Elise Klaassen

Harderwijk Bel 06-53211413 WhatsApp E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Van Brakellaan 35 3843 HA Harderwijk

Toon op kaart
Elise Klaassen
Over Elise Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Laura Kraaijkamp

We moesten op korte termijn nog iets boeken voor de zomer en wilden eigenlijk Schiphol vermijden dit jaar. Geen eenvoudige opgave dus.
Samen met Elise zitten zoeken en na de adviezen een goede keuze gemaakt voor Portugal. Een fijn appartementencomplex direct aan de boulevard en zee in een gezellige, maar ook rustige plaats.
Bijzonderheden die het hotel moet weten geeft Elise altijd goed door.
Ook extra’s zoals excursies te boeken. Zelfs als je zelf al op de vakantiebestemming bent.
Iedere vakantie dus weer erg blij met de perfecte hulp!

Jenny Hoeksel-Pellegrom

Met een groot lijstje met eisen heeft Elise ons super goed geholpen! We waren niet makkelijk maar Elise heeft zoals ik benoemde ons echt super goed geholpen. We hebben een heerlijke vakantie gehad en alles was perfect geregeld!

Yvon Pouw

Super vakantie gehad en toch fijn dat Elise wat dingen geregeld had.

Paul Van Randwijk

Perfect geregelde vakantie, alles was goed!! Van de reis tot het hotel, en alle losse tours die we ook hebben laten regelen was alles top! Heel tevreden en kom zeker terug om me volgende vakantie te laten boeken!

Maartje De Lange

Uitstekend geadviseerd en geholpen. Laagdrempelig bereikbaar voor vragen en zorgen. Dikke pluim!

Henny Munsterman

We hebben een heerlijke vakantie gehad dankzij jou! Wij gaven onze wensen door en jij kwam met een prachtige plek met super gastvrije mensen en een hele gezellige omgeving.
Dank je wel voor je hulp en het meedenken!

Evelien Kamphorst

Elise heeft vanaf het moment dat wij iets wilde boeken, altijd voor ons klaar gestaan. Ze heeft naar onze wensen geluisterd en een opzetje gemaakt. Uiteindelijk wilde we toch iets anders en heeft ze daarop weer verder gezocht. Heel fijn dat ze zo zorgvuldig was!
Op het moment dat het even stressvol was over papieren rompslomp heeft ze de stress weg kunnen nemen. Het zorgde ervoor dat wij zorgeloos op vakantie konden en ons alleen nog maar druk hoefde te maken met koffers inpakken. Dat was er dan helaas niet bij inbegrepenšŸ¤£.

Danique Peereboom

We wilden al met een week op vakantie en Elise heeft ons daarin super geholpen! Binnen een uur had ze ons een passend voorstel op de mail gedaan en binnen een dag was de reis geboekt. Voor alle vragen heb je 1 aanspreekpunt die ook nog eens super snel reageert, al is het ’s avonds of in het weekend. Onze terugvlucht was lastminute gecancelled en ook daarvoor ging Elise gelijk voor ons aan de slag voor een passende oplossing. Het is ons zeer goed bevallen, zullen het ieder aanbevelen en gaan zeker onze volgende vakantie weer via Elise boeken.

Nogmaals, hartelijk dank Elise!
Groetjes,
Michael en Danique

Wopke Zijlstra

Op de schaal 1 / 10. Dan staat 1 voor – en 10 voor +
Een 9.
Goed uitleg gekregen over de reis naar Curacao. Met 9 personen.
Mij ondanks Corona en het vele papier werk wat daar bij komt kijken op mijn gemak gesteld heeft dat het goed komt.
Elke keer als ik vragen had geantwoord.
Nu zoekt ze nog het een en ander uit over de kamer.
Dus conclusie een 9.

Petra den Hartog

Elise heeft onze reis naar Gran Canaria prima geregeld. Heeft veel kennis over de verschillende hotels. Ook heeft ze ons geholpen met alle eisen en formulieren in verband met Corona. En dat is heel prettig. Zo hoef je niet bang te zijn dat je iets vergeten bent. Kortom: topadviseur van een topvakantie.

elise.klaassen@tui.nl

Stuur Elise een bericht