Inge Otten

Veenendaal Bel 06-15950043 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Davidsstraat 35 3905 BK Veenendaal

Toon op kaart
Inge Otten
Openingstijden
Maandag
09.00 - 21.00
Dinsdag
09.00 - 21.00
Woensdag
09.00 - 21.00
Donderdag
09.00 - 21.00
Vrijdag
09.00 - 21.00
Zaterdag
09.00 - 21.00
Over Inge Mijn reistips Beoordelingen

TUI at Home Inge Otten, reisadviseur met meer dan 25 jaar ervaring

Fijn dat je de moeite neemt om mijn website te bezoeken. Hierop kun je meer over mijn werkwijze, mijn specialismes en mijzelf lezen. Eerst iets over mezelf: begin jaren 90 ben ik als reisbegeleidster van zelf georganiseerde groepsreizen naar India begonnen in de reisbranche. Dit deed ik samen met een vriendin. Via een functie als India specialiste bij een Hindoestaanse reisorganisatie ben ik bij een ‘stenen’ reisbureau van Thomas Cook gaan werken. Inmiddels werk ik alweer bijna 12 jaar met heel veel plezier als zelfstandig reisagent met mijn eigen reisbureau TUI at Home Inge Otten. In al deze jaren heb ik dus al vele vakanties voor klanten georganiseerd en op de pagina met beoordelingen kun je lezen hoe ze dit ervaren hebben.

Ook voor jou zal ik mijn kennis en kunde in het werk stellen om de vakantie of reis te organiseren die voldoet aan je wensen. Schroom niet om contact met me opnemen via het contactformulier, via e-mail, WhatsApp of telefonisch via 06 15 95 00 43. Ik ben benieuwd naar je reisplannen en wat ik daarin voor jou kan betekenen!

Laat je vakantie of reis ontzorgen

Niet alleen bij de voorbereiding kun je op mij rekenen, ik blijf ook je contactpersoon tijdens je reis en na afloop. En ik kan al je vragen over bijvoorbeeld een visum, vaccinatie(‘s), een huurauto en verzekeringen beantwoorden.
Verder vind ik zekerheid voor alles heel belangrijk. Alle reizen die ik voor mijn klanten onderbreng vallen te allen tijde onder de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. Voor elke klant heb ik toegang tot meer dan 40 reisorganisaties, waardoor je mogelijkheden om tot je gewenste vakantie of reis te komen onuitputtelijk zijn. Het totale pakket van je vakantie en/of reis breng ik onder bij TUI at Home. Dat betekent één voorwaardenpakket, één verzekering, één afrekening, en één totaaloverzicht.

Uiteraard houd ik als reisprofessional ook de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Daardoor kan ik je adequaat adviseren waar de mogelijkheden liggen voor jouw specifieke reis- of vakantiewensen.

Vakantie samenstellen en boeken zonder zorgen; gewoon thuis aan je eigen tafel!

Inge Otten: je complete “reistip”

Dat kan ik wel roepen, maar voor jou is het van belang om te weten waarom. Je wilt immers zorgeloos op reis en/of vakantie. Hieronder zet ik de meerwaarde van mijn ontzorgende bemiddeling voor je op een rij:
Je kunt ervan uitgaan dat ik rekening hou met jou wensen
Je kunt rekenen op een geheel individuele behandeling
Wensen en voorstellen worden bij je thuis of telefonisch besproken
Geen wachttijden bij een reisbureau, geen parkeergeld, geen files
Geen zoektochten door talloze websites
Informatieve gesprekken op momenten die je het beste uitkomen
Je hebt één persoonlijk aanspreekpunt voor alles wat met de reis of vakantie te maken heeft
Je kunt bouwen op mijn bijna 30 jarige ervaring in de reisbranche
Mijn ervaring is niet allen achter de helpdesk ontstaan, diverse plekken in Europa en andere werelddelen heb ik zelf bezocht of groepen begeleid
Wensen herkennen en vertalen in gerichte voorstellen is mijn succes bepalende eigenschap
Voorstellen en reisbevestigingen worden persoonlijk met je doorgenomen
Via mij kun je gebruik maken van aanbiedingen van tientallen reisorganisaties.
Ik ben 24/7 voor je bereikbaar

Wat kost je deze uitgebreide service of kost het je niets?

Je zult begrijpen dat deze individuele behandeling van je reis- of vakantiewensen tijd en geld kosten maar dat hoeft niet het geval te zijn bij een definitieve boeking. Maar mocht ik in het traject geen passende vakantie of oplossing vinden dan kost het je ook niets: ik werk dus op basis van ‘no cure no pay’.

Ondertussen heb ik in opdracht diverse vakanties en reizen samengesteld voor stellen, gezinnen, groepen en zakelijke reizen o.a. naar:

 • Verenigde Staten
 • Canada
 • Cuba
 • Suriname
 • Vietnam
 • Thailand
 • Maleisië
 • Noorwegen
 • Tsjechië
 • Noord-Macedonië
 • Servië
 • Bosnië en Herzegovina
 • Kroatië
 • Montenegro
 • Frankrijk
 • Duitsland
 • Spanje
 • Griekenland
 • en vele andere bestemmingen

Terug van weggeweest: groepsreizen naar de Balkan

Van 2015 t/m 2019 heb ik diverse groepsreizen naar de Balkan georganiseerd en begeleid. Nadat ik in 2014 tijdens een studiereis het prachtige Noord-Macedonië heb leren kennen wist ik dat ik hier iets mee wilde gaan doen.  Ik had immers al ervaring met de groepsreizen die ik naar India georganiseerd en begeleid heb. Met deze ervaring kon ik nu kortere groepsreizen naar deze onbekende maar zeer verrassende bestemming organiseren.

Na diverse succesvolle reizen is het nu de hoogste tijd om deze reizen weer te organiseren. Tijdens deze reizen genieten we niet alleen van de schitterende bestemmingen met haar prachtige gebouwen, bijzondere architectuur en vooral ongerepte natuur, we genieten ook van de plaatselijke gerechten en het gezamenlijk reizen. In het voorjaar van 2024 komt er een reis naar Noord-Macedonië en een reis naar Montenegro. Laat me gerust weten als je meer informatie hierover wilt ontvangen. Je bent van harte welkom!

NIEUW: Virtuele groepsreizen

Hierbij nodig ik je uit om samen met mij virtueel op reis te gaan! Eind 2020 ben ik de uitdaging aangegaan om een geplande groepsreis naar India toch te kunnen maken. Dit was het ontstaan van een virtuele rondreis die ik met een groep enthousiaste medereizigers gemaakt heb. We hebben hierin online vele hoogtepunten van dit fascinerende land ‘bezocht’. Van de hoge toppen van de Himalaya, de Ganges, Boeddha-tempels, de Taj Mahal en de steden Varanasi, Agra en Delhi. Het was uiteraard een heel ander soort reis, maar het was ook een bijzondere reis. Doordat we niet fysiek op reis waren hebben we zelfs meer bijzondere plaatsen kunnen bezoeken. En dat allemaal rustig vanuit huis. Het was daarom veilig en toch heel inspirerend. Daarom gaan er nog meer reizen volgen, te beginnen met een virtuele groepsreis naar Montenegro en ook India staat opnieuw op de planning.

Wil jij ook mee? Laat het me via een berichtje even weten. Helemaal bovenaan of aan de linkerkant van deze pagina staan de mogelijkheden om meer informatie aan te vragen. Dit kan via WhatsApp, mail of een bericht via deze website. Schroom niet om me te laten weten als je meer informatie wilt.

Klantbeoordelingen

Onze ervaring met Inge is zeer positief, staat altijd voor je klaar! Wij hebben daardoor een super vakantie gehad!

Carolien

Prettig contact met Inge en ze heeft alles fijn geregeld voor ons!

Bram van Regteren

Fijn contact met Inge, geduldig. Laat veel opties zien, en is erg flexibel. Ook tijdens en na de vakantie is zij makkelijk te bereiken voor…

Eline van Binsbergen
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
09.00 - 21.00
Dinsdag
09.00 - 21.00
Woensdag
09.00 - 21.00
Donderdag
09.00 - 21.00
Vrijdag
09.00 - 21.00
Zaterdag
09.00 - 21.00
inge.otten@tuiathome.nl

Stuur Inge een bericht