Eva van Amelsvoort

Den Haag Bel 06-12958248 E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Vlierboomstraat 561 2564 JH Den Haag

Toon op kaart
Eva van Amelsvoort
Over Eva Mijn reistips Beoordelingen

Inspectiereis Zakynthos 4 – 6 juli 2020

In het weekend van 4 juli 2020 mocht ik met TUI mee op inspectiereis naar Zakynthos. Deze reis is speciaal voor mensen uit de reiswereld georganiseerd om te kijken hoe het reizen is nadat het even stil heeft gelegen door het coronavirus. Hoe werkt het op Schiphol, hoe gaat het tijdens het vliegen, wat kunnen we verwachten op de plaats van bestemming? Ik ben ontzettend blij dat ik met deze reis mee mocht, want nu kan ik mijn klanten éxtra goed informeren over het ‘nieuwe reizen’. Hieronder vind je een filmpje over mijn reis.

Bonjour! Hello! Ola! Ciao! Hej! Kon’nichiwa!

Van kleins af aan houd ik erg veel van reizen. Als kind met mijn ouders naar voornamelijk Frankrijk, nu het liefst naar zo veel mogelijk verschillende plekken op onze bijzondere wereld.

Het uitzoeken van een vakantie heb ik altijd heerlijk gevonden. Vroeger al, op zolder met de reisgidsen die mijn moeder van het reisbureau had meegekregen. Niet vreemd dat ik koos voor een HBO-opleiding Toerisme, waar ik in 2008 mijn diploma voor haalde.

Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Na 7 jaar op een ‘gewoon’ reisbureau te hebben gewerkt, ben ik sinds december 2014 aan de slag gegaan als mobiel reisadviseur. Ik doe hetzelfde werk, maar dan vanuit mijn huis in Den Haag. Een groot voordeel hiervan vind ik dat ik mijn klanten nu van A tot Z help en begeleid en dat ik met hen af kan spreken waar en wanneer hen dat uitkomt.

Ik werk als zelfstandige onder de ‘parasol’ van TUI, maar werk met veel meer reisorganisaties samen, zoals De Jong Intra Vakanties, Landal Greenparks, Buro Scanbrit, Disneyland Resort Parijs, Travelhome, Zeetours, Tenzing Travel en Silverjet Vakanties. Ook werk ik met Belgische en Duitse touroperators samen, zodat ik altijd op zoek kan gaan naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Daarbij ben ik bijna altijd 7 dagen per week beschikbaar. Telefonisch, per e-mail, op afspraak bij u of bij mij thuis of zelfs op uw werk. Voor deze service betaalt u niets meer dan bij het reisbureau of via internet.

Wilt u ook eens ontdekken hoe fijn het is om je vakantie volledig te laten regelen en te verzorgen door een persoonlijk reisadviseur? Aarzel niet om (vrijblijvend) contact met mij op te nemen!

Klantbeoordelingen

Heel veel plezier gehad met onze reis naar Gran Canaria. Alles was tot in de puntjes geregeld. Eva heeft goed met ons meegedacht waardoor we…

Thomas Maas
Toon alle beoordelingen
eva.van.amelsvoort@tui.nl

Stuur Eva een bericht