Angela Schalk

Prinsenbeek Bel 06-51104065 Bel 06-51104065 E-mail Stuur een bericht

Molenstraat 16 4841 CD Prinsenbeek

Toon op kaart
Angela Schalk
Over Angela Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Kim Honcoop

Angela heeft ons erg goed geholpen met het plannen van onze ‘babymoon’. Geen standaard accommodaties, maar net dat beetje extra.
Snelle service met persoonlijke touch!

B Gorissen

Vanwege de Corona crisis hadden we gewacht met het boeken van een vakantie tot het allerlaatste moment. Wellicht iets te lang, want veel bleek al volgeboekt. Vervolgens hebben we contact opgenomen met Angela. Zij heeft uiteindelijk een geweldig vakantieplekje weten te vinden in Oostenrijk, aan de Hallst├Ątter See.
September 2020

B Jespers

Dit jaar was anders dan anders. Geen verre reis maar een last-minute naar jawel, Griekenland. Je moest een test van te voren doen en de nodige documentatie aanleveren. Dit alles leverde best even wat stress op maar ik kon altijd terugvallen op Angela, zij heeft ons hierin heel goed geholpen. Ook toen Griekenland op Oranje ging werd er met ons mee gedacht. Kortom; een reis die wat haken en ogen had en daarom was ik erg blij met de toegevoegde waarde van TUI at Home Angela Schalk. We hebben echt genoten en zijn lekker tot rust gekomen.
september 2020

Bianca

Nadat we ons wensenlijstje door hadden gegeven is Angela aan de slag gegaan en heeft ze voor ons een geweldige vakatie geboekt in Albir aan de Costa Blanca. Gisteren zijn we thuis gekomen. Alles was goed geregeld. Goede plaatsen in het vliegtuig. Een leuk hotel All-in met veel animatie en een glijbanenpark. De kinderen hebben zich ook prima vermaakt. En ook een privetaxi van het vliegveld naar de accommodatie was geregeld dit is echt een aanrader dan kan de vakantie snel beginnen. Nogmaals bedankt Angela.

A. Janssen-Leijten

Persoonlijke aandacht waardoor wij met ons gezin een hele mooie reis in Kenia hebben mogen maken die paste bij iedereen.
Juli 2019

angela.schalk@tui.nl

Stuur Angela een bericht