Openingstijden
Maandag
19:00-22:00
Dinsdag
19:00-22:00
Woensdag
09:00-17:00 19:00-22:00
Donderdag
09:00-17:00 19:00-22:00 (even weken )
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
10:00 -13:00
Zondag
Gesloten
Over Alieke Mijn reistips Beoordelingen

1 November 2021 ben ik gestart als zelfstandig Reisadviseur onder de vlag van TUI at Home. Naast het ruime aanbod van TUI, kunt u ook bij mij boeken binnen het aanbod van ruim 60 Nederlandse, Duitse en Belgische reisorganisaties.

Na mijn toeristische opleiding ben ik direct gestart als Reisadviseur. Met mijn ruim 18 jaar ervaring in de reisbranche heb ik zelf meerdere plekken gezien en kan ik uit persoonlijke ervaring vertellen over de plaatsen en accommodaties die ik heb bezocht waaronder de volgende bestemmingen:

Buiten Europa:

Sri Lanka – Dominicaanse Republiek – Aruba – Curacao – Mexico – Dubai – Tunesië – Egypte – Marokko

Binnen Europa:

Slovenië – Italië – Oostenrijk – Zwitserland – Duitsland – Luxemburg – Hongarije – België – Mallorca – Ibiza -Gran Canaria – Fuerteventura – Lanzarote – Kos – Rhodos – Corfu – Kreta – Malta – Turkije

Steden:

Barcelona – Madrid – Boedapest – Ljubljana – Berlijn – Madrid – Londen – Parijs – Antwerpen – Brugge – Brussel – Gent – Dusseldorf – Newcastle – Luxemburg – Rostock- Wenen.

Ik werk vanuit huis en ga met veel plezier naar de mensen toe. Mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan maar geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Maar ook voor mensen die extra service waarderen en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden. En daarin ga ik ver, hoor…

Van het afsluiten van verzekeringen, stoelreservering, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van een huurauto tot een visumaanvraag. Je hoeft eigenlijk alleen je koffer zelf in te pakken. En dat alles voor dezelfde prijs als op het reisbureau of op internet. Daarnaast bied ik u een stuk zekerheid daar ik ben aangesloten bij de ANVR en SGR. Geen tijd om een afspraak te maken? Dan bestaat er uiteraard ook de mogelijkheid om per mail of telefoon contact te hebben over jouw (droom)reis.

Ervaar wat vakantie met jou doet!

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
alieke.brouwer@tui.nl

Stuur Alieke een bericht