Henriette Slotman

Vriezenveen Bel 06-12374700 E-mail Stuur een bericht

De Tapuit 14 7671 TV Vriezenveen

Toon op kaart
Henriette Slotman
Openingstijden
Maandag
09:00 - 22:00
Dinsdag
09:00 - 22:00
Woensdag
09:00 - 22:00
Donderdag
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten
Over Henriette Mijn reistips Beoordelingen

Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de reiswereld. De eerste kennismakingsjaren met de reiswereld was het werken op een touringcar. Na de geboorte van mijn zoon in 1997 ben ik op het reisbureau terecht gekomen en tot op de dag van vandaag verzorg ik met veel plezier uw vakantie.

Reizen is mijn lust en mijn leven ! In de afgelopen jaren heb ik zowel voor mijn werk als privé vele interessante en vooral diverse bestemmingen bezocht. Van de Sunshine State Florida tot aan het best bewaarde geheim van Azië, Maleisië. Van de eigentijdse middeleeuwse stad Talinn tot aan een cruise op de Atlantische Oceaan met een bezoek aan een aantal prachtige eilanden en steden.

In een tijdperk waarin we allemaal druk zijn met ons werk en de vele activiteiten is het heel erg van belang dat we ook kunnen ontspannen en alles even los kunnen laten. Vakantie we kijken er ieder jaar weer ontzettend naar uit om even te kunnen onthaasten. Wilt u zorgeloos op vakantie, geef uw wensen aan mij door en laat mij de vakantie voor uw regelen.

Samen aan tafel of indien u liever telefonisch, per email of Whatsapp uw vakantie wenst te bespreken het kan allemaal. En het allerfijnste is dat we afspreken wanneer het u uitkomt. Dit kan zijn overdag, in de avond en zelfs in het weekend.

Voor de service die ik u geef betaalt u niets meer dan bij het reisbureau of via het internet. U kunt bij mij terecht voor allerlei soorten vakanties met een breed assortiment van Nederlandse en Duitse touroperators.

Service, kwaliteit en aandacht voor u staan bij mij als persoonlijk reisadviseur centraal.

Laat mij uw persoonlijk reisadviseur zijn ! Het vaste aanspreekpunt voor uw zorgeloze vakantie

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
henriette.slotman@tui.nl

Stuur Henriette een bericht