Ilona en Sylvia

Winterswijk Bel 06-50574995 / 06-47020577 WhatsApp E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Parallelweg 46 7102 DG Winterswijk

Toon op kaart
Ilona en Sylvia
Over Ilona en Sylvia Mijn reistips Beoordelingen

New York is always a good idea!

The City that never Sleeps, The Big Apple, The City So Nice They Named It Twice, The Capital of the World , Gotham…oftewel, NEW YORK!

Deze stad heeft zoveel bijnamen en dat is niet voor niks.

Ik heb het geluk gehad dat ik al twee keer in New York ben geweest. Beide keren waren fantastisch! Je raakt hier niet uitgekeken. Ik ben verbleven in het RIU New York Times Square. Wat een tof hotel op de perfecte locatie! Dit hotel zou ik iedereen adviseren.

De eerste keer in New York moet je uiteraard alle bekende hot-spots af zoals Times Square, Empire State building, One World Trade Center met het indrukwekkende memorial voor 9/11, het Vrijheidsbeeld, Central Park en ga zo maar door. Ben je nou al vaker geweest, dan zijn er genoeg leuke plekjes die je vast nog niet ontdekt hebt in de vele wijken die New York kent.

Een absolute aanrader is om zoveel mogelijk te voet te doen. De snelste manier van reizen door de stad is de metro, maar wil je de stad echt voelen en beleven, ga dan lekker wandelen. Je voelt je klein tussen alle hoge gebouwen, overweldigd door de overdaad van prikkels, maar tegelijkertijd krijg je heel veel energie van deze bruisende stad.

Ook kan je één van de vele tours door de stad doen per bus. Er zijn verschillende routes en sommige tours hebben een thema, zoals bijvoorbeeld een “Friends tour” die je langs alle bekende plekjes uit de serie brengt of een “gospel tour” waar je de sfeer kan ervaren van gospelmuziek in één van de kerken in Brooklyn of Harlem.

New York vanaf het water is ook een hele ervaring. Maak een avond- of dinercruise om New York by night te bewonderen, of ga, net zoals ik heb gedaan, tijdens oud en nieuw naar New York en beleef de jaarwisseling inclusief spectaculair vuurwerk op het water en kijk in de stad je ogen uit door alle over-de-top versierde etalages en straten. Dit ga je gegarandeerd nooit meer vergeten!

Ben je nieuwsgierig geworden? Dat snap ik! Neem snel contact met me op en ik vertel je nog veel meer…

Groetjes Ilona

06-50574995 / ilona.sylvia@tui.nl

Meer reistips

ilona.sylvia@tui.nl

Stuur Ilona en Sylvia een bericht