Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

Must see: Zakynthos

Overweeg jij een vakantie naar het Griekse eiland Zakynthos? Vooral doen!

Eind augustus 2019 bezocht ik ( Angela) dit prachtige Griekse eiland.
Ik was echt aangenaam verrast door dit veelzijdige eiland. Een huurauto vond ik zelf onmisbaar om meer van het eiland te kunnen zien. De wegen zijn geasfalteerd en veelal goed begaanbaar. Overal op het eiland vind je bewegwijzering ( en natuurlijk doet ook Google maps wonderen 😉 Ik voorzie je graag van dé leukste tips voor een dagje weg.
Wat dacht je van een een relaxte boottocht langs de Blue Caves en een bezoekje aan Shipwreck beach? Als je het qua tijdstip een beetje goed uitkient hoef je hier echt niet omver gelopen te worden door de vele toeristen die dit strand trekt. Wij waren er slechts met een handjevol mensen!
Verder genoten wij van een prachtige sunset en hebben we dé Caretta Caretta schidpad in zee mogen bewonderen… Wauw! Onderweg stopten we natuurlijk voor een zwemstop bij de vele mooie baaitjes die het eiland rijk is. Oh ja, ik heb ook nog dé perfecte lunchtip voor onderweg. Wij lunchten namelijk bij een heerlijk Grieks restaurant met werkelijk een schitterend uitzicht!
Ongeveer 10/15 accommodaties bezocht ik tijdens mijn verblijf…. van écht ‘Couleur Locale’ tot glijbanenparadijs en twee zeer luxe Adult only hotels. Ik adviseer je graag uit eigen ervaring welke accommodatie het beste bij jouw individuele wensen aansluit. Wordt het die mooie swim-up suite? Of een prachtig nieuw ingericht appartement?
Neem contact met me op en ik regel het graag voor je.
Angela

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht