Chantal van der Bijl

De Steeg Bel 06-49159824 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Ursula van Raesfeltlaan 20 6994 BB De Steeg

Toon op kaart
Chantal van der Bijl
Openingstijden
Maandag
09:00-18;00
Dinsdag
gesloten, wel bereikbaar per whatsapp/email
Woensdag
09:00-20:00
Donderdag
14:00-20:00
Vrijdag
gesloten, wel bereikbaar per whatsapp/email
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
gesloten
Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Dhr Bosveld

Onze vakantie door Chantal laten verzorgen. Zij komt bij je aan huis, geeft je heel goed advies en regelt alles van A tot Z tot aan de tickets toe. Zijn zeer tevreden dus kan haar ten zeerste aanbevelen met haar kennis van zaken. Als je thuis komt ligt er nog een welkom thuis kaartje in je brievenbus. Voor ons is het een 10+. Chantal bedankt als we weer op reis willen gaan bellen we je weer!!

Wilfred en Bianca

Wij hadden zelf al wat landen/hotels bekeken voor onze honeymoon.
We hebben Chantal bij ons uitgenodigd en van haar goed advies gekregen. Ze heeft alles goed voor ons geregeld zoals het hotel , parkeren Schiphol, vliegtuigstoelen(ruime plaats)
Super vakantie gehad in Mexico.
Dikke duim voor deze enthousiaste meid!

Ans en Johann

Chantal heeft al diverse reizen geboekt voor ons. Altijd naar tevredenheid. Nu zij als zelfstandig reisadviseuse begonnen is, is het nog leuker. Ze komt bij je thuis om alles door te spreken en bij vragen te adviseren. Denkt mee, zij weet als geen ander- als ze je een beetje kent- wat je wensen en verwachtingen zijn. En als ze je niet kent, vraagt zij uiteraard wat je wensen zijn.
Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie en hebben dan ook alweer direct bij Chantal een reis geboekt. We wisten wat we wilden- ook al was dit- jaren geleden al door Chantal geadviseerd. Waar mogelijk word je geholpen en geadviseerd en bij vragen heel snel teruggebeld door haar. Super! Ga zo door ook met je enthousiasme.

(via Google)

Christa en Hans

Chantal heeft veel ervaring in de reiswereld, Ze komt aan huis heeft alle tijd om samen een passende vakantie te vinden en regelt alles perfect.

 

(via Facebook)

Walter en Brenda

Chantal heeft ons al jaren goed geholpen met het boeken van onze vakanties. Wat haar onderscheidt van anderen, is dat ze net even dat beetje meer doet. Je vertelt haar wat je qua vakantie in gedachten hebt, ze stelt de juiste vragen en weet dan precies waar ze moet zoeken. Ze denkt al twee stappen vooruit en vindt samen met ons dé vakantie! Daarnaast kunnen we altijd even tussendoor ook wat vragen. Ze reageert daar snel op. Dat is erg prettig! Dankzij Chantal kunnen we wat de reisbestemming en voorbereidingen betreft altijd met een gerust hart op vakantie gaan. Groeten, Walter en Brenda

 

(via Google)

chantal.van.der.bijl@tuiathome.nl

Stuur Chantal een bericht