Over Ilse Mijn reistips Beoordelingen

Mijn naam is Ilse Maassen en als persoonlijk reisadviseur bied ik vakanties aan met een ruime keuze uit het TUI reisaanbod én van ruim 65 andere reisaanbieders.
Of je nu kiest voor een bruisende stad, liever dichtbij huis blijft of wilt genieten van een heerlijke strandvakantie, rondreis of (rivier)cruise..

waar je ook naartoe wilt gaan , ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en boek graag jouw perfecte vakantie/reis.

Naast het ruime aanbod aan reizen voor TUI at home, ben ik uit enthousiasme zelf reizen gaan samenstellen. Dit varieert van bedrijfsreizen en sportreizen tot riviercruises. Unieke reizen speciaal voor jou op maat gemaakt!

Sunset Reizen
Wie op zoek is naar een reis met een (zakelijk) gezelschap of een sportieve reis kan op mijn website van Sunset Reizen meer informatie vinden. Ik bied op deze website onder meer padel- en golfreizen, uiteenlopende bedrijfsreizen op maat en ook de mogelijkheid om naar wens een riviercruise voor een gezelschap te regelen. Voor meer informatie kijk eens op mijn website:http://www.sunsetreizen.nl

Over Ilse Maassen
Mijn naam is Ilse Maassen en ik werk al jaren met veel plezier in de reisbranche, Dankzij mijn ervaring vanuit de reisbureaus van TUI in Ede en Wageningen weet ik mijn weg in de reiswereld en het vakantieaanbod goed te vinden. Vanaf 2022 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen als zelfstandig en persoonlijk reisadviseur . Hiervoor ben ik aangesloten bij de franchiseorganisatie van TUI onder de naam: TUI at Home Ilse Maassen.
Het regelen en organiseren vind ik heerlijk en om klanten tevreden terug te zien komen van hun reis/vakantie is voor mij de grootste beloning.

Heb je reisplannen? Of wil je gewoon even de mogelijkheden met me bespreken? Als persoonlijk reisadviseur kan ik ook bij jou thuis/ bij jouw bedrijf langs komen. Wel zo makkelijk!
Maak gerust een afspraak met me. Dat kan via telefoonnummer 06-51921310 of mail naar ilse.maassen@tui.nl.

Tot snel!

Hartelijke groet,
Ilse Maassen
TUI at Home Ilse Maassen
Persoonlijk reisadviseur in Bennekom

 

Klantbeoordelingen

Ilse heeft ons super goed geholpen. Heeft ons geadviseerd waar nodig en goed met ons meegedacht. Voor een eventuele volgende vakantie komen we zeker weer…

Lenette van den Berg

Ilse heeft ons zeer goed geadviseerd over de mogelijke hotels en reis naar Ibiza. Het gekozen hotel was zeer fijn, goed verzorgd en schoon.

Dite Gol

Ilse heeft voor ons de perfecte plek gevonden, in alle opzichten fantastisch. Heerlijk om al het geregel aan Ilse over te laten. We konden met…

Lilian Grob
Toon alle beoordelingen
ilse.maassen@tui.nl

Stuur Ilse een bericht