Alleida en Margriet

Loppersum Bel 06-16333752 / 06-57323026 E-mail Stuur een bericht

Volle Handsterweg 3 9919 TH Loppersum

Toon op kaart
Alleida en Margriet
Over Alleida en Margriet Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Linda en Bram

Feb. 2020 Na lange zoeksessies op het internet naar een leuke stedentrip waren wij het zat. Daarom hebben wij besloten om onze lastminute stedentrip te laten regelen door Alleida. Dinsdagmiddag geboekt, donderdagmorgen vertrokken. We zijn uiteindelijk een weekend in Antwerpen geweest. We verbleven in een prachtig hotel, naast het station en alles was gelegen op loopafstand. Alles was perfect geregeld en we hebben een heerlijk weekend gehad! Daarnaast zijn wij nog in Gent geweest, dit is heel goed te combineren. Uiteindelijk hebben we goedkoper kunnen reizen dan als wij zelf hadden gevonden! Alleida en Margriet helpen beiden de klant met veel enthousiasme! We gaan zeker weer van hun diensten gebruik maken!

Willeke

Feb. 2020 Voor een last minute wintersportvakantie hebben wij onze wensen doorgegeven en het werd allemaal tot in de puntjes geregeld en verzorgd! Qua accommodatie en ski-gebied werd overal rekening mee gehouden: kindvriendelijk, hoogte ski-gebied i.v.m. voldoende sneeuwzekerheid etc. Wij boeken hier graag onze volgende wintersportvakantie en natuurlijk ook eventuele andere reizen! We werden met vriendelijkheid, positiviteit en enthousiasme bediend!

Kor & Trees

Feb. 2020  Op 1 januari j.l. bedachten we een trip naar Zuid Afrika en 23januari zaten we in het vliegtuig. Binnen 2 weken was de reis door Margriet en Alleida perfect georganiseerd. Vluchten, ( we hadden totaal 5 vluchten ) autohuur en overnachtingen in Kaapstad en Stellenbosch, alles klopte. “ONTZORGEN” noemen ze dat, nou ze maken hun motto meer dan waar. Zelfs inchecken voor de terugreis werd door hen geregeld en keurig met ons gecommuniceerd. Inmiddels zijn we weer thuis en kijken terug op een fantastische reis. We zullen zeker weer van hun diensten gebruik maken. Dames, Bedankt!

alleida.margriet@tui.nl

Stuur Alleida en Margriet een bericht