Sharella van den Berg

Rotterdam Bel 06-21472428 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rietkerkweg 3066 TN Rotterdam

Toon op kaart
Sharella van den Berg
Over Sharella Mijn reistips Beoordelingen

Op welk F1-circuit juich jij Max Verstappen toe?

Nederlands trots, Max Verstappen, is inmiddels 3 keer op rij wereldkampioen in de Formule 1. Het nieuwe raceseizoen is inmiddels weer van start gegaan en, via TUI at Home Sharella van den Berg, heb jij de kans om een race van dichtbij mee te maken.

Compleet verzorgde arrangementen incl. vervoer, verblijf, transfers én natuurlijk weekendtickets voor de race worden verzorgd.

Naar welk F1-circuit ga jij?

Dit jaar hebben we maar liefst de keuze uit 12 F1-races. Ik licht er een aantal uit:

Grand Prix Spanje
Beleef deze race zelf vanaf de tribunes op het Circuit de Catalunya. Een jaarlijks terugkerende race op een 4.655 km. Lang circuit met maar liefst 16 bochten.
Diverse verblijfsmogelijkheden aan de Costa Brava en Max Verstappen aanmoedigen vanaf de oranje tribune. Meerdere vluchtmogelijkheden en eventueel de mogelijkheid om o.b.v. eigen vervoer af te reizen.
 
Grand Prix Oostenrijk
De befaamde Red Bull Ring in de Oostenrijkse plaats Spielberg: de thuishaven van het Red Bull Racing Team. Op dit circuit ligt de snelheid hoger dan op alle andere circuits.

Liever zelf naar het circuit rijden? Dit kan, dit raceweekend boek je inclusief vliegreis of o.b.v. eigen vervoer.

Grand Prix Abu Dhabi
De afsluiter van het jaar. En wat voor één! De aanleg van het Yas Marina Circuit in Abi Dhabi kostte ongeveer 1 miljard dollar en genieten wordt het zeker. Niet alleen tijdens de race zelf, maar ook na de race wordt er gezorgd voor een grandioos feest op het podium.
Verblijf in Dubai in bv. Hotel RIU Dubai of ben jij dit jaar onderdeel van een primeur: een verblijf op het gloednieuwe cruiseschip MSC Virtuosa met tal aan faciliteiten welke tijdens dit weekend in de Abu Dhabi Cruise Terminal ligt.

Aanrader om bij te boeken: het exclusieve TUI feest op 24 november 2023. Een avond vol gezelligheid, entertainment en dat met spectaculair uitzicht over de skyline van Dubai.

Ben jij op zoek naar een andere race? Geen zorgen, voor de volgende races kan je bij mij ook terecht voor prachtige arrangementen: Miami, Italië Imola, Engeland, Hongarije, België, Italië Monza, Singapore en Mexico.

Wist je dat de F1-reizen ook erg populair zijn als groepsreis en incentive? Meerdere keren heb ik voor diverse groepen en bedrijven zo’n fantastische F1-reis mogen organiseren. Dit kan helemaal op maat met daarbij een gewenste invulling van het programma.

Enthousiast geworden?
Sharella van den Berg (Rotterdam)
06-21472428 / Whatsapp

Meer reistips

sharella.van.den.berg@tuiathome.nl

Stuur Sharella een bericht