Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Special

Nieuw; TUI golfreizen

Het uitdagende/leuke/unieke aan golf is natuurlijk ook het spelen op een andere baan. 18 onbekende holes in een frisse inspirerende omgeving. Misschien wel een plek waar je het beste spel in jezelf naar boven haalt. Elke baan heeft zijn eigen uitdagingen en unieke ligging. Zeker in het buitenland speel je vaak op prachtige plekken. In bossen, glooiende landschappen of langs een grillige/woeste kustlijn waar de zee al eeuwenlang tegenaan beukt.

Van april t/m oktober vliegt TUI naar de populaire Europese zonbestemmingen. Dat zijn onze zeer scherp geprijsde complete pakketreizen op centraal gelegen plekken in comfortabele hotels. In het hoogseizoen is het hier wellicht te warm maar in het voor- en naseizoen zijn dit de ideale bestemmingen om te golfen. We hebben een selectie gemaakt van hotels zoals RIU en TUI BLUE die dichtbij meerdere prachtige golfbanen liggen.

Een groot voordeel van TUI is dat je bij ons een complete golfreis gemakkelijk kunt boeken. Vlucht, verblijf, huurauto, greenfees en een ruime keuze uit starttijden en banen. En we zijn echt voordeliger dan de meeste op-maat-gemaakte golfreizen. Waar je vaak lang moet wachten, de vraag is of je vlucht wel inclusief is en of zelf echt kunt kiezen waar en wanneer je wilt spelen.

Ben jij een golfer en zou je ook eens zon geheel verzorgde golf vakantie willen boeken? Vind dan via onderstaande zoekbalk jouw favoriete ZRA van TUI at Home en laat je inspireren!

Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials