Elke Verboom

Amersfoort Bel 06-21902755 E-mail Stuur een bericht

Vissering 3 3825 MK Amersfoort

Toon op kaart
Elke Verboom
Openingstijden
Maandag
op afspraak
Dinsdag
op afspraak
Woensdag
op afspraak
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Over Elke Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

familie Radstok

Elke heeft onze familievakantie top geregeld! Ze heeft actief met ons meegedacht over een vakantiebestemming (deze stond namelijk niet vast), de tijd genomen om verschillende opties voor te leggen, voor en tegens met ons afgewogen. Op haar advies zijn we uiteindelijk in Galé, Portugal beland en echt geen seconde spijt van gehad! Superfijne accomodatie op een kleinschalig complex met toch een eigen, volwaardige zwembad en ook een peuterbadje voor onze jongste. Wij hebben van de vakantie genoten, onze jongens nog meer! Elke heeft er zelfs aan gedacht om, gezien onze late avondvlucht terug, een late check out aan te vragen. Heel fijn was dat! Onze vakantie was dankzij haar goede zorgen goed geregeld, wij hoefden alleen maar het vliegtuig in te stappen en daarna alleen maar te genieten. Nogmaals namens ons allen: dank je wel Elke!

Jolanda Steenwijk

Wij zijn super geholpen door Elke! Zij heeft de gehele boeking van ons overgenomen en alles tot in de puntjes voor ons geregeld. Het was een hele fijne ervaring om zo zeker en zonder rare verassingen op reis te gaan. De service was persoonlijk en ze is gemakkelijk te benaderen voor vragen. Wij hebben een top vakantie gehad!

Anouska Pijfers

Knap om een week van tevoren nog een opdracht naar wens te kunnen uitvoeren van kritische klanten! Bedankt!

Reena Sowdagar

“Top service!

Goede uitleg
Juiste advies
Boeking perfect verlopen”

Petra Pannevis

Elke kan, na het stellen van de juiste vragen, goed inschatten wat wij belangrijk vinden tijdens onze vakantie. Ze komt met leuke en goede suggesties die altijd allemaal in ons wensenlijstje passen. Elke communiceert goed en afspraken worden nagekomen. Ook denkt ze mee over zaken die je vakantie wellicht nog plezieriger maken. Kortom, wij kunnen Elke aan iedereen aanbevelen!

Anne

Vakkundig advies gekregen, prachtige vakantie gehad, en tot in de puntjes geregeld!

Bianca Ten bohmer

Super goed geregeld en Thanks toppertje

Sylvian Bedeker

Alles was super geregeld!! Wij waren erg tevreden over zowel het boeken als de vakantie zelf!!”

Ilona Tijssen

Ik vond de diensten van Elke zeer informatief en behulpzaam. Ze dacht mee in oplossingen en kwam daarbij ook met goede alternatieven waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden.

Al met al zijn we zeer tevreden over de enthousiaste manier waarop ze ons geholpen heeft.

Erik Verheijden

“Snel en duidelijk advies met meerdere opties die goed aansloten op mijn wensen. De reis voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen.”

Pieter Knijff

Elke heeft voor ons een lang weekend Berlijn geregeld. We hebben genoten met z’n tweeën.

Het weer was redelijk dus dat maakt een hoop goed. De kerstmarkten waren heel gezellig en we hebben veel historie gezien.
Een aanrader is het stasie museum in oost Berlijn. Hier proef je echt nog de sfeer van de oude DDR, en de praktijken die ze hebben verricht.
Niemand vertrouwde elkaar, dat was wel duidelijk. We zijn ook nog naar een Americaans Gospel concert in een kerk geweest, heel bijzonder om mee te maken.
Ronderit met de citytour was ook erg de moeite waard, maar ook de U en S bahn. Goed geregeld in Berlijn.

Het hotel was prima! Dankzij jouw, kregen we een upgraden naar een junior suite, dus alles extra luxe en groot! De bedden waren wel wat hard, zodat we wat stijf wakker werden, maar dat is ieders persoonlijke smaak.

Eric van den Heuvel

Helaas werd mijn reis naar Egypte geannuleerd. Was naar volle tevredenheid geboekt door Elke. Na de annulering prettig op de hoogte gehouden over ontwikkelingen door Corona. Fijn dat je duidelijk en op elk moment op de hoogte gehouden wordt. Top Elke.

Eva van der Vorst

Elke heeft ons geholpen bij het zoeken naar de juiste wintersport bestemming. Ze geeft niet op tot deze is gevonden en blijft daarbij goed in contact om af te stemmen wat onze wensen zijn. Ze werkt snel, vindt prachtige opties en zoekt verder dan de geijkte wegen. Top reisadviseur!

Jan Kooistra

In 2020 een vakantie voor 8 personen via Elke Ruitenbeek geboekt.
Door Covid-19 reis moeten afzeggen. Door Elke omgeboekt naar 2021.
Nam veel administratieve handelingen uit onze handen en bleek erg betrouwbaar in haar informatie. Mede door haar deskundigheid en communicatie, vol vetrouwen de uitvoering aan haar overgelaten.
Hierdoor uiteindelijk toch onze droomvakantie met het hele gezin kunnen vieren.

Jan Kooistra.

elke.verboom@tuiathome.nl

Stuur Elke een bericht