Openingstijden
Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
Op Afspraak
Zondag
Gesloten
Over Jenny Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Tessa Feenstra

De feestdagen naar Gran Canaria geweest. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Super bedankt Jenny. Groetjes Tessa en Bouke

Anjella en Remco

Jenny is echt een topper! Zo begaan met onze wens om een mooie reis te maken naar Australië en Nieuw-Zeeland. Een harde werker die gaat voor het beste voor haar klanten. Erg flexibel en meedenkend. Ze heeft ons heel erg goed geholpen aan een mooie reis, wij zijn heel erg blij dat we Jenny hebben ingeschakeld om ons hierbij te helpen.

Wij weten wel wie we bellen als we weer weg willen 😉

“Top advies”

Op dit moment genieten wij volop op boa vista, dankzij jenny!
Top advies en we laten zeker de volgende vakantie weer door Jenny regelen.

André en Betty Westerhof

“Reisadvies op maat”

Wij hebben Jenny gevraagd om voor ons gezin met volwassen kinderen (en aanhang) een reis op maat te maken naar Rhodos.
We zijn erg vriendelijk en betrokken geholpen door haar. Ze luistert goed naar wensen/beperkingen.
Alles verliep volgens plan en wens. Wat heerlijk om door haar op haar vriendelijke wijze geholpen te worden in het enorme aanbod van wat er geboden wordt.
Zonder haar was dit op deze manier niet gelukt. Het was een week om niet meer te vergeten. Onze dank is groot!
Wij willen niet weer anders, bedankt Jenny!

Gerda Loopstra

“Een reis boeken met een reisadviseur gaf ons een fijner gevoel”

Samen met Jenny vonden we een hele leuke accomodatie die precies aansloot op onze wensen. Onder andere dat onze oude hond erg welkom zou zijn. Dat was helemaal het geval. Bij aankomst kregen niet alleen onze kinderen maar ook de hond een leuk presentje. Hele goede ervaring met boeken via Jenny. Volgende vakantie boeken we weer via haar en Tui at Home.

Bo Walta

“Jenny heeft ons weer super geholpen bij het zoeken naar een geschikte vakantie”

Het is uiteindelijk een heerlijke vakantie op Kos geworden. Jenny heeft alles goed voor ons geregeld, alles langs gebracht en we hoefden zelf alleen nog de koffers in te pakken (dat doet Jenny helaas niet 😉).Na afloop van de vakantie belde Jenny om te informeren hoe onze vakantie was geweest. Ik ben erg blij met deze persoonlijke benadering en kan Jenny ook van harte aanbevelen!
Bedankt Jenny 🌷

Nina Tearney

“Een heerlijke vakantie gehad op Samos!”

Jenny had mijn wensen goed begrepen en een prima locatie gevonden! Helemaal precies zoals gewenst! Super!

Gea Veenstra

“Fijn dat alles geregeld werd aan huis”

Goede service, prachtige vakantie heb je voor ons geregeld Jenny,mooi hotel schiterende omgeving ,top,hartelijk bedankt! 

Trudy Kopmels-Zuidema

“Jenny is super!”

Zij heeft onze reis naar Ibiza geboekt. We gingen met het gezin voor het eerst vliegen en dit wilde ik goed geregeld hebben. Ze heeft een aantal reizen voorgesteld en wij hebben er één uitgkozen. Jennie heeft alles eromheen ook geregeld. autohuur, stoelen in het vliegtuig de koffers etc. wij hadden veel vragen maar niks was te veel. Wij hebben een prachtige vakantie gehad en zelfs de dag terug kreeg ik een appje dat het vliegtuig iets vertraging had of we al onderweg waren. Heel erg bedankt. fantastisch geregeld en de volgende reis komen we weer bij je. 

Natascha Westerhof

“Super service”

Alles mooi en snel geregeld en bij ons gaat dat altijd via de app. 😀

Prachtige vakantie gehad op Lefkas. Appartement: Lefko in Nidri aanrader.

Sytske Kingma – van der Veen

“Alles perfect geregeld”

Houd je goed op de hoogte bij eventuele wijzigingen in de booking. Zeker een aanrader en wij gaan ook weer gebruik maken van haar service.

Richard Wiersma

“Jenny heeft ons geholpen met het uitzoeken van onze wintersport!”

Onze wensen heeft ze goed opgepakt. Jenny en ik hebben vooral contact gehad via app en mail, wat ideaal was, omdat wij niet bij elkaar om de hoek wonen. Ik kan niet anders zeggen dan een GE-WEL-DIGE adviseuseze!!! wij hebben een prachtige wintersport vakantie gehad en dat werd mede mogelijk gemaakt door Jenny en TUI!!

Ymkje Stelma-van der Werf

Tenerife

Wij zijn weer thuis van een super fijne vakantie in Tenerife in hotel H10 Conguistador, alles prima geregeld doorTui at Home Jenny de Jong. Een aanrader!

Henny Teensma

“Super geregeld Jenny!”

Niks op aan te merken en wij komen ook wel weer terug.Kaapverdie was de moeite waard. Bedankt!

John Modderman

Schotland

Wij hebben Jenny benaderd voor onze rondreis door Schotland. Ontzettend leuk contact en samen onze wensen besproken. Alle wensen zijn meegenomen in de rondreis en alles is perfect door Jenny geregeld. Onder andere de treinreis door Schotland, de overtocht, boeking van het bezoeken van kastelen met de kinderen, aan alles is gedacht en alles is geregeld. Voor een volgende vakantie zullen wij zeker opnieuw contact met Jenny opnemen. Nogmaals bedankt Jenny voor de waanzinnige rondreis door Schotland🏴

Christina Bakker

Kaapverdië

Wij zijn naar Kaapverdië geweest . Jenny de Jong heeft alles voor ons geregeld! Zeer goed bevallen 😊onze volgende vakantie laten we zeker weer door Jenny verzorgen .
Bedankt!

Wilma Knol

“Je bent heel erg toegankelijk, luistert goed naar onze wensen”

Het aanbod sloot hier erg goed bij aan. Je geeft duidelijke uitleg over alle zaken, waar nodig tot in detail. Dit gaf onszelf de tijd en de rust om met andere dingen bezig te zijn, zoals de voorpret.
Hartelijk dank voor alle inspanningen en hulp. We weten je te vinden voor een volgende keer en zullen je professionaliteit en kennis zeker ook aan anderen aanbevelen.

Hartelijke groeten van Tinie, Laura en Iris”

“Altijd antwoord op alle vragen.”

Ellen Voetman

“Jenny had een luisterend oor”

Zij wist voor ons een geschikte locatie te vinden en hebben hiervan ook erg genoten.

Anna Akke Fopma

Jenny.de.jong@tui.nl

Stuur Jenny een bericht