Angelique Zwanenburg

Soesterberg Bel 06-21113019 E-mail Stuur een bericht

Amersfoortsestraat 97 3769 AH Soesterberg

Toon op kaart
Angelique Zwanenburg
Openingstijden
Maandag
09.00-21.30
Dinsdag
09.00-21.30
Woensdag
09.00-21.30
Donderdag
09.00-21.30
Vrijdag
09.00-21.30
Zaterdag
09.00-19.00
Zondag
op afspraak
Over Angélique Mijn reistips Beoordelingen

UITGEROEPEN TOT BESTE ZELFSTANDIGE REISADVISEUR VAN DE PROVINCIE UTRECHT 2020

 

Blijf samen dromen van de wereld ontdekken…

Het Coronavirus raakt ons allen in het diepst van ons hart. En natuurlijk ook jou, de vakantieganger die zijn vakantie aan ons toevertrouwde.

Op dit moment is je gezondheid en de gezondheid van je geliefden het belangrijkste. En dan wil je je niet druk maken over je vakantie. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid en halen alles uit de kast om eventuele zorgen over je vakantie weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

Zorg goed voor elkaar! Zodat we straks weer met z’n allen van heerlijke vakanties kunnen genieten…

 

Let’s TUI this together

Liefs,

Angélique

 

Juist is deze tijden is de meerwaarde van een Persoonlijk Reisadviseur zo belangrijk

Slechts 1 telefoontje en je hebt me vrijwel direct aan de lijn. Ik neem al je zorgen uit handen.  Ik ben niet gebonden aan kantoortijden, ik weet wie je bent, dus je hoeft niets steeds je verhaal uit te leggen.

En dat bij een mooie organisatie als TUI at Home…

TUI at Home is nog relatief jong maar inmiddels als zeer succesvol gebleken. Waar de reisbureaus steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen, groeit de rol van Persoonlijk Reisadviseur juist.
Als persoonlijk Reisadviseur van TUI at Home ben ik de expert op het gebied van reizen maar ook van de beste service. Ik werk vanuit huis en ga met veel plezier naar de mensen toe. Mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan maar geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Maar ook voor mensen die extra service waarderen en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden. En daarin ga ik ver…
Van het afsluiten van verzekeringen, stoelreservering, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van een huurauto tot een visumaanvraag… Je hoeft eigenlijk alleen je koffer zelf in te pakken. We zitten bijvoorbeeld samen aan de keukentafel op zoek naar de ideale vakantie. Als Persoonlijk Reisadviseur sta ik voor kwaliteit. Samen thuis, samen uit…

In het kort:
* Persoonlijke benadering; 1 aanspreekpunt
* Deskundigheid 21 jaar reiservaring
* Gemak: ik ontzorg je voor, tijdens en na je reis
* Zekerheid: ANVR en SGR en aangesloten bij TUI at Home
* Tijdbesparing: geen uren zoeken, ik zoek alles voor je uit!

Ik maak graag kennis met je.

Tel. 06-21113019

angelique.zwanenburg@tui.nl

 

p.s. ik kom bij je thuis in de volgende plaatsen: Soesterberg, Soest, Baarn, Amersfoort, Leusden, Zeist, Hoevelaken, Utrecht, Bunschoten-Spakenburg, Hilversum, Laren, Naarden, Blaricum, Woudenberg, Achterveld, Lage Vuursche, Stoutenburg, Maartensdijk, Bosch en Duin, Bilthoven, De Bilt en Hoogland.

Staat je woonplaats er niet bij, maar wil je toch graag dat ik langs kom? Stuur me een berichtje en dan vinden we vast een oplossing.

 

Klantbeoordelingen

Super service, het maakte miet uit welk moment vd dag het was, bij vragen super snelle reactie! Elmer van de Vlasakker

Niks is Angelique teveel om uit te zoeken wat je graag wilt. Tot in de kleinste puntjes regelt ze alles. Dit wist ik al, Maar…

In 1 woord: Geweldig!!!

Door jouw persoonlijke advies en service geef je nét dat beetje meer waardoor het boeken van een vakantie via jou veel leuker is dan via…

Toon alle beoordelingen
angelique.zwanenburg@tui.nl

Stuur Angélique een bericht