Isabelle van der Lijn

Lopik Bel 06-18801165 E-mail Stuur een bericht

Lopikerweg West 108 3411 AT Lopik

Toon op kaart
Isabelle van der Lijn
Over Isabelle Mijn reistips Beoordelingen

“Je kan het meisje wel uit de reiswereld halen,

maar de reiswereld niet uit het meisje….”

YES I’m Back…. Vanaf 1 november 2023 ben ik gestart als zelfstandig reisadviseur bij Tui at Home. Weer terug naar wat ik het liefste doe en waar ik goed in ben!

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn persoonlijke TUI at Home pagina. Ik ben Isabelle van der Lijn, woonachtig in het mooie kleine dorp Cabauw (gemeente Lopik) samen met mijn man Raymond, onze kinderen Ryan en Jill en 3 paarden.

Na diverse functies vervuld te hebben bij verschillende bedrijven maar waar ik niet vond wat mij op werkgebied gelukkig maakte ben ik teruggekeerd de reiswereld in!

Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest bij reisbureau Keyzer Reizen. Keyzer Reizen heeft een paar jaar geleden haar bedrijfsactiviteiten beëindigd maar dit reisbureau was een begrip in de Lopiker- en Krimpenerwaard én ver daarbuiten. Ik ben heel trots dat ik 10 jaar lang onderdeel ben geweest van “team” Keyzer Reizen. In die 10 jaar heb ik heel veel kennis en ervaring opgedaan én heel veel mooi plekken van de wereld gezien! En ik voel me een bevoorrecht mens om me hier wéér dagelijks mee bezig te mogen gaan houden.

Met veel plezier en enthousiasme stel ik die mooie verre (rond)reis samen, boek ik een fantastische stedentrip, verzorg ik die heerlijke pakketreis, ga ik opzoek naar een te gekke wintersport, maak ik een offerte voor die langgekoesterde cruise, met je vrienden naar de F1 om Max Verstappen te zien winnen of voor een romantisch weekendje weg (in eigen land) ben je ook bij mij aan het juiste adres!

Naast Tui verkoop ik meer dan 60 andere reisorganisaties en nog heel veel meer waardoor ik voor elke bestemming een passend aanbod kan doen.

Voor een eerlijk en goed reisadvies moet je bij mij zijn! Het onmogelijke maak ik mogelijk! Ik kom graag bij jou langs (uiteraard kan dit ook telefonisch, via de mail en/of whatsapp) om alle wensen te bespreken zodat ik die mooie droomreis voor jou kan gaan samenstellen!

Goed nieuws voor wie het ‘stenen’ reisbureau een groot gemis is, vanaf donderdag 9 november werk ik iedere donderdag middag van 13:00 tot 17:00 uur vanuit Restaurant de Manebrug in Lopik en mag je voor al je vragen, wensen, het boeken van een reis of gewoon ook voor een gezellig bakkie koffie bij mij langskomen. Ik hoor of zie je graag om alle reislustige wensen te bespreken zodat ik die mooie droomreis kan gaan samenstellen!

Lieve groet, ISABELLE

Klantbeoordelingen

Toon alle beoordelingen
isabelle.van.der.lijn@tuiathome.nl

Stuur Isabelle een bericht