Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Nikki Tepe

Elise heeft mij onwijs fijn geholpen van begin tot eind met mijn eerste vakantie alleen. Op basis van mijn wensen en ons eerste gesprek heeft Elise verschillende aanbevelingen gedaan, waardoor mijn keuze was gevallen op Tenerife. Elise heeft mijn gehele boeking verder verzorgd en ook al mijn vragen voor en tijdens mijn reis fijn beantwoord. Door dit “open” contact, viel er bij mij een hoop spanning weg en dat was heel fijn om te merken. Ook na de reis nog een leuk presentje gehad, wat ik zeker kon waarderen. Alles was gewoon top! Hopelijk kan jij mij bij de volgende reis opnieuw helpen. 🙂

Tamara Gardien

Elise heeft ons super fijn geholpen bij een vakantie naar Griekenland.
We wisten niet waar we heen zouden willen maar wel wat we in de buurt van het appartement zouden willen.
Elise heeft hier goed naar gekeken en rekening gehouden met onze wensen.
We hebben een super fijne vakantie gehad.

M kappers

Na 1 telefoontje van ons dat we naar Turkije wilden met ons 4e, is Elise aan de slag gegaan om onze wensen te realiseren en dat is haar gelukt. We hebben een pracht vakantie gehad. We gaan zeker volgend jaar weer naar haar terug voor een volgende vakantie.

Laura Koekoek

Elise heeft ons heel fijn geholpen bij het uitzoeken en boeken van onze vakantie bestemming. Alles was tot in de puntjes geregeld. Ook de huurauto heeft Elise voor ons geregeld. We hebben een topvakantie gehad!

Jurrian Coes

Super geholpen door Elise. Goed en snel contact, flexibel met een afspraak maken en denkt mee. Wij hebben een top vakantie gehad!

Simone en Joery

Vakantie op Curaçao was helemaal super!
We hebben genoten van het begin tot het eind, mede doordat alles top geregeld was.
De huurauto stond klaar bij aankomst, hiermee het hele eiland ontdekt , veel mooie dingen gezien en gedaan.
Volgende vakantie boeken we zeker weer via Elise, je weet dat alles goed verzorgd wordt zodat je 100% van je vakantie kan genieten!

Reinalda van der Linde

Genoten van een top in de puntjes verzorgde vakantie op Curaçao. Elise heeft ons geholpen om deze onbezorgde vakantie te boeken. En wat heeft ze dit fantastische gedaan. Van vlucht tot huurauto heeft Elise ervoor gezorgd dat wij konden genieten van een ontspannende/geweldige vakantie. Heel erg bedankt hiervoor! En natuurlijk wordt onze volgende vakantie ook door jou geboekt!

Grietje Van der Veen

Elise heeft voor ons een top vakantie geregeld.
Alles was tot in de puntjes geregeld.
Voor vragen konden we altijd bij haar terrecht en niks was teveel.
Ik ga zeker mijn volgende vakantie weer door Elise laten verzorgen.

Laura Kraaijkamp

We moesten op korte termijn nog iets boeken voor de zomer en wilden eigenlijk Schiphol vermijden dit jaar. Geen eenvoudige opgave dus.
Samen met Elise zitten zoeken en na de adviezen een goede keuze gemaakt voor Portugal. Een fijn appartementencomplex direct aan de boulevard en zee in een gezellige, maar ook rustige plaats.
Bijzonderheden die het hotel moet weten geeft Elise altijd goed door.
Ook extra’s zoals excursies te boeken. Zelfs als je zelf al op de vakantiebestemming bent.
Iedere vakantie dus weer erg blij met de perfecte hulp!

Jenny Hoeksel-Pellegrom

Met een groot lijstje met eisen heeft Elise ons super goed geholpen! We waren niet makkelijk maar Elise heeft zoals ik benoemde ons echt super goed geholpen. We hebben een heerlijke vakantie gehad en alles was perfect geregeld!

Yvon Pouw

Super vakantie gehad en toch fijn dat Elise wat dingen geregeld had.

Paul Van Randwijk

Perfect geregelde vakantie, alles was goed!! Van de reis tot het hotel, en alle losse tours die we ook hebben laten regelen was alles top! Heel tevreden en kom zeker terug om me volgende vakantie te laten boeken!

Maartje De Lange

Uitstekend geadviseerd en geholpen. Laagdrempelig bereikbaar voor vragen en zorgen. Dikke pluim!

Catharine de Niet
Annemarie heeft voor onze trip naar Londen alles tot in de puntjes verzorgd en was tot de laatste dag van onze trip belangstellend hoe de trip verlopen is, wij voelden het ook als een soort standby. Met name de persoonlijke benadering stelden wij zeer op prijs.
Henny Munsterman

We hebben een heerlijke vakantie gehad dankzij jou! Wij gaven onze wensen door en jij kwam met een prachtige plek met super gastvrije mensen en een hele gezellige omgeving.
Dank je wel voor je hulp en het meedenken!

Evelien Kamphorst

Elise heeft vanaf het moment dat wij iets wilde boeken, altijd voor ons klaar gestaan. Ze heeft naar onze wensen geluisterd en een opzetje gemaakt. Uiteindelijk wilde we toch iets anders en heeft ze daarop weer verder gezocht. Heel fijn dat ze zo zorgvuldig was!
Op het moment dat het even stressvol was over papieren rompslomp heeft ze de stress weg kunnen nemen. Het zorgde ervoor dat wij zorgeloos op vakantie konden en ons alleen nog maar druk hoefde te maken met koffers inpakken. Dat was er dan helaas niet bij inbegrepen🤣.

Leontine Verhoeks

Angelique heeft alle vragen die ik had elke keer super snel en duidelijk beantwoord. Zo gingen we goed voorbereid op vakantie en hebben we heerlijk genoten daar!

Danique Elverding

Veel kennis en alles wordt tot in de puntjes goed verzorgd. Super vriendelijk en fijn contact!

Juliette Verhaegen
Normaal boek en regel ik zelf onze reizen maar dit keer zijn we op aanraden van onze dochter bij Annemarie terecht gekomen.
Ze heeft alles tot in de puntjes geregeld en zelfs boven onze verwachting.
Als je echt zorgeloos wil genieten en niet zelf uren op zoek wil gaan naar dat ene leuke hotel of adresje dan moet je zeker kennismaken met Annemarie.
Danique Peereboom

We wilden al met een week op vakantie en Elise heeft ons daarin super geholpen! Binnen een uur had ze ons een passend voorstel op de mail gedaan en binnen een dag was de reis geboekt. Voor alle vragen heb je 1 aanspreekpunt die ook nog eens super snel reageert, al is het ’s avonds of in het weekend. Onze terugvlucht was lastminute gecancelled en ook daarvoor ging Elise gelijk voor ons aan de slag voor een passende oplossing. Het is ons zeer goed bevallen, zullen het ieder aanbevelen en gaan zeker onze volgende vakantie weer via Elise boeken.

Nogmaals, hartelijk dank Elise!
Groetjes,
Michael en Danique

Diana hooft

Door alle Corona maatregelen en het niet doorgaan van de skivakantie regelt Angelique niet alleen je vakantie fantastisch maar ook alle afhandeling bij het annuleren. Altijd vriendelijk en nooit een vraag te veel. Het lijkt wel alsof ze niet slaapt want ze is echt altijd bereikbaar. Angelique nogmaals dank je wel voor de fantastische nazorg. We komen zeker bij je terug.

Wim Passtoors

Angelique is voor ons een P.A. Werkelijk alles geregeld! Zij heeft nog net niet de koffers niet op de band gezet. Alle reisdocumenten waren klaar, stoelen gereserveerd, en wij waren ingecheckt. Wij konden zo doorlopen. Bij aankomst op Lanzarote stopte het met regenen, de zon ging schijnen, de huurauto stond klaar en bij aankomst in een fantastisch hotel stond de champagne koud !
Angelique je bent een topper. Dank voor een prachtige vakantie.

Ronald Foeken

Geweldige vakantie genoten op curacao, vlucht en auto waren zeer goed geregeld en hebben dan ook geen probleem ondervonden.

Bedankt voor het goede service.

Hoi Wilma,

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad, het hotel  Sherwood Exclusive was heel goed en we hadden heel mooi weer. Reis is ook goed verlopen. Jij heel erg bedankt voor jou inzet, je hebt er echt veel tijd in gestoken!

 

Groetjes Susanne Rovers en fam.

Wopke Zijlstra

Op de schaal 1 / 10. Dan staat 1 voor – en 10 voor +
Een 9.
Goed uitleg gekregen over de reis naar Curacao. Met 9 personen.
Mij ondanks Corona en het vele papier werk wat daar bij komt kijken op mijn gemak gesteld heeft dat het goed komt.
Elke keer als ik vragen had geantwoord.
Nu zoekt ze nog het een en ander uit over de kamer.
Dus conclusie een 9.

Petra den Hartog

Elise heeft onze reis naar Gran Canaria prima geregeld. Heeft veel kennis over de verschillende hotels. Ook heeft ze ons geholpen met alle eisen en formulieren in verband met Corona. En dat is heel prettig. Zo hoef je niet bang te zijn dat je iets vergeten bent. Kortom: topadviseur van een topvakantie.

Ontzettend goed geholpen!

Hallo, we zijn ontzettend goed geholpen zodat onze reis en ons verblijf, top dagen zijn geweest voor ons en onze kleinzoon.

Bedankt Wilma voor je super goede inzet voor ons. Groetjes Fam. Verhees

Els van Bolderick

Heel tevreden met Angelique.
Bij een vraag snel geholpen.
Vriendelijk en erg betrokken.
Als ik een cijfer kan geven is het een
dikke 10!

Vera

Wat een goede service gehad van Angelique bij het omboeken van onze vakantie. Nagenoeg direct reactie op mijn vragen. Alle reispapieren hebben we ook per post ontvangen in een handig mapje, zodat alles bij elkaar meegenomen kon worden.

Een aanrader om op deze manier een vakantie te boeken.

Nogmaals bedankt Angelique!

Jan Kooistra

In 2020 een vakantie voor 8 personen via Elke Ruitenbeek geboekt.
Door Covid-19 reis moeten afzeggen. Door Elke omgeboekt naar 2021.
Nam veel administratieve handelingen uit onze handen en bleek erg betrouwbaar in haar informatie. Mede door haar deskundigheid en communicatie, vol vetrouwen de uitvoering aan haar overgelaten.
Hierdoor uiteindelijk toch onze droomvakantie met het hele gezin kunnen vieren.

Jan Kooistra.

Cindy Poel

Super geregeld en een heerlijke reis gehad. Snelle respondstijd echt top!

Charlotte

Zelf lang gezocht op internet naar een hotel wat aan onze wensen voldeed, maar zonder succes.
Contact opgenomen met Angelique. Wat ons niet lukte, lukte haar wel. Ze vond snel een perfect hotel voor onze vakantie. Dankjewel Angelique, we hebben genoten!

Pepijn Koch

Mijn beide zoons en ik hebben een geweldige vakantie op Curacao gehad. Het organiseren daarvan hebben we overgelaten aan Angelique van TUI at Home. Ze heeft dat voortreffelijk gedaan en wij konden onbezorgd weg. Op iedere vraag over onze reiswensen en in het bijzonder onze vragen over de corona vereisten, kon zij direct en volledig antwoord geven. Dat is geen sinecure in deze tijd. Al met al zijn wij buitengewoon tevreden.

Nikki Westerhof

Wij hebben een top vakantie gehad in Curaçao dankzij Angelique! Zouden eerst naar een andere bestemming gaan op vakantie maar dat kon door Corona niet meer doorgaan. Angelique heeft ons super goed geholpen en onze vakantie is binnen 2 uur helemaal omgeboekt.
Hele fijne service gehad.

Wilma de Groot

Wij zijn erg goed en vriendelijk geholpen voor een geslaagde vakantie.

Angelique denkt mee en ook ter plekke wanneer er iets veranderd.
In deze onzekere tijd wat betreft covid echt fijn.
Dat bleek afgelopen week maar weer…
Ik durf met een gerust hart nog een keer te boeken.

Kim Honcoop

Angela heeft ons erg goed geholpen met het plannen van onze ‘babymoon’. Geen standaard accommodaties, maar net dat beetje extra.
Snelle service met persoonlijke touch!

B Gorissen

Vanwege de Corona crisis hadden we gewacht met het boeken van een vakantie tot het allerlaatste moment. Wellicht iets te lang, want veel bleek al volgeboekt. Vervolgens hebben we contact opgenomen met Angela. Zij heeft uiteindelijk een geweldig vakantieplekje weten te vinden in Oostenrijk, aan de Hallstätter See.
September 2020

B Jespers

Dit jaar was anders dan anders. Geen verre reis maar een last-minute naar jawel, Griekenland. Je moest een test van te voren doen en de nodige documentatie aanleveren. Dit alles leverde best even wat stress op maar ik kon altijd terugvallen op Angela, zij heeft ons hierin heel goed geholpen. Ook toen Griekenland op Oranje ging werd er met ons mee gedacht. Kortom; een reis die wat haken en ogen had en daarom was ik erg blij met de toegevoegde waarde van TUI at Home Angela Schalk. We hebben echt genoten en zijn lekker tot rust gekomen.
september 2020

Bianca

Nadat we ons wensenlijstje door hadden gegeven is Angela aan de slag gegaan en heeft ze voor ons een geweldige vakatie geboekt in Albir aan de Costa Blanca. Gisteren zijn we thuis gekomen. Alles was goed geregeld. Goede plaatsen in het vliegtuig. Een leuk hotel All-in met veel animatie en een glijbanenpark. De kinderen hebben zich ook prima vermaakt. En ook een privetaxi van het vliegveld naar de accommodatie was geregeld dit is echt een aanrader dan kan de vakantie snel beginnen. Nogmaals bedankt Angela.

A. Janssen-Leijten

Persoonlijke aandacht waardoor wij met ons gezin een hele mooie reis in Kenia hebben mogen maken die paste bij iedereen.
Juli 2019

Hans Gaarlandt

Met Sandra een vakantieplannen is op zichzelf al een feestje!

Sandra lost alle problemen op – binnen de mogelijkheden – en komt met goede adviezen. Kortom Sandra denkt mee.

Al onze vakanties die Sandra geregeld heeft, waren volledig volgens de verwachting en vaak werden ze overtroffen.

Wij bevelen Sandra van harte aan!!!

Jessica Sannen

Al best wat jaren vaste klant bij deze leuke gezellige vrolijke dames. Door hun hebben wij al diverse mooie reizen gemaakt. Ze komen ook altijd met goede en leuke reizen.

Zelfs in stress tijd zijn ze te bereiken en krijgen ze je altijd rustig met hun raad. Kortom de komende vakanties als het weer mag mogen hun ook weer gaan regelen.

Nancy Top

Tui at home Valleria in een woord een topper!? Altijd bereikbaar, geen lange telefonische wachttijden en altijd meteen 1 op 1 contact met je reisagent. Echt heel fijn, je weet dat je meteen geholpen wordt en alles goed geregeld is. Zo blij met Valleria!!!

Nancy

Zeer bekwaam. Heerlijke vakantie en alles tot in de puntjes geregeld

Marlies de Keijzer

Vakantie super geregeld, kon helaas niet doorgaan dit jaar maar om geboekt naar mooi alternatief volgend jaar. Stedentrip geboekt naar New York en tot in de puntjes naar onze wensen geregeld met alles er op en eraan, nu hopen dat deze nog doorgang kan vinden. Snel, flexibel met goede adviezen.

Floor Morelli-van Slochteren

Bij haar boeken ging vloeiend. En het is een gerustellend idee dat als ik op reis was en als er problemen zouden kunnen zijn, dat ik haar kon bellen. Gelukkig was alles heerlijk en puik. Ze heeft er gewoon verstand van.

R. Braspennincx
Terug van weer een geweldige vakantie
Alles top geregeld , dank je wel Krystle !
B. van Gool

Nadat we ons wensenlijstje door hadden gegeven is Angela aan de slag gegaan en heeft ze voor ons een geweldige vakatie geboekt in Albir aan de Costa Blanca. Gisteren zijn we thuis gekomen. Alles was goed geregeld. Goede plaatsen in het vliegtuig. Een leuk hotel All-in met veel animatie en een glijbanenpark. De kinderen hebben zich ook prima vermaakt. En ook een privetaxi van het vliegveld naar de accommodatie was geregeld dit is echt een aanrader dan kan de vakantie snel beginnen. Nogmaals bedankt Angela.

M. van Bavel
Oh wat ‘n heerlijke vakantie hebben we achter de rug! Kroatië beleefd zoals we dat wilden. Toeristisch én het rustige Kroatië kunnen zien. Angela heeft ons vooraf verschillende keuzes gegeven om de laatste paar dagen te verblijven in unieke accomodaties. Het was in 1 woord geweldig.
Vooraf ons goede tips gegeven om daar op locatie niet ‘mis te grijpen’ op onze ‘must See sightseeings’. En natuurlijk alle reisinfo persoonlijk afgegeven mét iets lekkers, de ijsjes waren heerlijk!
Bij thuiskomst een leuke welkom thuis kaart! Wij gaan nog even nagenieten, nogmaals dank Angela voor de goede service en tot heel snel!
I. Goijaarts

Helaas dit jaar geen vakantie naar de Lofoten die Krystle voor ons tot in de puntjes had geregeld. Met onze voucher werd het een last minute fietsvakantie in Friesland die Krystle nog voor ons heeft kunnen boeken. Zelfs de reispapieren worden bij je huis gebracht. Heel fijn!

W. Aerts

Krystle, wat super dat je na een belletje in de ochtend, smiddags al een aantal vakantie opties stuurde en na onze reactie meteen onze vakantie hebt geboekt!! GEWELDIG!! We zijn erg in onze nopjes en kijken uit naar de vakantie!

B. Jespers

Dit jaar was anders dan anders. Geen verre reis maar een last-minute naar jawel, Griekenland. Je moest een test van te voren doen en de nodige documentatie aanleveren. Dit alles leverde best even wat stress op maar ik kon altijd terugvallen op Angela, zij heeft ons hierin heel goed geholpen. Ook toen Griekenland op Oranje ging werd er met ons mee gedacht. Kortom; een reis die wat haken en ogen had en daarom was ik erg blij met de toegevoegde waarde van TUI at Home Krystle & Angela. We hebben echt genoten en zijn lekker tot rust gekomen. Ik beveel beide dames van harte aan!

Clemens Neelen

Goed verzorgde boeking, goede uitleg. Geen vooruitbetaling, keurige navraag of wij nog last hadden van de Corona. Papieren uitgebreid en ruim op tijd.
Na de vakantie, navraag of alles naar wens was verlopen. Kortom niets op aan te merken.

Anna en Roberto Kock

Op vakantie gaan tijdens de Corona crisis bleek een behoorlijk onderneming te zijn. Wij hadden niet zoveel obstakels verwacht. Gelukkig hebben wij met dank aan onze Tui vertegenwoordiger Sandra Mannes alsnog een fijn en leuke reis naar Zakynthos kunnen maken. Voordat je beslissing neemt wil je weten of alles goed kan gaan. Wij hadden veel vragen en waren continu bezorgd maar dankzij prima service en support van onze Tui vertegenwoordister hebben wij alsnog een fijn en onbezorgd vakantie gehad. Sandra Mannes dank je wel voor je geduld, begrip en inzet. Voor ons volgende trip kloppen we weer bij je aan. Anna & Roberto

Martin en Bita

Wij hadden, al vorig jaar, een vakantie geboekt naar Turkije. Maar door corona kon dat niet doorgaan. En omdat wij hoopten dat Turkije alsnog door zou kunnen gaan en niet meer oranje zou zijn, hebben wij pas laat besloten om de vakantie om te boeken. Daardoor leek er niet veel keus meer te zijn voor een vakantie in eigen land. Maar dankzij het engelengeduld van Angelique, hebben wij toch een fantastische vakantie in eigen land gehad! Dankjewel Angelique! Volgend jaar komen we weer bij jou terug.

Eva van der Vorst

Elke heeft ons geholpen bij het zoeken naar de juiste wintersport bestemming. Ze geeft niet op tot deze is gevonden en blijft daarbij goed in contact om af te stemmen wat onze wensen zijn. Ze werkt snel, vindt prachtige opties en zoekt verder dan de geijkte wegen. Top reisadviseur!

Rosa Bartkowiak

Wij zijn begin september naar Kos geweest. Dankzij Angelique hebben wij een fantastische vakantie gehad zonder zorgen. Met vragen konden wij haar altijd bereiken en hoefde wij ons nergens druk over te maken! Ondanks de Corona is alles ons heel goed bevallen en gaan we uiteraard de volgende keer weer Angelique contacten voor de perfecte vakantie!

 

Eric van den Heuvel

Helaas werd mijn reis naar Egypte geannuleerd. Was naar volle tevredenheid geboekt door Elke. Na de annulering prettig op de hoogte gehouden over ontwikkelingen door Corona. Fijn dat je duidelijk en op elk moment op de hoogte gehouden wordt. Top Elke.

van Toledo

Super snel en goed advies, wij hebben genoten van onze vakantie!

 

Elise de Jager

Fijne service
Angelique komt altijd snel terug met een antwoord en opties en volgt goed op. Zeker een aanrader!

 

Zakynthos

Vanwege Coronavirus hebben wij onze boeking moeten wijzigen.

Kim heeft voor een geweldige vervanging gezorgd.

Griekse eiland Zakynthos was heerlijk en prachtig.

Echte aanrader en ook zeker om het via Kim te regelen.

Kim heeft alles super fijn en goed geregeld.

Femke Hoogewoning

Anke is voor ons al jaren de persoon waar wij ons heel erg vertrouwd bij voelen als het gaat over onze vakanties / reizen. Of het nu een stedentrip betreft of een zomervakantie naar een zonnig oord, Anke weet oor ons altijd de juiste plek én accommodatie te vinden. Daarnaast is ze ontzettend geduldig, klantvriendelijk en op de hoogte van alles wat je als klant wilt weten. Dikke pluim voor Anke, en wij kunnen niet meer zonder haar 🙂

Heleen Huyten

Anke helpt ons al enkele jaren bij het vinden van de perfecte vakantiebestemming. We worden steeds ontzettend goed geinformeerd en begeleid voorafgaand aan onze vakantie, zodat we steeds met een goed gevoel op reis kunnen gaan. Vooral dit jaar, toen de omstandigheden bijzonder waren in verband met allerlei restricties en bijzondere voorwaarden, is de reis dankzij Anke toch door kunnen gaan. Ook hier heeft ze ons tot de laatste dag geholpen met alle bijzondere omstandigheden en vragen die er bij ons leefden. Wij kunnen niet meer tevreden zijn en komen voor de volgende vakantie zeker weer bij Anke terug!

E. van der Linde

Heb nergens zo’n reactiesnelheid ervaren als bij Angélique, proactief, meedenkend en concreet.
Naast de forse tijdsbesparing hebben haar leuke suggesties al meerdere malen tot nieuwe inzichten geleid voor onze bestemming.
Wij kunnen Angélique van harte aanbevelen voor mooie binnenlandse en buitenlandse reizen!

 

Joost Nederpelt

Eva,
Heeft voor ons de perfecte reis voor ons uitgezocht. Corona gooide roet in het eten. Ze heeft ons keurig op de hoogte gehouden en uiteindelijk iets anders geboekt voor de voucher.
Plus ze weet veel van bestemmingen komt met alternatieven en heeft geduld met de wensen die wij hadden.
Ik zou Eva van harte aanbevelen, sterker nog ik heb de volgende trip al via haar geboekt!

Thomas Maas

Heel veel plezier gehad met onze reis naar Gran Canaria. Alles was tot in de puntjes geregeld. Eva heeft goed met ons meegedacht waardoor we extra het gevoel hadden echt even op vakantie te zijn.

Zo was het vervoer van en naar het hotel super geregeld. Maar stonden er ook als verrassing koude biertjes klaar bij aankomst zodat onze vakantie direct kon beginnen. De check-in was officieel pas om 13 uur, dit was balen omdat we er om 9 uur al waren. Eva heeft goed haar best gedaan en het gewoon voor elkaar gekregen dat onze kamers om 9 uur al klaar waren zodat we niet lang hoefde te wachten.

Dit soort zaken zijn zo fijn om Eva als reisagent te mogen hebben. Het is echt heerlijk dat Eva meedenkt om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken en dit soort zaken te regelen. Ik zou het iedereen aanraden! Kan niet wachten tot de volgende vakanties.

“Backpackreis Jamaica”

Jenny is een fantastische adviseur, die ruim meedenkt en alles voor je uitzoekt en regelt. Echt een reis op maat maakt voor jou. Vanwege de Corona-crisis kon onze backpack reis niet doorgaan. Wij gaan de crisis afwachten en en zodra het weer kan zullen we samen met jou een nieuwe reis boeken. Bedankt voor alles Jenny! Topper!!

Yneke van den Berg

“Super goed geholpen”

Super goed geholpen met adviezen voor de reis en keurig alles afgehandeld i.v.m annulering door corona crisis. Heel hartelijk dank hiervoor. Wij gaan de volgende keer weer bij jou boeken.

Elisabeth Douna

Toplocaties!

Dank je wel voor de toplocaties die je voor ons mannentripje naar het NL-elftal in Belfast hebt geregeld. Goede hotels midden in het stapgebied; beter kon niet.

Goed en snel geregeld!

Kim is betrokken en houdt rekening met de wensen die je hebt. Alles erg goed en snel geregeld!

Snelle reactie!

Zeer prettige samenwerking, goede adviezen, snelle reactie via mail en app. Ja ik ga zeker vaker gebruik maken van deze reisadviseuse.

Weet leuke plekken te vinden!

Kim is snel en kundig, geeft uitgebreide opties en weet leuke plekken te vinden!

Deze reis is een belevenis geworden.

Wij hebben een prachtig reis gemaakt door Andalusië. Alles was tot in de puntjes geregeld (heel fijn!). Goede uitleg en een persoonlijk reisadvies waardoor deze reis is een belevenis geworden. Dank hiervoor!

Persoonlijk, klantvriendelijk en attent

Geweldig advies en prima reis geboekt die voldeed aan onze wensen! Persoonlijk afgeven van de reispapieren zeer klantvriendelijk. De welkom thuis kaart hebben wij als zeer attent ervaren!

Prima

Prima. Aan onze wensen is goed tegemoet gekomen.

Familie de Ruijter

Wat een fantastische reiservaringen hebben we toch beleefd op al onze reizen gedurende de afgelopen jaren.
Elke keer weer een geweldige locatie en accomodatie weten te boeken.
En dat in zoveel verschillende landen.
Super!
Dat er nog mooie vakantiereizen mogen volgen Anke!
Fam.de Ruijter

Frank onink

Fantastische service van begin tot eind. Zelfs tijdens ons verblijf in Mexico tijdens corona crisis regelmatig contact en hulp. Ook bij thuiskomst regelt ze alles betreffende eerder terugkeren en het niet genoten van de comfortclass stoelen. Wij boeken zeker weer bij haar!!

Jonathan de Wagt

De rondreis door Schotland was echt top geregeld!! De reis is precies volgens onze wensen verlopen en we hebben vanuit de accommodaties alle toffe plekken kunnen bezoeken van het mooie Schotland. Echt een aanrader!

Angela bedankt?

Marion Geerlof

Sandra verzorgt al jaren onze reizen tot volle tevredenheid echt ?hopen er nog vele te boeken

Ingrid

Al jaren vaste klant voor meerdere vakanties per jaar.
Prima service!

Marianne

We hebben een fantastische Nijlcruise gehad dankzij Angela de Lange. Alles was goed geregeld: de reis inclusief vluchten, transfers en de cruise. Ter plaatse konden we alle excursies met een Nederlands sprekende gids boeken. Verder regelde ze ook onze verzekeringen en de overnachting op Schiphol inclusief parkeren. Echt een aanrader om zo onbezorgd je reis te kunnen boeken!

Anja Twaalfhoven

Wat een goeie service echt top ik geef een dikke 10
We wilde vorige jaar op het laatste moment naar Santorini maar had geen zin om helemaal uit te zoeken hoe wat waar enz ff een mail gestuurd en ja hoor super plek uitgekozen en een heerlijke vakantie gehad
Dus ik boek tegenwoordig lekker aan huis bij Sandra

Joep Bakker

Sandra heeft de wensen die wij hadden juist ingevuld.
Mede hierdoor hebben wij een zeer fijne vakantie gehad.
De interesse vooral, tijdens en zelfs na de vakantie zijn oprecht en worden zeer gewaardeerd.
Zeer professioneel en enthousiast !!!
De volgende vakantie wordt weer bij Sandra geboekt !!!

Joep

Veronique van der Sloot:

Ze heeft onze vakantie geboekt, ze heeft alles super geregeld. Kon geen betere vakantie wensen. Volgende keer boek ik weer bij haar. !!!!

miranda jeurissen

Mede door de zorgvuldige boeking van onze reis door Anke weer een geweldige reis gemaakt, ditmaal naar Kenia. Vooraf een goed advies over het land, benodigde reisdocumenten etc. Na de reis informeert Anke altijd hoe de reis en hotel etc. was bevallen, dat vinden een heel fijn gebaar. Er zullen nog meerdere reizen volgen die voor ons geboekt worden door Anke. Alleen maar lof

“Magische reis Fins Lapland”

Wij willen jou hartelijk bedanken voor de organisatie van onze reis naar Finland. Alles was daar tot in de puntjes verzorgd.

Als klap op de vuurpijl hebben wij twee keer het noorderlicht mogen ervaren.

De tweede keer nog mooier dan de eerste keer. Wel drie kwartier het dansende spektakel mogen bewonderen.

Al met al een fantastische en magische reis geweest.

Dank je wel voor deze onbezorgde trip!!

Annie Dijkstra

 

Miranda

Angela heeft samen met ons onze reis naar Amerika voorbereid.
Ze wist op alle vragen snel een antwoord te geven. Benadering was prettig.
Gaf goeie bruikbare tips.
Zeker aan te raden om bij Angela een reis te plannen.

Ali van Komen:

Het is een zeer vakkundige vriendelijke en behulpzame vrouw.

Diana van Hedel Straver:

Een super gemotiveerde adviseur!

Michelle Kamper:

Valleria heeft ons geholpen met het boeken van een week vakantie in Lapland. Eerst zouden we met 4 gaan, kwamen er later nog 2 personen bij. Geen enkel probleem. Altijd topservice en ze communiceert duidelijk. Volgende vakantie boeken we weer via Valleria!!

Hetty ten Brinke

Vakantie geboekt bij TUI at Home Angela, zeer goede hulp en zorg. Samen tot een zeer goede keuze gekomen, ze had veel nuttige tips. En op korte termijn was alles goed geregeld!
genoten van een fijne vakantie.

Danny en Nuth

Sandra geeft altijd erg goed advies en heeft veel kennis van de reizen die ze verkoopt. Ook na het afsluiten van de reis blijft ze alles in de gaten houden. We boeken eigenlijk al jaren al onze reizen via haar! Top service en altijd gezellig.

Dayenne huntjens

Super huwelijksreis gehad! Dankzij Sandra naar een land waar we zelf niet aan gedacht hadden, maar prachtig was.
Ze denkt goed met je mee en neemt de tijd. Ook groot voordeel dat ze in de avond uren kan
Gelijk de zomervakantie geboekt voor ons en de kinderen.
Nu al zin in

Henny Schenk

We waren blij verrast dat Sandra persoonlijk langs kwam om uit te leggen wat voor ons de beste vakantie was.
Gezien prijs en bestemming bedankt Sandra, het was een goede beslissing

klaas bronger

De reizen die Sandra regelt voor mij zijn vanaf begin tot het einde goed geregeld
waar je reis ook heen gaat. ik ben zeer tevreden over Sandra als reisadviseur.

Marianne Pieterse

Luistert naar je wensen en komt dan met ’n geweldige reis(bestemming)!

Miranda Kraaijeveld

Van de week een reis geboekt bij Valleria. Echt een aanrader. Overal wordt aan gedacht en in principe hoef je niets zelf te regelen, als je dit niet wilt. Alles kan via Valleria.
Valleria is vakbekwaam en reageert heel snel indien je een vraag hebt. Echt een top reisadviseuse.

“Gran Canaria”

De feestdagen naar Gran Canaria geweest. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Super bedankt Jenny. Groetjes Tessa en Bouke

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht