Patricia Thomas

Nieuwerkerk aan den IJssel Bel 06-42603457 E-mail Stuur een bericht

Eendendaal 56 2914 EA Nieuwerkerk aan den IJssel

Toon op kaart
Patricia Thomas
Over Patricia Mijn reistips Beoordelingen

Parijs,de stad van de liefde

Afgelopen maart heb ik het geluk gehad dat ik samen met mijn man naar deze geweldige stad mocht.

Wij stapte heerlijk op de (toen nog Thalys) Eurostar naar Parijs en brachten een 3-daags bezoek aan deze stad. Met de trein naar Parijs raad ik iedereen aan. Zodra u instapt begint de vakantie, geen lange wachttijden op de luchthaven of files als u met de auto reist. En nog een voordeel wanneer u de auto thuislaat weet u ook zeker dat deze bij terugkomt nog heel is

Natuurlijk bezochten wij de highlights die de stad heeft zoals de Catacombe (wel vooraf reserveren), Sacre Coeur en het Louvre. Maar het gedeelte Le Marais bij de Notre Dame heeft mijn hart gestolen. De gezellige steegjes met kroegjes, restaurants en winkeltjes zijn echt een aanrader om heerlijk doorheen te wandelen en te genieten van een lekker hapje en drankje om vervolgens weer verder te slenteren door deze wereldstad.

Natuurlijk mocht een bezoek aan de Eifeltoren niet ontbreken, dit hebben wij in de avond gedaan en het was heerlijk rustig, geen wachttijd bij de lift en wij konden zo naar het hoogste punt met een prachtig uitzicht over de stad.

Na 3 dagen Parijs heb ik nog niet de hele stad mogen ontdekken dus ik ga zeker nog een keer terug. Neem dan snel contact met mij op. Ik zoek samen met u graag naar uw perfect stedentrip.

Bent u nieuwsgierig geworden naar Parijs of heeft u interesse kregen in een andere leuke stedentrip, neem dan snel contact met mij op. Samen met u plan ik graag uw mooie stedentrip.

 

Meer reistips

patricia.thomas@tuiathome.nl

Stuur Patricia een bericht