Chantal van der Bijl

De Steeg Bel 06-49159824 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Ursula van Raesfeltlaan 20 6994 BB De Steeg

Toon op kaart
Chantal van der Bijl
Openingstijden
Maandag
09:00-18;00
Dinsdag
gesloten, wel bereikbaar per whatsapp/email
Woensdag
09:00-20:00
Donderdag
14:00-20:00
Vrijdag
gesloten, wel bereikbaar per whatsapp/email
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
gesloten
Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

Bonjour! Hello! Ola! Ciao! Hej! Kon’nichiwa!

Wat leuk dat je op mijn website kijkt!

Mijn naam is Chantal van der Bijl en heb ruim 20 jaar ervaring als reisbureaumedewerkster. Na er een jaar tussenuit te zijn geweest ben ik erachter gekomen dat mijn passie in de reiswereld ligt. Ik help je graag met het vinden van de allermooiste vakanties! Mijn hart maakt een sprongetje als mensen mijn advies vragen en ik word ontzettend blij als mensen met enthousiaste verhalen thuiskomen van vakantie. Dus ik ben nu ook heel blij dat ik mijn hart volg en weer terug ben!

Als Zelfstandig Reisadviseur bij Tui at Home bepaal ik samen met jou de route naar jouw perfecte vakantie. Ik vind het gezellig om juist bij jou aan de keukentafel te zoeken naar passende vakanties. Dit past precies bij mijn karakter. Ik ben iemand die het zakelijke graag persoonlijk maakt en houdt. Dus zet de thee maar vast klaar!

Ik heb al diverse mooie bestemmingen mogen bezoeken. Zowel met mijn collega’s als met mijn gezin. Veel reizen die ik aanbied heb ik zelf ook gemaakt. Jamaica, Mauritius, Zakynthos, Parga, Mexico, Zuid-Spanje en het Gardameer blijven hoog op mijn favorietenlijst staan.

Omdat ik samenwerk met ruim zestig verschillende reisorganisaties vinden wij ongetwijfeld de vakantie waar jij naar op zoek bent. Doordat ik alle facetten van jouw vakantie kan regelen hoef jij alleen nog te denken aan wat in je koffer stopt!

Dus ben jij op zoek naar een vakantie die precies bij je past? Neem contact met mij op dan kijk ik graag met je mee!

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Chantal

Klantbeoordelingen

Wij hadden zelf al wat landen/hotels bekeken voor onze honeymoon. We hebben Chantal bij ons uitgenodigd en van haar goed advies gekregen. Ze heeft alles…

Wilfred en Bianca

Chantal heeft al diverse reizen geboekt voor ons. Altijd naar tevredenheid. Nu zij als zelfstandig reisadviseuse begonnen is, is het nog leuker. Ze komt bij…

Ans en Johann

Chantal heeft veel ervaring in de reiswereld, Ze komt aan huis heeft alle tijd om samen een passende vakantie te vinden en regelt alles perfect….

Christa en Hans
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
09:00-18;00
Dinsdag
gesloten, wel bereikbaar per whatsapp/email
Woensdag
09:00-20:00
Donderdag
14:00-20:00
Vrijdag
gesloten, wel bereikbaar per whatsapp/email
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
gesloten
chantal.van.der.bijl@tuiathome.nl

Stuur Chantal een bericht