Astrid Wemmenhove

Sleen Bel 06-46161486 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Struikheide 8 7841 GE Sleen

Toon op kaart
Astrid Wemmenhove
Over Astrid Mijn reistips Beoordelingen

Oude tijden herleven in Indonesië!

Het was al even geleden dat ik in Azië ben geweest dus het werd hoog tijd om dit werelddeel weer te bezoeken en dit keer als gezin. Via een stop-over van 2 dagen in Dubai door naar Jakarta en na een rondreis over Java vliegen vanaf Surabaya naar Denpasar op Bali.

Dubai is een stad van extremen……enorme winkelcentra, de haven met de meest prachtige jachten en natuurlijk het hoogste gebouw ter wereld de Burj Khalifa.

We hebben vanaf Jakarta een mooie reis via bijzondere plaatsen naar uiteindelijk Surabaya op Oost-Java gemaakt. Java wordt nog niet door toeristen overlopen en is op veel plekken nog heel authentiek met haar specifieke geuren, eten en cultuur. Bali is weer een heel ander eiland waar het toerisme duidelijk haar sporen heeft achtergelaten, maar……….ondanks de soms drukke plaatsen heeft ook Bali veel moois te bieden.

Vanwege de op Bali ook duidelijk voelbare aardbevingen bij het buureiland Lombok moesten wij onze reisplannen aanpassen aangezien wij een bezoek aan de Gili-eilanden bij Lombok hadden gepland en zijn we uiteindelijk op Bali gebleven. Het eiland heeft prachtige stranden en ook hier is het eten heerlijk! Dit is zeker niet mijn laatste bezoek aan Indonesië

Meer reistips

astrid.wemmenhove@tuiathome.nl

Stuur Astrid een bericht