Inge Otten

Veenendaal Bel 06-15950043 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Davidsstraat 35 3905 BK Veenendaal

Toon op kaart
Inge Otten
Openingstijden
Maandag
09.00 - 21.00
Dinsdag
09.00 - 21.00
Woensdag
09.00 - 21.00
Donderdag
09.00 - 21.00
Vrijdag
09.00 - 21.00
Zaterdag
09.00 - 21.00
Over Inge Mijn reistips Beoordelingen

TUI at Home Inge Otten, reisadviseur met meer dan 25 jaar ervaring

Fijn dat je de moeite neemt om mijn website te bezoeken en ik, reisspecialist Inge Otten, stel daar graag mijn volle aandacht en ervaring tegenover. Voor het goede begrip, ik stel mijn deskundigheid ook beschikbaar voor groepsreizen en speciale bestemmingen.

Als reisprofessional houd ik ook de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Daardoor kan ik je adequaat adviseren waar de mogelijkheden liggen voor jouw specifieke reis- of vakantiewensen.

Laat je vakantie of reis ontzorgen

Niet alleen bij de voorbereiding kun je op mij rekenen, ik blijf ook je contactpersoon tijdens je reis en na afloop. Zo kan ik alle zorgen van je overnemen bijvoorbeeld voor een visum, vaccinatie, huurauto en verzekeringen enz.
Zekerheid voor alles. Alle reizen die ik voor mijn klanten onderbreng vallen te allen tijde onder de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. Voor elke klant heb ik toegang tot meer dan 40 reisorganisaties, waardoor je mogelijkheden om tot je gewenste vakantie of reis te komen onuitputtelijk zijn. Het totale pakket van je vakantie en/of reis breng ik onder bij TUI at Home. Dat betekent één voorwaardenpakket, één verzekering, één afrekening, en één totaaloverzicht.

Kijk vooral ook op de overige pagina’s van mijn website

Een goede actie om mij en mijn ervaringen beter te leren kennen. Hoe dan ook, aarzel niet om, op welk moment dan ook, contact met mij op te nemen om je vakantie gestalte te geven. Hoe eerder ik “instap” des te meer zorgen kun je besparen: 06 15950034

Vakantie samenstellen en boeken zonder zorgen; gewoon thuis aan je eigen tafel!

Kijk ook op de pagina “mijn reistips” en lees hieronder waarom ik zelf de beste “reistip” ben.

Inge Otten: je complete “reistip”

Dat kan ik wel roepen, maar voor jou is het van belang om te weten waarom. Je wilt immers zorgeloos op reis en/of vakantie. Hieronder zet ik de meerwaarde van mijn ontzorgende bemiddeling voor je op een rij:
Je kunt ervan uitgaan dat ik rekening hou met jou wensen
Je kunt rekenen op een geheel individuele behandeling
Wensen en voorstellen worden bij je thuis of telefonisch besproken
Geen wachttijden bij een reisbureau, geen parkeergeld, geen files
Geen zoektochten door talloze websites
Informatieve gesprekken op momenten die je het beste uitkomen
Je hebt één persoonlijk aanspreekpunt voor alles wat met de reis of vakantie te maken heeft
Je kunt bouwen op mijn bijna 25 jarige ervaring in de reisbranche
Mijn ervaring is niet allen achter de helpdesk ontstaan, diverse plekken in Europa en andere werelddelen heb ik zelf bezocht of groepen begeleid
Wensen herkennen en vertalen in gerichte voorstellen is mijn succes bepalende eigenschap
Voorstellen en reisbevestigingen worden persoonlijk met je doorgenomen
Via mij kun je gebruik maken van aanbiedingen van tientallen reisorganisaties.
Ik ben 24/7 voor je bereikbaar

Wat kost je deze uitgebreide service of kost het je niets?

Je zult begrijpen dat deze individuele behandeling van je reis- of vakantiewensen tijd en geld kosten maar dat hoeft niet het geval te zijn bij een definitieve boeking. Maar mocht ik in het traject geen passende vakantie of oplossing vinden dan kost het je ook niets: ik werk dus op basis van ‘no cure no pay’.

Beoordelingen

Je wilt natuurlijk weten met wie je in zee gaat. Wel, Inge Otten heeft al een lange staat van dienst, bijna 25 jaar geleden beginnend na een HBO opleiding in de reiswereld. Bij het eerste reisbureau startte ik als pr-medewerkster gevolgd door een functie als reisbegeleider. Zo heb ik diverse reizen naar India georganiseerd en begeleid. Door de fluctuaties in de reiswereld heb ik bij diverse toonaangevende reisbureaus gewerkt om in 2012 te starten als zelfstandig reisadviseur. Studie- en begeleidingsreizen brachten mij in vele delen van Europa en met name de Balkanlanden kwamen regelmatig in beeld.
Daarna stelde ik in opdracht reizen samen voor gezinnen, groepen en zakelijke reizen o.a. naar:

 • Verenigde Staten
 • Canada
 • Cuba
 • Suriname
 • Vietnam
 • Thailand
 • Maleisië
 • Noorwegen
 • Tsjechië
 • Noord-Macedonië
 • Servië
 • Bosnië en Herzegovina
 • Kroatië
 • Montenegro
 • Frankrijk
 • Duitsland
 • Spanje
 • Griekenland
 • en vele andere bestemmingen

Het is mijn persoonlijke aandacht en interesse in mijn klanten die zo gewaardeerd wordt en mij iedere keer weer stimuleert de volgende uitdaging aan te gaan. Inmiddels ben ik aangesteld als ambassadeur CEO Sustainability t.b.v. de ontwikkeling van een duurzaamheidsstrategie.
Je kunt je dus voorstellen dat ik waar mogelijk duurzaamheid laat prevaleren maar zonder de wensen van de klant geweld aan te doen.
Vele klanten kijken nog steeds terug op de reis of vakantie die ik voor hen organiseerde en ik ga graag de uitdaging aan dat voor jou ook te doen. Eén telefoontje is genoeg om mij daarvoor enthousiast in de startblokken te zetten: 06 15950043.

NIEUW: Virtuele groepsreizen

Hierbij nodig ik je uit om samen met mij virtueel op reis te gaan! Eind 2020 ben ik de uitdaging aangegaan om een geplande groepsreis naar India toch te kunnen maken. Dit was het ontstaan van een virtuele rondreis die ik met een groep enthousiaste medereizigers gemaakt heb. We hebben hierin online vele hoogtepunten van dit fascinerende land ‘bezocht’. Van de hoge toppen van de Himalaya, de Ganges, Boeddha-tempels, de Taj Mahal en de steden Varanasi, Agra en Delhi. Het was uiteraard een heel ander soort reis, maar het was ook een bijzondere reis. Doordat we niet fysiek op reis waren hebben we zelfs meer bijzondere plaatsen kunnen bezoeken. En dat allemaal rustig vanuit huis. Het was daarom veilig en toch heel inspirerend. Daarom gaan er nog meer reizen volgen, te beginnen met een virtuele groepsreis naar Montenegro en ook India staat opnieuw op de planning.

Wil jij ook mee? Laat het me via een berichtje even weten. Helemaal bovenaan of aan de linkerkant van deze pagina staan een aantal mogelijkheden om meer informatie aan te vragen. Dit kan via WhatsApp, mail of een bericht via deze website. Schroom niet om me te laten weten als je meer informatie wilt.

Klantbeoordelingen

We hebben een mooie vakantie gehad. Mooie agriturismo!

Leonie Janssen

Inge is een fijne en betrokken reisadviseur. Ik zou haar zeker aanbevelen!

Noor Gremmen

Een hele fijne vakantie gehad. Alles was goed geregeld en uitgelegd door Inge. Alle wensen die wij hadden met de kleine, waren perfect geregeld. Een…

Jeroen Vos
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
09.00 - 21.00
Dinsdag
09.00 - 21.00
Woensdag
09.00 - 21.00
Donderdag
09.00 - 21.00
Vrijdag
09.00 - 21.00
Zaterdag
09.00 - 21.00
inge.otten@tui.nl

Stuur Inge een bericht