

shirly.habets@tuiathome.nl

Stuur Shirly een bericht