Elke Verboom

Amersfoort Bel 06-21902755 E-mail Stuur een bericht

Vissering 3 3825 MK Amersfoort

Toon op kaart
Elke Verboom
Over Elke Mijn reistips Beoordelingen

PERSOONLIJK REISADVIES BIJ JE THUIS

Voor veel mensen is het boeken bij een persoonlijk reisadviseur nog onbekend.

Een aantal voordelen op een rij:

✔ De persoonlijk reisadviseurs van TUI at Home hebben al veel ervaring in de reisbranche. Ik heb voordat ik begon als persoonlijk reisagent ruim 15 jaar bij TUI op het reisbureau gewerkt. Met mijn jarenlange reisbureau ervaring, heb ik veel bestemmingen zelf bezocht waardoor je kunt rekenen op veelzijdige kennis en persoonlijke tips.

✔ Ik kom op afspraak bij je thuis of op een locatie waar en wanneer het jou schikt,  zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een ideale vakantie.

✔ Een betere service voor hetzelfde geld:  De service van een persoonlijk reisadviseur kost je niets extra vergeleken met het reisbureau of internet, maar ontzorgt je des te meer. Naast het maken van de boeking, kan ik nog veel meer voor je regelen zoals parkeerplaats, taxi, excursies, privé transfers, verzekeringen, ruimbagage en stoelreserveringen Niets is te veel!

✔ Voor elke wens een passende reis: Naast de reizen van TUI heb ik de keuze uit maar liefst 65 andere reisorganisaties, zo vind ik  altijd de juiste reis tegen de beste prijs. Ik kan ook vele Duitse en Belgische organisaties in mijn assortiment aanbieden. Vooral gedurende Nederlandse schoolvakanties is dit prijstechnisch vaak heel interessant.

✔ Veilig en zorgeloos op reis: Bij TUI at Home Elke Verboom boek je veilig en zorgeloos je reis, want TUI at Home is aangesloten bij de ANVR, het SGR en is lid van het Calamiteitenfonds.

✔ En als extraatje ontvang je altijd een kleine verrassing bij je reisbescheiden.

Genoeg redenen dus om voor een mobiel reisagent van TUI at Home te kiezen.

Graag maak ik een afspraak met je om te ontdekken van welke vakantie je helemaal jezelf wordt.
Bel, app of mail me gerust of stuur een bericht via de link op de website.
Ik maak graag kennis met je!

 

Liefs Elke

 

 

Meer reistips

elke.verboom@tuiathome.nl

Stuur Elke een bericht