Over Danique Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Een persoonlijke touch – Judith Hoek
Danique reageert snel op apps. Kijkt en denkt met je mee. Is op de hoogte van alle ontwikkelingen en neemt de regeldingen uit de handen. Ze legt goed uit en doordat ze thuiskomt, heeft het een persoonlijke touch en geeft het een vertrouwt gevoel. Is tijdens de reis ook bereikbaar voor belangrijke dingen.. Een fijne, lieve en spontane Dame! 😁
Niets is te gek! – Jeroen Mol

Onze vakanties laten we al jaren verzorgen door Danique! Waarom? Heeft U even?… Wij geven onze wensen door, periode in het jaar, landen keuze, temperatuur, budget etc. Danique zoekt dan een aantal accommodaties voor je uit en kiezen maar! Van Spanje, Canada, Noorwegen, Zweden, Lapland, IJsland, Groenland, Turkije, enz. Niets is te gek! Voor een persoonlijk, eerlijkadvies, uitleg en reserveringen moet je echt bij tuiathome / danique-teske zijn Je betaald niks meer als bij een reisbureau of zelf klungelen achter je PC, ieder zijn vak! Zelfs de reis documenten worden in de week voor vertrek bij je thuis bezorgd! Wij zeggen…DOEN!!!!!! Fijne vakantie alvast. Vriendelijk, Klantgericht en betrouwbaar. Groetjes Jolanda en Jeroen uit Grave ( N-br.)

Een dikke aanrader! – Danielle de Bruyn

Danique is een topper! Die altijd bereikbaar is voor welke vraag dan ook. Hebben een super vakantie gehad in een super goed hotel. Zeker een aanrader!!

Betrouwbare Service – Hans de Kovel

Geweldig, professioneel, betrouwbaar, vriendelijk en snel. Wij maken in de toekomst zeker weer gebruik van de betrouwbare service.

Alles perfect geregeld – Peter Pan

Super snelle reacties, alles perfect geregeld en een heerlijke zorgeloze vakantie gehad.

Snel schakelen en een zorgeloze vakantie – Sylvia Polenewen

Na een avondje en een ochtend zoeken naar een geschikte vakantie, was ik het zo zat. Toen dacht ik, laat ik Danique eens vragen naar een paar goede tips. Ze vroeg gelijk, zal ik eens het e.e.a. voor je uitzoeken. Haar hulp kwam als groepen. Na een kort belletje over onze wensen en budget, kwam ze een paar uur later met 5 opties. Het enige wat wij moesten doen, was een keuze maken. Het werd Kreta. Snel schakelen via de app als er vragen zijn. Biedt opties aan om beter binnen het budget te blijven. Nog dezelfde avond heeft ze de boeking rond. Ze verrast me met een bezoekje om e.e.a. toe te lichten. Zorgt er voor dat we de juiste papieren hebben om zorgeloos te vertrekken. Nog een paar leuke/handige gadget van TUI. Klaar voor vertrek. Super geregeld Danique! We waren erg tevreden over jouw hulp. Nogmaals bedankt!😘

5 sterren voor de BESTE – Esmee Vos

Jij bent echt de BESTE !! Altijd top plekken, goede hotels, heerlijk weer. Goede Service vanuit jou en niet te vergeten je staat altijd voor onze vragen klaar! Dankjewel dat we altijd top vakanties hebben door jou!

Kwaliteit en kennis – Roelof Worst

Goed geregeld en een vriendelijk contact. Zeker tot een volgende keer weer want kwaliteit en kennis kun je goed gebruiken als je onbezorgd op vakantie wil.

danique.teske@tui.nl

Stuur Danique een bericht