Inge Otten

Veenendaal Bel 06-15950043 E-mail Stuur een bericht

Davidsstraat 35 3905 BK Veenendaal

Toon op kaart
Inge Otten
Openingstijden
Maandag
09.00 - 21.00
Dinsdag
09.00 - 21.00
Woensdag
09.00 - 21.00
Donderdag
09.00 - 21.00
Vrijdag
09.00 - 21.00
Zaterdag
09.00 - 21.00
Over Inge Mijn reistips Beoordelingen

Finalist ZRA verkiezing ‘20, beste zelfstandige reisagent provincie Utrecht.

 

Welkom bij TUI at Home Inge Otten voor de reis van je leven!

Ik ben Inge Otten en boek graag de reis van je leven voor jou. Ik zorg voor een vakantie die goed geregeld is en echte persoonlijke service waar je niets extra’s voor hoeft te betalen. Mijn specialiteiten zijn het organiseren van reizen op maat en bijzondere groepsreizen.

Een reis op maat:

Je kunt bij mij terecht voor een avontuurlijke stedentrip, een zonvakantie, maar ook een reis buiten de gebaande paden of elke andere vakantiewens.

Aan de hand van jouw wensen stel ik een reis op maat voor je samen. Hiervoor maak ik graag met jou een afspraak bij je thuis of waar jij wilt om in alle rust je wensen te bespreken. Ik adviseer je niet alleen bij het zoeken en boeken van je reis, maar ook bij alle andere dingen die geregeld moeten worden, zoals een visum, inentingen, huurauto of andere specifieke voorbereidingen. Daarnaast ben ik niet alleen je contactpersoon voordat je op vakantie gaat, maar ook tijdens en na je reis blijf ik je aanspreekpunt voor alles wat met de reis te maken heeft.

Ik heb contact met vele organisaties waar ik jouw reis kan onderbrengen en alle reizen vallen onder de ANVR, SGR en TUI voorwaarden en het Calamiteitenfonds.
Als reisprofessional blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen in de reiswereld. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, ecotoerisme, overtoerisme maar ook van alle aanbiedingen en nieuwe producten.

Bijzondere groepsreizen:

Daarnaast bied ik ook inspirerende groepsrondreizen naar de Balkan en India aan. Op deze reizen maak je contact met de cultuur van deze landen. We genieten van plaatselijke gerechten, reizen comfortabel met een eigen bus en nemen de tijd voor alles wat we onderweg tegenkomen. Kortom: alles is goed geregeld.

Zo organiseer ik:

Een 8 daagse groepsreis naar Montenegro van 5 t/m 12 juni.
In deze reis genieten we in alle rust en met aandacht de verrassende bezienswaardigheden van dit land. We nemen de tijd en genieten van het landschap, de cultuur, het eten, de wijnen en van het reizen. We combineren de kust van Montenegro met het binnenland zoals de prachtige Tara kloof en de schitterende bergen. In een kleine groep reizen we met onze eigen bus met chauffeur door deze verborgen parel in de Balkan.

Een groepsreis ‘In de voetsporen van Boeddha’, een rondreis door het oude India naar mystieke plaatsen. Deze rondreis van ongeveer 21 dagen staat gepland in oktober 2020.
Tijdens deze rondreis bezoeken we onder andere de plaatsen waarbij het leven van Boeddha de basis vormt. De plekken die tijdens deze reis onder andere bezocht worden zijn de plaats waar hij geboren is, waar hij naar school ging, verlichting bereikt heeft, zijn onderricht hield en waar hij overleden is. Stuk voor stuk inspirerende plaatsen.
Andere plaatsen in deze rondreis zijn Delhi, Rishikesh en Agra met de wereldberoemde Taj Mahal. In Delhi bezoeken we de tempel waar de overleden Soefimeester Hazrat Inayat Khan begraven is en de universele Lotus Tempel waar alle geloven ter wereld in stilte samen kunnen komen.

Lijkt het jou ook heerlijk om mee te gaan tijdens één van deze reizen? Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
inge.otten@tui.nl

Stuur Inge een bericht