Amanda van der Duim

Zoeterwoude Bel 06-30573887 Bel 0630573887 E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Lebuinusstraat 16 2382 XP Zoeterwoude

Toon op kaart
Amanda van der Duim
Openingstijden
Maandag
10.00 uur - 22.00 uur
Dinsdag
10.00 uur - 22.00 uur
Woensdag
10.00 uur - 22.00 uur
Donderdag
10.00 uur - 22.00 uur
Vrijdag
10.00 uur - 22.00 uur
Zaterdag
10.00 uur - 22.00 uur
Zondag
gesloten alleen geopend voor spoedgevallen
Over Amanda Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Rick saes

Aangename reis ervaring. Qua organisatie hoefde ik enkel mijn gegevens aan te leveren en alles werd uit handen genomen, iets wat in de huidige hectiek van reizen ten tijde van covid geen overbodige luxe was.
Vooral de persoonlijke aanpak en betrokkenheid van Amanda heb ik enorm kunnen waarderen, weekend/avond stond zij klaar en kwam kort voor vertrek nog met adviezen die toen ik ze nog niet had gelezen werden geverifieerd op ontvangst door een persoonlijk belletje. Kortom, top en zeker aan te raden.

Ronald Fresco en Lia van de Craats

Sinds een aantal jaren verzorgt Amanda de boekingen van onze reizen. Amanda doet dit met veel enthousiasme, vakkundig en op een klantvriendelijke manier. De klant staat centraal. Het lukt haar iedere keer weer een reis samen te stellen die geheel is afgestemd op het budget van de klant. Amanda beantwoordt alle vragen op reisgebied, dikwijls in de late uren.
Na thuiskomst van de reis is Amanda altijd benieuwd hoe de vakantie is geweest. Eventuele klachten worden snel en naar tevredenheid afgehandeld. Wij hopen nog veel reizen te boeken bij Amanda.

Aliene Pluijmaekers

Wij hebben de afgelopen tijd voor contact met Amanda gehad. Wij hebben in het totaal 4 keer moeten om boeken vanwege de reis adviezen. Keer op keer kwam Amanda met hotels die prachtig waren en voldeden aan onze wensen.

Amanda is goed te bereiken, voor de reis maar ook ter plekke. In het weekend of in de avond stond ze klaar voor onze vragen. Wij hebben 1 dag voor vertrek besloten dat we graag langer wilde blijven, dit had ze met een paar uur geregeld voor ons.

Onze volgende vakantie zullen wij weer via Amanda boeken!

amanda.van.der.duim@tui.nl

Stuur Amanda een bericht