Angelique Zwanenburg

Soesterberg Bel 06-21113019 E-mail Stuur een bericht

Amersfoortsestraat 97 3769 AH Soesterberg

Toon op kaart
Angelique Zwanenburg
Openingstijden
Maandag
09.00-21.00
Dinsdag
09.00-21.00
Woensdag
09.00-21.00
Donderdag
09.00-21.00
Vrijdag
09.00-21.00
Zaterdag
09.00-21.00
Zondag
09.00-21.00
Over Angélique Mijn reistips Beoordelingen


UITGEROEPEN TOT BESTE ZELFSTANDIGE REISADVISEUR VAN DE PROVINCIE UTRECHT 2020

https://youtu.be/HxkzjF_4qc8

Dat onvergetelijke moment…

Vakantie is eigenlijk een aaneenschakeling van mooie en unieke momenten in vele soorten en maten. Dat onvergetelijke moment is voor iedereen weer anders. Vaak zit het in de kleine dingen: een goed gesprek, een zonsondergang, een glas wijn of een ochtendduik in zee. Vakantie maakt het beste in je los. Op vakantie ben je volledig ontspannen en je staat open voor het leven en voor het avontuur. En daarom ontstaan er juist op vakantie zoveel onvergetelijke momenten.

Ik ben hoopvol en vol vertrouwen, om samen met jou uit te kijken naar het creëren van nieuwe momenten. Dus kijk met mij mee vooruit…

Als Persoonlijk Reisadviseur van TUI at Home ben ik de expert op het gebied van reizen maar ook van de beste service. Ik werk vanuit huis en ga met veel plezier naar de mensen toe. Mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan maar geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Maar ook voor mensen die extra service waarderen en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden. En daarin ga ik ver…

Van het afsluiten van verzekeringen, stoelreservering, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van een huurauto en 24/7 bereikbaar zijn.

Je hoeft eigenlijk alleen je koffer zelf in te pakken.

Als Persoonlijk Reisadviseur sta ik voor kwaliteit.

Samen thuis, samen uit…

In het kort:
* Persoonlijke benadering; 1 aanspreekpunt
* Deskundigheid 22 jaar reiservaring
* Gemak: ik ontzorg je voor, tijdens en na je reis
* Zekerheid: ANVR en SGR en aangesloten bij TUI at Home
* Tijdbesparing: geen uren zoeken, ik zoek alles voor je uit!

Ik maak graag kennis met je,

Angélique
TUI at Home
Tel. 06-2111301
angelique.zwanenburg@tui.nl

p.s. ik kom bij je thuis in de volgende plaatsen: Soesterberg, Soest, Baarn, Amersfoort, Leusden, Zeist, Hoevelaken, Utrecht, Bunschoten-Spakenburg, Bussum, Hilversum, Laren, Naarden, Blaricum, Muiderberg, Woudenberg, Achterveld, Lage Vuursche, Stoutenburg, Maartensdijk, Bosch en Duin, Bilthoven, De Bilt en Hoogland.

Staat je woonplaats er niet bij, maar wil je toch graag dat ik langs kom? Stuur me een berichtje en dan vinden we vast een oplossing.

Klantbeoordelingen

Door alle Corona maatregelen en het niet doorgaan van de skivakantie regelt Angelique niet alleen je vakantie fantastisch maar ook alle afhandeling bij het annuleren….

Diana hooft

Angelique is voor ons een P.A. Werkelijk alles geregeld! Zij heeft nog net niet de koffers niet op de band gezet. Alle reisdocumenten waren klaar,…

Wim Passtoors

Geweldige vakantie genoten op curacao, vlucht en auto waren zeer goed geregeld en hebben dan ook geen probleem ondervonden.

Ronald Foeken
Toon alle beoordelingen
angelique.zwanenburg@tui.nl

Stuur Angélique een bericht