Ingrid van den Heuvel

Papendrecht Bel 06-20540833 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Heidezoom 8 3355 SC Papendrecht

Toon op kaart
Ingrid van den Heuvel
Openingstijden
Maandag
09:00-21:00 uur
Dinsdag
09:00-21:00 uur
Woensdag
09:00-21:00 uur
Donderdag
09:00-21:00 uur
Vrijdag
09:00-21:00 uur
Zaterdag
09:00-21:00 uur
Zondag
09:00-21:00 uur
Over Ingrid Mijn reistips Beoordelingen

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke website TUI at Home Ingrid van den Heuvel !

Even voorstellen…

Mijn naam is Ingrid van den Heuvel, geboren op 6 september 1971 in Leerdam. Ik woon samen met Johan en zoon Senna in Papendrecht.

Ik werk ruim 30 jaar in de mooie reisbranche. Ik ben in juli 1990 begonnen bij Broere Reizen, dat werd later Thomas Cook Travelshop en daarna VakantieXperts. Na 25 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik voor Reisbureau Travelslide een cruisekantoor opgestart op het ss Rotterdam, Cruise Vertrekpunt. Een fantastische tijd, waar ik me heb kunnen ontwikkelen als cruise specialist.

Na 5 jaar eindigde helaas mijn avontuur bij Reisbureau Travelslide/Cruise Vertrekpunt, door corona.

Per 7/12/20 ben ik gestart als mobiele reisadviseur van TUI at Home (zelfstandig). Het voelt als een frisse nieuwe start, en ondanks dat het een dramatische tijd is om voor jezelf te starten (zeker in de reisbranche!) heb ik er alle vertrouwen in dat het goed komt, en dat er in de toekomst weer veilig gereisd kan worden. Nog elke dag beleef ik plezier aan het regelen van vakanties! Wat is er nu mooier dan je eigen passie en enthousiasme voor reizen op anderen overbrengen?

Voor jouw vakantie heb ik altijd tijd!

Vakantie is het moment dat alles moet kloppen… Je leeft er weken, misschien wel maanden naartoe, en dan wil je natuurlijk dat alles perfect is. En dat is voor iedereen anders, want juist vakantie is zo persoonlijk.

Als mobiele reisadviseur van TUI at Home ben ik de expert op het gebied van reizen maar ook van de beste service! Deskundig advies, wanneer het jou schikt. Van pakketreizen tot reizen op maat, van romantische stedentrips tot verre rondreizen, van wandelvakanties tot mooie cruises. Van het afsluiten van verzekeringen, stoelreserveringen, printen van boardingpassen, online inchecken, het regelen van een huurauto tot een visumaanvraag… Of het nu ver weg is of dichtbij, low budget of luxe, privé of zakelijk, individueel of met een groep, strand of sportief, cultureel of met een thema, voor alle soorten reizen kun je bij mij terecht.

Wist je dat ik naast TUI meer dan 60 andere reisorganisaties kan aanbieden? Dat is een heel ruim aanbod, waardoor ik voor elke bestemming een passende vakantie voor je kan vinden!

Ik werk vanuit huis en ga met veel plezier naar de mensen toe. Mensen die het heerlijk vinden om op vakantie te gaan maar geen zin of tijd hebben om alles zelf te regelen. Maar ook voor mensen die extra service waarderen en zo volledig mogelijk ontzorgd willen worden. En daarin ga ik ver!

Ik neem uitgebreid de tijd om al je wensen op een rij te zetten. Ik ben 7 dagen per week van ’s ochtends tot ’s avonds bereikbaar. Daarbij ben ik voor, tijdens en na je vakantie je vaste aanspreekpunt. En wat ik echt nog even duidelijk wil maken, is dat je bij mij geen extra kosten betaalt vergeleken met het internet of reisbureau.

De MRA staat voor de kwaliteit van TUI waar het je het beste uitkomt! Vakantieplannen? Ik kijk uit naar je berichtje!

Tot snel!

Groetjes, Ingrid

TUI at Home

 

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
09:00-21:00 uur
Dinsdag
09:00-21:00 uur
Woensdag
09:00-21:00 uur
Donderdag
09:00-21:00 uur
Vrijdag
09:00-21:00 uur
Zaterdag
09:00-21:00 uur
Zondag
09:00-21:00 uur
ingrid.van.den.heuvel@tui.nl

Stuur Ingrid een bericht