Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

Met je gezin rondreizen in Zuid Afrika?

Met mijn gezin heb ik afgelopen zomer een prachtige rondreis gemaakt in Zuid Afrika.

Met een auto hebben wij vanaf Johannesburg een rondje van 3 weken gemaakt. Wat een prachtige bestemming! Wij zijn allemaal verliefd geworden op dit mooie land.

In ons rondje zat onder andere de regio Waterberg waar we de mooiste gamedrives hebben gemaakt. ’s Ochtends en ’s avonds koelde het behoorlijk af, want we waren daar in de Zuid-Afrikaanse winter. Overdag was het heerlijk weer, scheen het zonnetje en liepen gewoon in onze zomerkleding rond. Natuurlijk hebben we de Panorama route gereden. De ene stop is nog mooier dan de ander. Ook hebben we Krugerpark bezocht en hebben we in het zuiden van het park overnacht. In St. Lucia hebben we een paar heerlijke dagen doorgebracht. Echt een aanrader. Lekker even een pauze in het toch wel drukke reisschema. In en rond St. Lucia liggen prachtige stranden. Het zeewater is heerlijk warm, je kan er fantastisch vis eten en het dorp is lekker levendig. Via Drakensbergen zijn we weer richting Johannesburg gereden.

Als je deze rondreis maakt, kom je ontzettend veel verschillende landschappen tegen. Het echte Afrikaanse landschap, uitgestrekte valleien, hoge bergen en strand. Dat maakt deze bestemming zo afwisselend. En dan niet te vergeten het Afrikaanse wild. Natuurlijk ga je op zoek naar de Big Five tijdens zo’n reis, maar wat mij ontzettend verrast heeft zijn de prachtig gekleurde vogels. Ook vogels spotten is super leuk om te doen!

Wij hebben tijdens onze reis in verschillende accommodaties geslapen. Van lodge tot safaritent, alles is mogelijk.

Heb je na het lezen ook zin om zo’n bijzondere reis te maken? Bel, mail of app me of vul het formulier op de website in. Ik kan de reisinformatie en tips geven en dan vinden we vast een reis die past.

 

 

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht