Ilse Maassen

Bennekom Bel 06-51921310 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Midden-Eng 63 6721 GW Bennekom

Toon op kaart
Ilse Maassen
Over Ilse Mijn reistips Beoordelingen

Mijn naam is Ilse Maassen en als persoonlijk reisadviseur bied ik vakanties aan met een ruime keuze uit het TUI reisaanbod én van ruim 65 andere reisaanbieders.
Of je nu kiest voor een bruisende stad, liever dichtbij huis blijft of wilt genieten van een heerlijke strandvakantie, rondreis of (rivier)cruise..

waar je ook naartoe wilt gaan , ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en boek graag jouw perfecte vakantie/reis.

Naast het ruime aanbod aan reizen voor TUI at home, ben ik uit enthousiasme zelf reizen gaan samenstellen. Dit varieert van bedrijfsreizen en sportreizen tot riviercruises. Unieke reizen speciaal voor jou op maat gemaakt!

Sunset Reizen
Wie op zoek is naar een reis met een (zakelijk) gezelschap of een sportieve reis kan op mijn website van Sunset Reizen meer informatie vinden. Ik bied op deze website onder meer padel- en golfreizen, uiteenlopende bedrijfsreizen op maat en ook de mogelijkheid om naar wens een riviercruise voor een gezelschap te regelen. Voor meer informatie kijk eens op mijn website:http://www.sunsetreizen.nl

Over Ilse Maassen
Mijn naam is Ilse Maassen en ik werk al jaren met veel plezier in de reisbranche, Dankzij mijn ervaring vanuit de reisbureaus van TUI in Ede en Wageningen weet ik mijn weg in de reiswereld en het vakantieaanbod goed te vinden. Vanaf 2022 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen als zelfstandig en persoonlijk reisadviseur . Hiervoor ben ik aangesloten bij de franchiseorganisatie van TUI onder de naam: TUI at Home Ilse Maassen.
Het regelen en organiseren vind ik heerlijk en om klanten tevreden terug te zien komen van hun reis/vakantie is voor mij de grootste beloning.

Heb je reisplannen? Of wil je gewoon even de mogelijkheden met me bespreken? Als persoonlijk reisadviseur kan ik ook bij jou thuis/ bij jouw bedrijf langs komen. Wel zo makkelijk!
Maak gerust een afspraak met me. Dat kan via telefoonnummer 06-51921310 of mail naar ilse.maassen@tui.nl.

Tot snel!

Hartelijke groet,
Ilse Maassen
TUI at Home Ilse Maassen
Persoonlijk reisadviseur in Bennekom

 

Klantbeoordelingen

Heel blij met alle hulp die je me hebt geboden. Ben echt “ontzorgt” en daardoor enorm van de vakantie kunnen genieten, waarvoor dank 🙂

Mouna Diraoui

Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad op Tenerife. We hebben deze vakantie weer geboekt via Ilse na een eerdere goede ervaring! Ze luistert adviseert…

Fam. van Barneveld

Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Van begin tot eind klopte alles, reis, transfer, hotel, alles. Bonaire is echt een “Bounty eiland” en het Cho…

fam. Krijthe
Toon alle beoordelingen
ilse.maassen@tui.nl

Stuur Ilse een bericht