Alleida en Margriet

Loppersum Bel 06-16333752 / 06-57323026 E-mail Stuur een bericht

Volle Handsterweg 3 9919 TH Loppersum

Toon op kaart
Alleida en Margriet
Openingstijden
Maandag
09.00-21.00 uur
Dinsdag
09.00-21.00 uur
Woensdag
09.00-21.00 uur
Donderdag
09.00-21.00 uur
Vrijdag
09.00-21.00 uur
Zaterdag
09.00-21.00 uur
Zondag
Alleen bij calamiteiten
Over Alleida en Margriet Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Ingrid en Michel

September 2021 De 8 daagse reis naar Istrië en de kust van Kroatië was een fantastische reis! Dat het vermoeiend zou zijn wisten we van te voren. Zeker als je nog extra stops en bezienswaardigheden onderweg toevoegt, maar het was de moeite waard. Margriet, bedankt voor alle moeite die je voor ons gedaan hebt. Zeker met de extra maatregelen die je vooraf moet nemen was je een fijne steun waarvoor niets te veel was.

 

Willeke Noordhof

Aug. 2021 De doorreis is goed bevallen. Het appartement is uiteindelijk goed bevallen, schoonmaak laat te wensen over en inrichting zeker geen 4*. Locatie is wel erg fijn. Mooi uitzicht op zee. Bedankt en fijn dat jullie er zijn.

Kor en Trees

Juli 2021 Zodra het mogelijk was om in coronatijd vanaf luchthaven Groningen Eelde te gaan vliegen hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt. Natuurlijk waren we volledig gevaccineerd, hetgeen de toegang tot Griekenland op dat ogenblik, vergemakkelijkte. Vanaf het moment van boeken, werden we prima op de hoogte gehouden door het TUI-team Alleida en Margriet, met betrekking tot Corona gerelateerde wijzigingen. Enige eigen verantwoordelijkheid is natuurlijk ook van belang, wij hielden de reisapp. van de Rijksoverheid goed in de gaten om voorbereid te zijn op calamiteiten. Je moet er wel moeite voor willen doen om veilig op reis te gaan en terug te vliegen. Dan is vliegen in tijden van Corona goed te doen.
Zakynthos was ons reisdoel. We hebben een auto gehuurd en zodoende een goede indruk van de schoonheid van het eiland gekregen. Het eiland is verrassend groen en de wegen goed begaanbaar, spectaculaire routes aan de zuidkust en mooie olijfgaarden in het noorden. En dan de kliffen en blauwe baaien. Fantastisch. Onze reisagentes hadden ons vooraf goed geïnformeerd over de locatie waar wij logeerden. Laganas, een gezellig oord voor jonge mensen, met veel beachclubs. Wij houden van reuring, dus waren we op een goede plek. Terwijl wij bij ons hotel Mediterranean Beach, van alle rust konden genieten.
Kortom een geslaagde reis. Ook in de toekomst zullen we gebruik maken van deze reisagentes. Ze tonen zich zeer verantwoordelijk voor het welslagen van de vakantie van hun cliënten.

Sonja Post

Juli 2021

Een verblijf in een leuk klein gemoedelijk hotelletje.                                                                                                                                                            Alles op loopafstand te doen.
Callantsoog het centrum, het strand en supermarkt.
Het hotel was netjes en vriendelijk personeel.
Genoeg plek voor parkeren auto.
Ontbijt was niet overdreven, juist goed.
Zodat er niet te veel weg gegooid hoefde te worden.
Je kon natuurlijk altijd bij vragen.

Boeken via Alleida en Margriet is gewoon super.
Je hoeft je zelf nergens druk over te maken.
Ik ben zeer tevreden.
Als ik jullie een cijfer mag geven dan zijn jullie een 10 waard.
Een kaartje bij thuiskomst
Echt zo leuk.
Lieve Alleida en Margriet
Jullie zijn voor herhaling vatbaar 👍🍀

Linda en Bram

Feb. 2020 Na lange zoeksessies op het internet naar een leuke stedentrip waren wij het zat. Daarom hebben wij besloten om onze lastminute stedentrip te laten regelen door Alleida. Dinsdagmiddag geboekt, donderdagmorgen vertrokken. We zijn uiteindelijk een weekend in Antwerpen geweest. We verbleven in een prachtig hotel, naast het station en alles was gelegen op loopafstand. Alles was perfect geregeld en we hebben een heerlijk weekend gehad! Daarnaast zijn wij nog in Gent geweest, dit is heel goed te combineren. Uiteindelijk hebben we goedkoper kunnen reizen dan als wij zelf hadden gevonden! Alleida en Margriet helpen beiden de klant met veel enthousiasme! We gaan zeker weer van hun diensten gebruik maken!

Willeke

Feb. 2020 Voor een last minute wintersportvakantie hebben wij onze wensen doorgegeven en het werd allemaal tot in de puntjes geregeld en verzorgd! Qua accommodatie en ski-gebied werd overal rekening mee gehouden: kindvriendelijk, hoogte ski-gebied i.v.m. voldoende sneeuwzekerheid etc. Wij boeken hier graag onze volgende wintersportvakantie en natuurlijk ook eventuele andere reizen! We werden met vriendelijkheid, positiviteit en enthousiasme bediend!

Kor & Trees

Feb. 2020  Op 1 januari j.l. bedachten we een trip naar Zuid Afrika en 23januari zaten we in het vliegtuig. Binnen 2 weken was de reis door Margriet en Alleida perfect georganiseerd. Vluchten, ( we hadden totaal 5 vluchten ) autohuur en overnachtingen in Kaapstad en Stellenbosch, alles klopte. “ONTZORGEN” noemen ze dat, nou ze maken hun motto meer dan waar. Zelfs inchecken voor de terugreis werd door hen geregeld en keurig met ons gecommuniceerd. Inmiddels zijn we weer thuis en kijken terug op een fantastische reis. We zullen zeker weer van hun diensten gebruik maken. Dames, Bedankt!

alleida.margriet@tui.nl

Stuur Alleida en Margriet een bericht