Froukje Jansen

Terborg Bel 06-15650134 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Doetinchemseweg 35 7061 CR Terborg

Toon op kaart
Froukje Jansen
Over Froukje Mijn reistips Beoordelingen

Het Corona-virus houdt momenteel vrijwel iedereen bezig. Wellicht zijn er al enkele vragen door jouw hoofd gegaan. Kan ik nog wel op reis? Is het verstandig om nu een reis te boeken voor komende zomer? Ik zie dat de prijzen nu laag zijn maar als ik nu boek en er gebeurt iets, wat dan? Als ik wacht met boeken, grijp ik straks dan niet mis? Ik kan hier maar 1 antwoord op geven. Namelijk, bel mij gerust even! Ik volg de situatie op de voet. Van maatregelen per bestemming als annulering en omboek-voorwaarden van reisorganisaties en airlines. Ieder verhaal is uniek en vraagt om persoonlijk advies. Telefonisch kunnen we samen bespreken wat passend is voor jou. Heb je al een reis bij mij geboekt en heb je vragen of onzekerheden? Een luisterend oor kan ook veel doen. Bel mij gerust!

Als jouw persoonlijk reisadviseur ben ik er voor jou!

 

 

 

 

Ervaar het gemak van jouw eigen persoonlijk reisadviseur!

Persoonlijk reisadviseur voor zowel privé vakanties, zakenreizen als incentives.
Onafhankelijk reisadvies voor, tijdens en na de reis. Alles wordt van A tot Z voor je geregeld.

 

Bij mij kun je o.a. terecht voor:

Losse tickets | autohuur | overnachtingen | zonvakanties (vlieg en auto) | stedentrips | kampeervakanties | verre reizen | rondreizen | cruises | incentive reizen.

 

Geen tijd en/of zin om uren op een reisbureau te zitten of avonden te zoeken op internet naar de perfecte mogelijkheden voor jou?
Wil je snel geholpen worden door iemand die thuis is in de hele wereld? De mooiste plekjes kent? Die tips & tricks heeft om optimaal te kunnen genieten van je welverdiende vakantie? Eerlijk en onafhankelijk advies geeft? Of jouw zakenreis zo efficiënt mogelijk te laten verlopen? Aarzel dan niet langer en neem direct contact met me op!

Jouw voordelen:
– Je hebt één contactpersoon die ècht met je meedenkt
– Alles vanaf het begin goed geregeld van A tot Z
– Goed bereikbaar ook buiten kantooruren en in de weekenden
– Op afspraak bij je thuis of op het werk zonder extra kosten
– Kan ook telefonisch of per mail geboekt worden
– Alle gerenommeerde Duitse èn Nederlandse touroperators in het assortiment
– ANVR en SGR aangesloten
– Bovendien betaal je voor deze extra’s niets meer dan op internet of het reisbureau

 

TUI at Home is nog relatief jong maar inmiddels als zeer succesvol gebleken. Waar de reisbureaus steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen, groeit de rol van de mobiele reisadviseur juist. Als mobiele reisadviseur van TUI at Home ben ik een expert op het gebied van reizen maar ook van de beste service. Ik werk vanuit huis en ga met veel plezier naar de mensen toe of indien gewenst is er per e-mail en telefonisch contact. Of het nou om vakantie, zakenreizen of een incentive gaat, bij mij ben je aan het juiste adres!
Alles wordt van A tot Z voor je geregeld voor hetzelfde geld als bij het reisbureau of internet, maar dan met mij als jouw persoonlijk reisadviseur!
Van het afsluiten van verzekeringen, stoelreservering, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van een huurauto tot een visumaanvraag… Je hoeft eigenlijk alleen je koffer zelf in te pakken.

Probeer het eens en ervaar het gemak van een eigen persoonlijke reisadviseur!

Klantbeoordelingen

Dit was de eerste keer dat Froukje onze vakantie heeft geregeld. Maar zeker niet de laatste keer! Ze heeft ons heel fijn geholpen met al…

Familie Wessels

Hallo Froukje, Wederom heb je onze vakantie weer top geregeld. We hadden zelf nooit aan Macedonië gedacht, maar wat een prachtig land is dit. Dank…

Johan

Fantastische vakantie gehad samen in Lapland. Bedankt voor de perfecte adviezen de geboekte excursies en reis. Froukje je hebt het top geregeld allemaal! Je hoort…

Jan en Els
Toon alle beoordelingen
froukje.jansen@tui.nl

Stuur Froukje een bericht