Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Oostenrijk Overweldigend!

 

Ontdek wat Oostenrijk te bieden heeft!

Oostenrijk is één van de populairste vakantiebestemmingen onder de Nederlanders, zomer en winter. Veelal gaan mensen met eigen auto naar dit prachtige land. De mogelijkheid om met luxe pendelbussen of treinen naar Oostenrijk te reizen mogen we zeker niet vergeten.

Denk je aan Oostenrijk dan denk je aan al snel aan de heerlijke wienerschnitzels, braadworsten, kaiserschmarrn, apfelstudel en knödels.

Oostenrijk is het “gemütlichste”vakantieland van Europa. Met haar prachtige Alpen, gezellige bergdorpjes en steden, kraakheldere meren en groene weides met grazende koeien. Een ideale vakantiebestemming voor families, natuur- en cultuurliefhebbers.

Het land is een klein paradijs met ontzettend veel mogelijkheden voor de actieve vakantieganger. De prachtige omgeving leent zich prima voor lange wandelingen en spannende mountainbiketochten. Ook kun je bijna overal raften, paardrijden of paragliden. Uitrusten onderweg doe je in een van de berghutten of bij ( of in ) een bergmeer.

De dorpjes zijn knus en gezellig om even door heen te wandelen, een terrasje te pakken of heerlijk te gaan eten in de vele restaurants.

In Oostenrijk vindt je het allemaal!

 

 

Meer reistips

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht