Eva van Amelsvoort

Den Haag Bel 06 12958248 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Vlierboomstraat 561 2564 JH Den Haag

Toon op kaart
Eva van Amelsvoort
Over Eva Mijn reistips Beoordelingen

Bonjour! Hello! Ola! Ciao! Hej! Kon’nichiwa!

Welkom op mijn website! Het begin van een fantastische reis voor jou of jullie. Of het nu een stedentrip, een avontuurlijke reis, een huwelijksreis of een strandvakantie moet zijn: ik help graag van A – Z! Daarbij ben ik in de meeste gevallen niet duurder dan een ‘gewoon’ reisbureau of het internet. Hoe dit werkt?

TUI heeft voor mij als Zelfstandig Reisadviseur (ZRA) zeer veel contracten afgesloten, waar ik met veel plezier mee samenwerk. Onderaan deze pagina vind je de reisorganisaties waar ik mee samenwerk. Hierdoor vind ik voor mijn klanten altijd de mooiste reis voor de beste prijs!

TUI at Home is nog relatief jong maar inmiddels als zeer succesvol gebleken. Waar de reisbureaus steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen, groeit de rol van de Zelfstandig Reisadviseur (ZRA) juist.

Als zelfstandig reisadviseur van TUI at Home ben ik de expert op het gebied van reizen maar ook van de beste service. Ik werk vanuit huis en ga met veel plezier naar de mensen toe, maar in de meeste gevallen heb ik telefonisch, per WhatsApp en/of per mail contact met mijn klanten. Mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan maar geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Maar ook voor mensen die extra service waarderen en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden. En daarin ga ik ver, hoor… 🙂

Van het afsluiten van verzekeringen, stoelreserveringen, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van excursies en een huurauto tot een visumaanvraag… Je hoeft eigenlijk alleen je koffer zelf in te pakken. We zitten bijvoorbeeld samen aan de keukentafel op zoek naar de ideale vakantie. De ZRA staat namelijk voor de kwaliteit van TUI waar het je het beste uitkomt. Samen thuis, samen uit…

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
eva.van.amelsvoort@tuiathome.nl

Stuur Eva een bericht