Dorianne van Halteren

Best Bel 06-28168305 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Priemeind 17 5685 EC Best

Toon op kaart
Dorianne van Halteren
Over Dorianne Mijn reistips Beoordelingen

🌎 Wil je op vakantie naar de mooiste plekken ter wereld en heb je daar hulp bij nodig of geen zin om alles zelf te moeten regelen? Hier kun je mij voor inschakelen πŸ‘©πŸ»β€πŸ’»

🌎 Als travelplanner kom ik naar je toe β˜•οΈ of gaan we online πŸ’» met elkaar in gesprek en stel ik jouw ideale reis samen passend in jouw budget. Of het nu gaat om een rondreis, zonvakantie, stedentrip, zakenreis of een cruise, ik ben je vaste aanspreekpunt, voor, tijdens en na de reis.

🌎 Mijn bedrijfsnaam wil niet zeggen dat ik alleen vakanties van TUI verkoop. Als marktleider heeft TUI reiswinkels, eigen vliegtuigen, eigen hotels en daarnaast faciliteren zij ook zelfstandige reisadviseurs zoals ik en zal ik reizen aanbieden van meer dan 60 leveranciers. Zo bied ik je dus het beste van twee werelden; stabiliteit en betrouwbaarheid maar ook vrijheid en creativiteit om zo tot de mooiste reizen te komen.

🌎 Met meer dan 30 jaar reiservaring, passie voor dit vak, posts en stories op social media ga ik je inspireren en helpen de juiste keuzes te maken.

🌎 Is persoonlijke aandacht en expertise belangrijk voor jou? Neem dan contact βœπŸ»πŸ“ž met mij op voor een onafhankelijk en objectief reisadvies. Ik geef je service, kwaliteit en aandacht, omdat ik om je geef. Zo simpel is het.

Hβ™‘rtelijke groet,

Dorianne van Halteren

Klantbeoordelingen

Wij hebben Dorianne ingeschakeld bij het plannen van onze familiereis met 15 personen. Na een heel prettig gesprek kwam een duidelijk voorstel met daarin diverse…

Fam. van Rulo

Dorianne heeft voor ons hele team een geweldige trip naar Barcelona georganiseerd. Onze wensen werden opgenomen in het programma en met slimme tips was alles…

Anniek

Het vaste land van Griekenland stond nog altijd op ons wensenlijstje. We hebben jou gebeld voor hulp en begeleiding bij het maken van de beste…

Dhr en Mw. Franken
Toon alle beoordelingen
dorianne.van.halteren@tui.nl

Stuur Dorianne een bericht