Ilse van de Meeberg

Hellevoetsluis Bel 06-52653963 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Distelstraat 8 3222 XC Hellevoetsluis

Toon op kaart
Ilse van de Meeberg
Openingstijden
Maandag
09.00-20.00
Dinsdag
09.00-20.00
Woensdag
09.00-20.00
Donderdag
09.00-20.00
Vrijdag
09.00-20.00
Zaterdag
10.00-18.00
Zondag
10.00-18.00
Over Ilse Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Jan en Trudy

Het is heerlijk dat Ilse alles voor je regelt. Niets is te veel. Luistert naar je wensen en zorgt voor een ontspannen, geregelde en prachtige vakantie. Tot de volgende keer Ilse.

Carolien

Ilse heeft ons vakantie echt tot in de puntjes geregeld.
Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen, en is met mooie voorstellen gekomen. Alle vragen worden beantwoord vol passie en enthousiasme.
Echt een aanrader door de persoonlijke service!

Edith Schipper

Bij Ilse van TUI at Home heb je niet alleen het gemak om thuis je vakantie te plannen, waardoor zij alle tijd en aandacht voor jou heeft, zij geeft je ook goede adviezen. Onze vakantie ging naar Zakynthos, Griekenland en ook tijdens ons verblijf daar, werden we door haar via email-bericht op de hoogte gehouden van wijzigingen en vertraging van onze terugvlucht. Bij thuis komst vonden we een leuke welkomskaart en de brievenbus. Dus wilt u een vakantie boeken en wilt u persoonlijke aandacht en begeleiding hierbij, boek dan bij Ilse van de Meeberg van TUI at Home. Zij zal u zeker niet teleurstellen.

Michael Feenstra

Ilse heeft ons van begin tot eind geweldig geholpen met de boeking van onze zomervakantie. Aangezien we met jonge kinderen op reis wilden, hadden we specifieke wensen op het resort. Ilse is zelfs bij het hotel langs geweest om onze doorgegeven wensen te checken. Bij aankomst bleek alles netjes geregeld zoals gewenst. Wij hebben voor het eerst via Ilse geboekt, dit gaan we voortaan doen. Zeer persoonlijke behandeling, goede communicatie en ze komt al haar afspraken na. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Tot de volgende keer Ilse!

Fam v leeuwen

Heerlijk bij je thuis je vakantiewensen doornemen, heel snel al de offertes in huis en alles tot in de puntjes geregeld wat een hoop stress scheelt. Echt super vakantie gehad! Zeker tot een volgende reis!

Sonja & Bert Straatman

Ilse verzorgt al jaren onze vakanties. Eerst via het reisbureau en tegenwoordig komt ze bij ons thuis. Wel zo makkelijk!
Na al die jaren weet zij inmiddels precies wat wij leuk en belangrijk vinden en kan hierdoor goed met ons meedenken. Ze kan snel met ons mee schakelen, wij kunnen nogal eens impulsief zijn.
Zij is goed te bereiken en staat zowel voor, tijdens en na de vakantie voor je klaar!
In één woord TOP!

Peter en Mirjam Bernhart

Wat een fantastische vakantie hebben wij gehad!Heerlijk eten en drinken in een mooie ambiance.Fantastische ligging aan het strand alles rolstoeltoegankelijk zelfs op het strand met vlonders en een steiger met tillift.
Leuk dorpje met veel winkeltjes op 8 minuten loop/rolafstand.Totaal niet opdringerig.

Wat een goede aanrader Ilse van de Meeberg,dankjewel daarvoor!!

Rene Bekkers

Alleen maar lof voor Ilse. Ze regelt echt alles voor je.Zelfs als ze in een drukke metro staat zal ze je berichtje beantwoorden en zodra het kan het voor je regelen. Dus ook onze volgende vakantie zullen we zeker bij Ilse boeken….

Jan en Annette

Ilse heeft onze reis geregeld bij TUI en daar waren we erg blij mee. Ze weet van aanpakken, ze is betrokken, luistert naar onze wensen en is goed bereikbaar. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Geen vraag is teveel. Ze regelt haar zaken goed. We waren verrast hoe snel ze reageerde met allerlei leuke en mooie opties. Ons verblijf was heerlijk. En het is fijn te weten dat er een contactpersoon aanwezig is voor de nodige vragen of onduidelijkheden. Voor een volgende reis gaan we zeker weer naar Ilse. Echt een aanrader!

ilse.van.de.meeberg@tui.nl

Stuur Ilse een bericht