Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

Mystiek Marrakech

Marrakech, een absolute must-see!

Marrakech is zó veel meer dan een standaard stedentrip. In oktober 2019 bezocht ik (Angela) deze fantastische stad en wat vond ik dít een belevenis. Na ongeveer 3,5 uur vliegen landt je in een compleet andere wereld. We wilden in 5 dagen tijd met zo veel mogelijk facetten van deze veelzijdige stad kennismaken, maar wilden ook tussendoor heerlijk relaxen aan de rand van een riant zwembad en genieten van het heerlijke zonnetje….30 graden in oktober is zeker geen uitzondering.
We kozen dus voor een combinatie tussen een échte woestijnervaring buiten de stad om vervolgens midden in het centrum te overnachten in een luxe hotel, welke een heerlijke oase van rust bleek in deze bruisende stad. Dé perfecte combinatie als je het mij vraagt. Natuurlijk bezocht ik ook een Riad midden in de stad. Ook dit is een échte aanrader. Je keuze van overnachten is echter echt afhankelijk van jouw budget en specifieke wensen voor deze trip. Ik adviseer je dan ook graag persoonlijk over deze mogelijkheden.

De eerste 24 uur in Marrakech is écht even acclimatiseren. Wat een cultuurshock! Geef je over aan het ritme van de stad en je geniet van deze stad van uitersten. Van de bruisende levendigheid van de Arabische soeks, naar de rust in één van de paleizen. Deze stad prikkelt echt al je zintuigen.
Ben jij enthousiast geworden na het zien van mijn foto’s?
Neem contact met me op en ik stel graag een mooie trip voor je samen!

Angela

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht