José van Felius

Gorinchem Bel 06-10960406 E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Blijenhoek 10 4201 JS Gorinchem

Toon op kaart
José van Felius
Over Jose Mijn reistips Beoordelingen

Reisadvies aan huis

 

Een reisbureau wat naar je toe komt. Hoe gaat dat in zijn werk?

Je wilt op vakantie en je bent aan het zoeken, goed nieuws, want je hebt mij gevonden. Een persoonlijk reisadviseur van Tui at Home. Maar hoe gaat het boeken van je vakantie bij een persoonlijk reisadviseur eigenlijk in zijn werk?

Ik leg het je graag uit.

Je kunt op verschillende manieren met mij in contact komen. Je kunt op deze website een bericht achterlaten, maar je kunt me ook bellen of een e-mail sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Tijdens ons eerste gesprek vertel ik je wat ik voor je kan betekenen.

Als je het fijn vindt, dan maken we een afspraak bij je thuis. Dat kan overdag, in de avond maar ook in het weekend.
Wanneer ik vooraf weet wat je zoekt, dan kan ik alvast wat “huiswerk”doen. Tijdens ons eerste gesprek stel ik veel vragen om mezelf een goed beeld te vormen van je vakantie wens. Het zoeken naar reis die helemaal bij je past is een speld in een hooiberg, dus de start is van groot belang! Want, hoe meer informatie, des te beter. Niet alleen kan ik me vooraf voorbereiden, maar ik kan ook materialen meenemen.  Stel je wilt een rondreis gaan maken naar Maleisië of Australië, dan gaan we samen een route uitstippelen. Dan is het handig als ik wat informatie meeneem.  Je kunt alle bestemmingen ter wereld door mij op maat laten samenstellen. Wil je zelf rijden? Wil je een chauffeur? Wil je zelf op onderzoek uit? Alles is mogelijk.

Wanneer ik bij je langskom dan heb ik mijn laptop bij me, deze ga ik niet direct gebruiken, want ik vind het erg belangrijk om een goed beeld te krijgen van de wensen. Direct achter de computer duiken, dat doe ik liever niet. De kleinste details kunnen vaak heel erg belangrijk zijn om een mooie vakantie te kunnen selecteren.  Tijdens mijn bezoek maak ik een uitgebreide inventarisatie van jullie wensen. Het budget is hierbij van groot belang. Je kunt er van op aan dat je bij mij niet meer betaalt dan online of bij een andere aanbieder (mits binnen mijn assortiment). Een prijsvergelijking maak ik altijd voor je.

In de meeste gevallen ga ik met de informatie die je me hebt gegeven naderhand thuis aan het werk. Op basis van deze wensen ontvang je van mij een reisvoorstel met daarin (een aantal) mogelijkheden. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad kan dat een paar dagen duren. Uiteraard hou ik je daarvan op de hoogte.
Reizen is een kwestie van smaak en soms is het niet direct wat je zoekt, in dat geval gaan we verder. Gelukkig komt het vaker voor dat er een goede match is gevonden. Heb je zelf wel eens een uitgebreide vakantie samengesteld? Dat weet je dat het uitstippelen van een reis niet in een uurtje klaar is. Ondanks mijn ervaring ben ook ik soms een aantal dagen bezig om een uitgebreide reis samen te stellen.  Ik stel het om die reden erg op prijs dat je met me in contact blijft als je de reis door meerdere partijen laat uitzoeken.

Het komt ook voor dat we gelijk bij je thuis gaan kijken wat de mogelijkheden zijn, je hebt op dat moment direct de mogelijkheid om de boeking te kunnen maken. Betalen kan bij mij niet, dat kan alleen via de factuur die je per mail van me krijgt. In de factuur staat een betalings- link waar je gemakkelijk de betaling kunt voldoen.

Wanneer de boeking eenmaal gemaakt is, dan neem ik verder alles van je over. Ik zorg voor een parkeerplaats, je ontvangt een verzekeringsadvies, we praten over een huurauto en over leuke excursies ter plaatse. Alles kan, niets moet.
De stoelreservering regel ik ook voor je. Hiervoor neem ik vanzelf contact met je op. Zodra je ervoor kiest om de boeking via mij te maken, dan ontzorg ik je tot het moment dat je weer thuis komt van vakantie. Bovendien ontvangt je van mij altijd een leuke attentie of cadeautje.

De reisbescheiden ontvang je uitgeprint bij je thuis, maar per mail kan natuurlijk ook. Afhankelijk van de woonplaats. Als het mogelijk is dan heb ik ook de incheck al voor je geregeld. Het enige wat je zelf moet doen is je koffer inpakken.

Tijdens en na het hele boekingsproces ben ik alle dagen per week bereikbaar. Uiteraard hou ik de reisadviezen voor de bestemming waar je naartoe gaat, voortdurend nauwlettend voor je in de gaten.

Wat zijn de kosten voor al deze services?

Goed nieuws! Want voor deze service betaal je niets extra. De boekingskosten van 25,- zijn veelal lager dan de meeste aanbieders en voor al deze extra service betaal je geen extra kosten.

De voordelen voor jou op een rij:

  • Advies in het comfort van je eigen huis of bedrijf op het moment dat jou past.
  • Privacy
  • De kinderen beslissen mee en zitten er gezellig bij.
  • Geen extra kosten, wel heel veel persoonlijke aandacht.
  • Altijd een leuke attentie of boekingsactie.

Lijkt het je wat?

Maak dan snel een afspraak. Want jouw vakantie is bij mij in goede handen.

Jose

06-10960406

 

Meer reistips

jose.van.felius@tuiathome.nl

Stuur Jose een bericht