Dinda Fernhout

Dalfsen Bel 06-29413048 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Molenstraat 19 7721 AR Dalfsen

Toon op kaart
Dinda Fernhout
Over Dinda Mijn reistips Beoordelingen

Bonjour! Hello! Ola! Ciao! Hej! Kon’nichiwa!

 

Er is bijna geen vakantieplek op aarde die mij vreemd is. Daarom ben ik uw ideale persoonlijk reisadviseur. Toen in oktober 2012 mijn contract op een reisburo niet verlengd werd, wist ik meteen dat dit mijn kans was om als zelfstandig reisagent aan de slag te gaan. Persoonlijke reisadviseur zijn de laatste jaren zeer waardevol gebleken en doen het heel goed. Door de grote hoevelheid opties die het internet biedt verdwaalt u in alle aanbiedingen, last minutes, vliegtickets en de “laagste” prijzen. Door mijn werk in het buitenland,, als grondstewardess op Schiphol voor KLM en tientallen jaren als reisadviseur heb ik een brede ervaring opgedaan in de reisbranche. Hierdoor stel ik uw droomreis voor u samen. Zoekt u een leuk weekendje weg of een fijne wintersport? Ook dat kan ik voor u regelen, daarvoor hoeft u de deur niet uit. Als u wilt verzorg ik meteen alle extra’s zoals verzekeringen, excursies, transfers, theaterkaartjes of een huurauto, steeds rekening houdend met uw wensen.

Eén contactpersoon die met u meedenkt en u herinnert aan belangrijke zaken. Het gemak van een persoonlijk reisadviseur. Ik ben altijd goed bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend. Sta klaar met persoonlijk advies over uw vakantiemogelijkheden waar en wanneer het u uitkomt. Voor deze extra service betaalt u niets meer dan via internet. U kunt bij mij terecht voor alle soorten vakanties van vrijwel alle gerenommeerde reisorganisaties. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in mijn vaandel. Ik behandel uw vakantie alsof het mijn eigen vakantie betreft.

Wist u dat TUI at Home Dinda Fernhout de volgende voordelen heeft;

  • Zelfstandig reisagent  voor persoonlijk reisadvies
  • Snelle service en altijd “up to date” reisinformatie
  • Zekerheid (ANVR/SGR), veilig en vertrouwd
  • 7 dagen per week bereikbaar via mail en telefoon
  • Altijd 1 aanspreekpunt voor al uw vragen
  • Geld en tijdbesparing, door jarenlange ervaring in de systemen en branche
  • Reizen op maat via de beste Nederlandse en Duitse reisorganisaties

Vul het formulier in op deze website en ik regel dan de perfecte vakantie voor u. Grenzeloos genieten voor een goede prijs, want reizen maakt gelukkig. Tot gauw!

 

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
dinda.fernhout@tuiathome.nl

Stuur Dinda een bericht