Rinny Houtstra

Lelystad Bel 06-23568635 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Beukenhof 140 8212 ED Lelystad

Toon op kaart
Rinny Houtstra
Over Rinny Mijn reistips Beoordelingen

Ontdek het mooie Australië

Mijn eerste vakantie naar Australië was in 1996 voor 3 maanden; een mooie rondreis met binnenlandse vluchten, huurauto en soms een camper. Een fantastische ervaring met vele hoogtepunten. Toen was ik inmiddels getrouwd met een ‘Aussie’, dus de 2e keer was mijn huwelijksreis voor weer 3 maanden maar nu ook in combinatie met Nieuw Zeeland. En in 2006 met mijn ouders, man en oudste zoon (toen 1.5jr). In 2019 hebben we als gezin een rondreis gemaakt met huurauto en camper; ‘Back to the roots’. Vele plaatsen en scholen bezocht. Ook naar het mooie Tasmanië geweest.

Het is een enorm groot land met mooie natuur en cultuur, denk aan de Aboriginals, de oorspronkelijke bewoners van Australië. Maak vooral ook contact met de locals, de Australiërs staan bekend om hun vriendelijkheid en gastvrijheid. Ze zijn easy going, houden van een bbq en zijn echte levensgenieters.

Ik heb vele verschillende delen van Australië gezien en JA, ik heb iets met dit fantastische land en wil deze ervaring/kennis graag met je delen.

Graag neem ik de mogelijkheden met je door om een op maat gestelde reis samen te stellen, die geheel aansluit bij al je wensen. Zodat jij ook gaat genieten!

Meer reistips

rinny.houtstra@tuiathome.nl

Stuur Rinny een bericht