Mirjam den Broeder

Gouda Bel 06-15420164 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Prunuslaan 40 2803 SG Gouda

Toon op kaart
Mirjam den Broeder
Over Mirjam Mijn reistips Beoordelingen

Mijn favoriete bestemming; Ibiza!

Ik durf mezelf een echte Ibiza-kenner te noemen, ik ben inmiddels al 10 keer op dit heerlijke eiland geweest en ken alle ins en outs. Elk verborgen baaitje, bijzonder eettentje, barretje of discotheek weet ik te vinden. Of jij nou voor de rust en het strand naar Ibiza wilt of voor een paar avondjes stappen in bv. Ushuaïa, Amnesia, Eden of Pacha. Óf je wilt een combinatie van beide; ik help jou met het samenstellen van jouw droomvakantie naar mijn favoriete bestemming; Ibiza!

Stuur me gerust een mail, bel of app me en we lopen samen door alle mogelijkheden heen!

Meer reistips

mirjam.den.broeder@tuiathome.nl

Stuur Mirjam een bericht