Carina Erkens

Schinveld Bel 045-5321150 E-mail Stuur een bericht

Emmastraat 57A 6451 PL Schinveld

Toon op kaart
Carina Erkens
Openingstijden
Maandag
10.00-21.00
Dinsdag
10.00-21.00
Woensdag
10.00-21.00
Donderdag
10.00-21.00
Vrijdag
10.00-20.00
Zaterdag
10.00-17.00
Over Carina Mijn reistips Beoordelingen

Als uw persoonlijk reisadviseur maak ik het boeken van uw vakantie leuker en gemakkelijker!

Voor velen van u ben ik al geen onbekende meer.Ik ben sinds 2001 werkzaam als zelfstandige reisadviseur, vanaf 2007 aangesloten bij TUI als franchisenemer.
Heel fijn om met zo’n grote en betrouwbare firma te mogen samenwerken in deze roerige “reis” tijden! Garantie en veiligheid staan voorop!

Als preferente TUI partner kan ik u uiteraard alle reizen aanbieden van TUI/ Kras, maar werk ik ook samen met ruim 70 andere reispartners, waaronder de Duitse en Belgische touroperators met vertrek uit de regio.

Voor U als klant betekent dit: onafhankelijk reisadvies en gemak!
Geen oeverloze zoektochten meer op internet of rekening moeten houden met beperkte openingstijden bij het reisbureau. Maar een persoonlijke adviseur die een afspraak met u maakt op een tijdstip dat u past.
Overdag, ‘s avonds, bij u thuis of bij mij op kantoor. Uiteraard mag u ook uw vakantiewensen naar mij mailen of telefonisch doorgeven.

Ik neem u het zoekwerk graag uit handen en bied u persoonlijk advies, kwaliteit, service, gemak en tijdswinst. Wat belangrijk is, voor deze service betaalt u geen meerprijs!!
Vaak is het zelfs het geval, dat er voordeligere aanbiedingen zijn dan u zelf hebt gevonden!
De reisbescheiden worden voor u verzorgd, stoelen in het vliegtuig bijgeboekt, visa geregeld, autovignetten, transfers en excursies etc.

U kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen,of het nu om een zonvakantie gaat, een stedentrip, wintersport, rondreis, cruise of u wilt met uw familie/vrienden een vakantievilla reserveren, ik help u er graag bij. Ook voor maatwerkreizen, groepsreizen en reizen die niet in een brochure staan kunt u mij benaderen.

Vanwege het grote aanbod aan reizen en mogelijkheden die ik verkoop, is het helaas niet mogelijk om online via de site een boeking te maken:
Wilt u graag zelf eerst rondsnuffelen om wat ideeën op te doen, dan kan dat ook op www.tui.nl
Hier vindt u ook een verwijzing naar mij bij de verkoopkanalen, en ik zou het heel fijn vinden als ik de afhandeling voor u mag doen of naar aanleiding hiervan een afspraak met u mag maken!
Ook de dag/ week aanbiedingen en speciale acties neem ik mee in de zoektocht naar de perfecte vakantie voor u!

Kortom: vertel mij wat uw vakantiewensen zijn, dan zoek ik voor u de beste vakantiemogelijkheden. En omdat uw vakantie valt onder de ANVR en SGR voorwaarden is altijd alles goed geregeld!

Ervaar het gemak, de service en deskundigheid van een persoonlijk reisadviseur. Graag zou ik u welkom willen heten als klant!

Reislustige groet,
TUI at HOME

Carina Erkens-van der Weide

ZIE VOOR MEER INFO MIJN FACEBOOKPAGINA : CARINA ERKENS REISADVISEUR

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
10.00-21.00
Dinsdag
10.00-21.00
Woensdag
10.00-21.00
Donderdag
10.00-21.00
Vrijdag
10.00-20.00
Zaterdag
10.00-17.00
carina.erkens@tuiathome.nl

Stuur Carina een bericht