Corine Jansen van der Sligte

Lochem Bel 06-57597885 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Achterstraat 45 7241 AV Lochem

Toon op kaart
Corine Jansen van der Sligte
Openingstijden
Maandag
09:00 - 21:00 uur
Dinsdag
09:00 - 21:00 uur
Woensdag
09:00 - 21:00 uur
Donderdag
09:00 - 21:00 uur
Vrijdag
09:00 - 21:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Over Corine Mijn reistips Beoordelingen

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina!

Allereerst stel ik mij graag aan je voor. Mijn naam is Corine en ben woonachtig in Lochem. Na 7,5 jaar op het reisbureau gewerkt te hebben, wist ik dat reizen in mijn bloed zat. Hier heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan en veel mooie reizen geboekt voor klanten.
Zowel prive als zakelijk heb ik veel van de wereld mogen zien. Na deze jaren ervaring ben ik nu op het punt waar ik alleen maar van kon dromen; aan de slag als zelfstandig reisadviseur!

Waar ik รฉcht enthousiast van wordt is het verdiepen in de mooiste bestemmingen en culturen en het uitzoeken van reizen. Van allerlei soorten reizen. En dat is nou precies waarom je bij mij aan het juiste adres bent! Of het nou gaat om een stedentrip, huwelijksreis, camping, rondreis op maat of een zonvakantie op Mallorca of Mauritius; alles is mogelijk!
Reizen zijn herinneringen om nooit te vergeten, dat is toch fantastisch?

Ik help je graag met het vinden van jouw fantastische herinnering!

Hierbij de voordelen op een rij:

โœ” ๐๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ก๐ž๐ข๐: Ik weet wie je bent en om welke reis het gaat. Je hoeft niet lang in de wachtrij te staan en telkens een ander persoon spreken waarbij je, je verhaal opnieuw moet doen.

โœ” ๐•๐š๐ฌ๐ญ ๐š๐š๐ง๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ž๐ž๐ค๐ฉ๐ฎ๐ง๐ญ: Voor, tijdens รฉn na je reis.

โœ” ๐…๐ฅ๐ž๐ฑ๐ข๐›๐ž๐ฅ: Ik kom graag naar je toe om je wensen te bespreken maar dit kan ook per WhatsApp, e-mail of telefonisch. Daarbij kan dit 7 dagen per week, ook buiten kantooruren. Ik werk vanuit Lochem maar ben voor iedereen bereikbaar.

โœ” ๐‘๐ฎ๐ข๐ฆ ๐š๐š๐ง๐›๐จ๐: Met maar liefst 65 reisorganisaties! Dus buiten TUI zitten er ook andere reisorganisaties in mijn aanbod. Bijvoorbeeld: de Jong Intra vakanties, Corendon, Silverjet, Buro Scanbrit, Expedia, Disneyland Parijs, Sawadee, ANWB, Oad Reizen en nog veel meer.

โœ” ๐ƒ๐ข๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ ๐š๐š๐ง๐›๐จ๐: Tussen al dit aanbod aan reisorganisaties zit veel diversiteit aan reizen. Bijvoorbeeld: strand vakanties, stedentrips, cruises, rondreizen, losse vluchten, enkel een accommodatie, een huurauto, pakketreizen maar ook samengestelde reizen. Ik kan alles op maat voor jou samenstellen.

โœ” ๐™๐ž๐ค๐ž๐ซ๐ก๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง ๐ฏ๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ : Aangesloten bij ANVR en SGR.

Daarbij is dit zonder enige meerprijs; je betaald bij mij dus niks extra รฉn je steunt mij als zelfstandig ondernemer om je reis bij mij te boeken.

Ook help ik je graag met alle extra’s. Van het verzorgen van de reisbescheiden, het afsluiten van verzekeringen, de stoelreservering, printen van de boardingpassen, online inchecken tot het het regelen van een huurautoโ€ฆ Je hoeft eigenlijk alleen zelf je koffer nog maar in te pakken!

Kortom: ik ben benieuwd wat jouw wensen zijn en ga graag voor je aan de slag! Tot snel!?

Reislustige groet,
Corine

Klantbeoordelingen

Zelf blijf ik maar kijken en zoeken in het enorme aanbod, maar met de goede hulp van Corine had ik zo een heerlijke vakantie gevonden…

Lanzarote

Wij hadden een heerlijke vakantie in Mexico dank zij Corine. Zij had een mooi programma gemaakt en was ook bereikbaar toen een onverwacht obstakel op…

Mexico

Super goede ervaring! Voor het eerst het laten regelen. Zou niet meer anders willen. Geholpen met het inchecken (reageerde ook snel als ik haar appte.)…

Fuerteventura
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
09:00 - 21:00 uur
Dinsdag
09:00 - 21:00 uur
Woensdag
09:00 - 21:00 uur
Donderdag
09:00 - 21:00 uur
Vrijdag
09:00 - 21:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
corine.jansen.van.der.sligte@tui.nl

Stuur Corine een bericht