Elise Klaassen

Harderwijk Bel 06-53211413 WhatsApp E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Van Brakellaan 35 3843 HA Harderwijk

Toon op kaart
Elise Klaassen
Over Elise Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Nikki Tepe

Elise heeft mij onwijs fijn geholpen van begin tot eind met mijn eerste vakantie alleen. Op basis van mijn wensen en ons eerste gesprek heeft Elise verschillende aanbevelingen gedaan, waardoor mijn keuze was gevallen op Tenerife. Elise heeft mijn gehele boeking verder verzorgd en ook al mijn vragen voor en tijdens mijn reis fijn beantwoord. Door dit “open” contact, viel er bij mij een hoop spanning weg en dat was heel fijn om te merken. Ook na de reis nog een leuk presentje gehad, wat ik zeker kon waarderen. Alles was gewoon top! Hopelijk kan jij mij bij de volgende reis opnieuw helpen. šŸ™‚

Tamara Gardien

Elise heeft ons super fijn geholpen bij een vakantie naar Griekenland.
We wisten niet waar we heen zouden willen maar wel wat we in de buurt van het appartement zouden willen.
Elise heeft hier goed naar gekeken en rekening gehouden met onze wensen.
We hebben een super fijne vakantie gehad.

M kappers

Na 1 telefoontje van ons dat we naar Turkije wilden met ons 4e, is Elise aan de slag gegaan om onze wensen te realiseren en dat is haar gelukt. We hebben een pracht vakantie gehad. We gaan zeker volgend jaar weer naar haar terug voor een volgende vakantie.

Laura Koekoek

Elise heeft ons heel fijn geholpen bij het uitzoeken en boeken van onze vakantie bestemming. Alles was tot in de puntjes geregeld. Ook de huurauto heeft Elise voor ons geregeld. We hebben een topvakantie gehad!

Jurrian Coes

Super geholpen door Elise. Goed en snel contact, flexibel met een afspraak maken en denkt mee. Wij hebben een top vakantie gehad!

Simone en Joery

Vakantie op CuraƧao was helemaal super!
We hebben genoten van het begin tot het eind, mede doordat alles top geregeld was.
De huurauto stond klaar bij aankomst, hiermee het hele eiland ontdekt , veel mooie dingen gezien en gedaan.
Volgende vakantie boeken we zeker weer via Elise, je weet dat alles goed verzorgd wordt zodat je 100% van je vakantie kan genieten!

Reinalda van der Linde

Genoten van een top in de puntjes verzorgde vakantie op CuraƧao. Elise heeft ons geholpen om deze onbezorgde vakantie te boeken. En wat heeft ze dit fantastische gedaan. Van vlucht tot huurauto heeft Elise ervoor gezorgd dat wij konden genieten van een ontspannende/geweldige vakantie. Heel erg bedankt hiervoor! En natuurlijk wordt onze volgende vakantie ook door jou geboekt!

Grietje Van der Veen

Elise heeft voor ons een top vakantie geregeld.
Alles was tot in de puntjes geregeld.
Voor vragen konden we altijd bij haar terrecht en niks was teveel.
Ik ga zeker mijn volgende vakantie weer door Elise laten verzorgen.

Laura Kraaijkamp

We moesten op korte termijn nog iets boeken voor de zomer en wilden eigenlijk Schiphol vermijden dit jaar. Geen eenvoudige opgave dus.
Samen met Elise zitten zoeken en na de adviezen een goede keuze gemaakt voor Portugal. Een fijn appartementencomplex direct aan de boulevard en zee in een gezellige, maar ook rustige plaats.
Bijzonderheden die het hotel moet weten geeft Elise altijd goed door.
Ook extra’s zoals excursies te boeken. Zelfs als je zelf al op de vakantiebestemming bent.
Iedere vakantie dus weer erg blij met de perfecte hulp!

Jenny Hoeksel-Pellegrom

Met een groot lijstje met eisen heeft Elise ons super goed geholpen! We waren niet makkelijk maar Elise heeft zoals ik benoemde ons echt super goed geholpen. We hebben een heerlijke vakantie gehad en alles was perfect geregeld!

Yvon Pouw

Super vakantie gehad en toch fijn dat Elise wat dingen geregeld had.

Paul Van Randwijk

Perfect geregelde vakantie, alles was goed!! Van de reis tot het hotel, en alle losse tours die we ook hebben laten regelen was alles top! Heel tevreden en kom zeker terug om me volgende vakantie te laten boeken!

Maartje De Lange

Uitstekend geadviseerd en geholpen. Laagdrempelig bereikbaar voor vragen en zorgen. Dikke pluim!

Henny Munsterman

We hebben een heerlijke vakantie gehad dankzij jou! Wij gaven onze wensen door en jij kwam met een prachtige plek met super gastvrije mensen en een hele gezellige omgeving.
Dank je wel voor je hulp en het meedenken!

Evelien Kamphorst

Elise heeft vanaf het moment dat wij iets wilde boeken, altijd voor ons klaar gestaan. Ze heeft naar onze wensen geluisterd en een opzetje gemaakt. Uiteindelijk wilde we toch iets anders en heeft ze daarop weer verder gezocht. Heel fijn dat ze zo zorgvuldig was!
Op het moment dat het even stressvol was over papieren rompslomp heeft ze de stress weg kunnen nemen. Het zorgde ervoor dat wij zorgeloos op vakantie konden en ons alleen nog maar druk hoefde te maken met koffers inpakken. Dat was er dan helaas niet bij inbegrepenšŸ¤£.

Danique Peereboom

We wilden al met een week op vakantie en Elise heeft ons daarin super geholpen! Binnen een uur had ze ons een passend voorstel op de mail gedaan en binnen een dag was de reis geboekt. Voor alle vragen heb je 1 aanspreekpunt die ook nog eens super snel reageert, al is het ’s avonds of in het weekend. Onze terugvlucht was lastminute gecancelled en ook daarvoor ging Elise gelijk voor ons aan de slag voor een passende oplossing. Het is ons zeer goed bevallen, zullen het ieder aanbevelen en gaan zeker onze volgende vakantie weer via Elise boeken.

Nogmaals, hartelijk dank Elise!
Groetjes,
Michael en Danique

Wopke Zijlstra

Op de schaal 1 / 10. Dan staat 1 voor – en 10 voor +
Een 9.
Goed uitleg gekregen over de reis naar Curacao. Met 9 personen.
Mij ondanks Corona en het vele papier werk wat daar bij komt kijken op mijn gemak gesteld heeft dat het goed komt.
Elke keer als ik vragen had geantwoord.
Nu zoekt ze nog het een en ander uit over de kamer.
Dus conclusie een 9.

Petra den Hartog

Elise heeft onze reis naar Gran Canaria prima geregeld. Heeft veel kennis over de verschillende hotels. Ook heeft ze ons geholpen met alle eisen en formulieren in verband met Corona. En dat is heel prettig. Zo hoef je niet bang te zijn dat je iets vergeten bent. Kortom: topadviseur van een topvakantie.

elise.klaassen@tui.nl

Stuur Elise een bericht