Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Special

Ontdek jouw bestemming met de activiteiten van TUI experiences

Powered by TUI Experiences

Ontdek de wereld met één van de 168.000 activiteiten van TUI experiences

Reserveer je excursies en activiteiten voor vertrek

Iedereen weet dat een excursie de vakantie helemaal compleet maakt. Genieten van een wijntour, op ontdekking in de jungle of een boottocht maken hebben we allemaal wel eens gedaan. Wie vooraf de vakantie compleet wil maken kan via TUI at Home de mogelijkheden navragen. En dat zijn niet alleen avontuurlijke dagtrips, maar ook tickets voor sportwedstrijden en culturele bezienswaardigheden.

Het ruime aanbod van TUI experiences

Vooraf de vakantie compleet maken doe je met de excursies van TUI. Al voor vertrek kun je via uw TUI at Home agent allerlei belevingen boeken die de vakantie extra leuk maken. En dat kan niet alleen tijdens de luxe zonvakantie, maar ook tijdens een culturele stedentrip. Wat dacht je van skip-the-line passes voor de Eiffeltoren in Parijs of het Colosseum in Rome? Zo hoef je niet uren in de rij te staan om deze beroemde bezienswaardigheden te bezoeken. En dat is tijdens de vakantie wel zo fijn, want dan heb je meer tijd voor het genieten op een terras. Zie je jezelf al zitten met een goed glas wijn en een heerlijke pizza? En dat terwijl de wachtrij voor het Colosseum groeit.

Jouw TUI zelfstandige reisadviseur neemt de mogelijkheden graag met je door. Vind via onderstaande zoekbalk een expert bij jou in de buurt.

Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials