Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

Bijzondere autorondreizen door Europa

Met de auto op reis is populair. Kies voor zekerheid en gemak en laat je reis op maat samenstellen of kies één van de bijzondere kant-en-klare rondreizen. Zo profiteer je van de garanties die horen bij een pakketreis en boek je zonder zorgen. De accommodaties en excursies zijn vooraf voor je vastgelegd en je weet waar je aan toe bent als het reisadvies plots verandert. Mijn aanbod aan autorondreizen is enorm uitgebreid. Wat denk je van een actieve vakantie naar Noorwegen? Of kies voor nog meer avontuur en afzondering en ga naar de Faroer Eilanden! Goed bereikbaar vanuit Denemarken. Ga op zoek naar “Nessie” in Schotland. Maak een culinaire reis door Frankrijk of Italië. De mogelijkheden zijn oneindig. Laat je inspireren door een aantal mooie themareizen en neem contact met me op als je een mooie rondreis door Europa wilt maken. Klik op een afbeelding om alle foto’s te bekijken voor nog meer inspiratie!

10-daagse luxe wijnreis

Je start deze reis in de beroemde champagnestreek, waar verschillende activiteiten zijn opgenomen. Zo bezoek je de champagnehuizen Comtesse Lafond en Moet & Chandon. Tevens ga je leren sabreren! Dan vervolgt de reis naar de Bourgogne. Hier maak je een leuke wijntour waarbij je ook alles leert over het oogstproces van de verschillende druiven, je neemt deel aan een truffel jacht en maakt een spectaculaire luchtballonvaart over de wijnvelden. Deze culinaire reis sluit je af in Elzas. Ook hier zijn verschillende activiteiten opgenomen om je reis onvergetelijk te maken. Overnachten doe je in stijl. O.a. in het Royal Champagne Hotel & Spa. Dit is een reis voor levensgenieters!

 

8-daagse autorondreis Wales

Een geweldige reisbestemming voor een mooie selfdrive door een divers landschap van woeste kusten, mooie zandstranden, mysterieuze bossen en hoge bergpieken. Bezoek onderweg historische kastelen en geniet van overnachtingen in de beste accommodaties. Je gaat op wildlife tour per privéboot bij de prachtige kust van Pembrokeshire en maakt een spectaculaire rit met de traditionele Snowdon-stoomtrein tot de hoogste piek van Engeland en Wales. Onderweg is het culinair genieten in het Ynyshir-Michelinsterrestaurant en met een champagne High Tea. Ontdek de puurheid van Wales op je eigen tempo en laat je verrassen! Je kunt deze reis maken met een vlucht en huurauto of in 11 dagen met je eigen auto.

11-daagse rondreis Culinair Piëmonte

Vlieg je naar Turijn of vertrek je met de auto vanaf je eigen huisadres? Deze culinaire rondreis voert  langs verschillende bestemmingen met diverse lekkernijen. Je begint de reis met chocolade in Turijn,  waarna je de risotto rijstvelden op het platteland opzoekt. De volgende bestemming is Gavidie in het teken staat van witte wijn. De reis wordt afgesloten in de omgeving van het beroemde Barolo, waar de ‘koning der wijnen’ wordt geproduceerd. Naast geweldige wijnen, kun je hier ook (witte) truffels vinden.

Meer reistips

chantal.munoz@tuiathome.nl

Stuur Chantal een bericht