Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Leontine Verhoeks

Angelique heeft alle vragen die ik had elke keer super snel en duidelijk beantwoord. Zo gingen we goed voorbereid op vakantie en hebben we heerlijk genoten daar!

Diana hooft

Door alle Corona maatregelen en het niet doorgaan van de skivakantie regelt Angelique niet alleen je vakantie fantastisch maar ook alle afhandeling bij het annuleren. Altijd vriendelijk en nooit een vraag te veel. Het lijkt wel alsof ze niet slaapt want ze is echt altijd bereikbaar. Angelique nogmaals dank je wel voor de fantastische nazorg. We komen zeker bij je terug.

Wim Passtoors

Angelique is voor ons een P.A. Werkelijk alles geregeld! Zij heeft nog net niet de koffers niet op de band gezet. Alle reisdocumenten waren klaar, stoelen gereserveerd, en wij waren ingecheckt. Wij konden zo doorlopen. Bij aankomst op Lanzarote stopte het met regenen, de zon ging schijnen, de huurauto stond klaar en bij aankomst in een fantastisch hotel stond de champagne koud !
Angelique je bent een topper. Dank voor een prachtige vakantie.

Ronald Foeken

Geweldige vakantie genoten op curacao, vlucht en auto waren zeer goed geregeld en hebben dan ook geen probleem ondervonden.

Bedankt voor het goede service.

Hoi Wilma,

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad, het hotel  Sherwood Exclusive was heel goed en we hadden heel mooi weer. Reis is ook goed verlopen. Jij heel erg bedankt voor jou inzet, je hebt er echt veel tijd in gestoken!

 

Groetjes Susanne Rovers en fam.

Ontzettend goed geholpen!

Hallo, we zijn ontzettend goed geholpen zodat onze reis en ons verblijf, top dagen zijn geweest voor ons en onze kleinzoon.

Bedankt Wilma voor je super goede inzet voor ons. Groetjes Fam. Verhees

Els van Bolderick

Heel tevreden met Angelique.
Bij een vraag snel geholpen.
Vriendelijk en erg betrokken.
Als ik een cijfer kan geven is het een
dikke 10!

Vera

Wat een goede service gehad van Angelique bij het omboeken van onze vakantie. Nagenoeg direct reactie op mijn vragen. Alle reispapieren hebben we ook per post ontvangen in een handig mapje, zodat alles bij elkaar meegenomen kon worden.

Een aanrader om op deze manier een vakantie te boeken.

Nogmaals bedankt Angelique!

Cindy Poel

Super geregeld en een heerlijke reis gehad. Snelle respondstijd echt top!

Charlotte

Zelf lang gezocht op internet naar een hotel wat aan onze wensen voldeed, maar zonder succes.
Contact opgenomen met Angelique. Wat ons niet lukte, lukte haar wel. Ze vond snel een perfect hotel voor onze vakantie. Dankjewel Angelique, we hebben genoten!

Pepijn Koch

Mijn beide zoons en ik hebben een geweldige vakantie op Curacao gehad. Het organiseren daarvan hebben we overgelaten aan Angelique van TUI at Home. Ze heeft dat voortreffelijk gedaan en wij konden onbezorgd weg. Op iedere vraag over onze reiswensen en in het bijzonder onze vragen over de corona vereisten, kon zij direct en volledig antwoord geven. Dat is geen sinecure in deze tijd. Al met al zijn wij buitengewoon tevreden.

Nikki Westerhof

Wij hebben een top vakantie gehad in Curaçao dankzij Angelique! Zouden eerst naar een andere bestemming gaan op vakantie maar dat kon door Corona niet meer doorgaan. Angelique heeft ons super goed geholpen en onze vakantie is binnen 2 uur helemaal omgeboekt.
Hele fijne service gehad.

Wilma de Groot

Wij zijn erg goed en vriendelijk geholpen voor een geslaagde vakantie.

Angelique denkt mee en ook ter plekke wanneer er iets veranderd.
In deze onzekere tijd wat betreft covid echt fijn.
Dat bleek afgelopen week maar weer…
Ik durf met een gerust hart nog een keer te boeken.

Kim Honcoop

Angela heeft ons erg goed geholpen met het plannen van onze ‘babymoon’. Geen standaard accommodaties, maar net dat beetje extra.
Snelle service met persoonlijke touch!

B Gorissen

Vanwege de Corona crisis hadden we gewacht met het boeken van een vakantie tot het allerlaatste moment. Wellicht iets te lang, want veel bleek al volgeboekt. Vervolgens hebben we contact opgenomen met Angela. Zij heeft uiteindelijk een geweldig vakantieplekje weten te vinden in Oostenrijk, aan de Hallstätter See.
September 2020

B Jespers

Dit jaar was anders dan anders. Geen verre reis maar een last-minute naar jawel, Griekenland. Je moest een test van te voren doen en de nodige documentatie aanleveren. Dit alles leverde best even wat stress op maar ik kon altijd terugvallen op Angela, zij heeft ons hierin heel goed geholpen. Ook toen Griekenland op Oranje ging werd er met ons mee gedacht. Kortom; een reis die wat haken en ogen had en daarom was ik erg blij met de toegevoegde waarde van TUI at Home Angela Schalk. We hebben echt genoten en zijn lekker tot rust gekomen.
september 2020

Bianca

Nadat we ons wensenlijstje door hadden gegeven is Angela aan de slag gegaan en heeft ze voor ons een geweldige vakatie geboekt in Albir aan de Costa Blanca. Gisteren zijn we thuis gekomen. Alles was goed geregeld. Goede plaatsen in het vliegtuig. Een leuk hotel All-in met veel animatie en een glijbanenpark. De kinderen hebben zich ook prima vermaakt. En ook een privetaxi van het vliegveld naar de accommodatie was geregeld dit is echt een aanrader dan kan de vakantie snel beginnen. Nogmaals bedankt Angela.

A. Janssen-Leijten

Persoonlijke aandacht waardoor wij met ons gezin een hele mooie reis in Kenia hebben mogen maken die paste bij iedereen.
Juli 2019

Hans Gaarlandt

Met Sandra een vakantieplannen is op zichzelf al een feestje!

Sandra lost alle problemen op – binnen de mogelijkheden – en komt met goede adviezen. Kortom Sandra denkt mee.

Al onze vakanties die Sandra geregeld heeft, waren volledig volgens de verwachting en vaak werden ze overtroffen.

Wij bevelen Sandra van harte aan!!!

Jessica Sannen

Al best wat jaren vaste klant bij deze leuke gezellige vrolijke dames. Door hun hebben wij al diverse mooie reizen gemaakt. Ze komen ook altijd met goede en leuke reizen.

Zelfs in stress tijd zijn ze te bereiken en krijgen ze je altijd rustig met hun raad. Kortom de komende vakanties als het weer mag mogen hun ook weer gaan regelen.

R. Braspennincx
Terug van weer een geweldige vakantie
Alles top geregeld , dank je wel Krystle !
B. van Gool

Nadat we ons wensenlijstje door hadden gegeven is Angela aan de slag gegaan en heeft ze voor ons een geweldige vakatie geboekt in Albir aan de Costa Blanca. Gisteren zijn we thuis gekomen. Alles was goed geregeld. Goede plaatsen in het vliegtuig. Een leuk hotel All-in met veel animatie en een glijbanenpark. De kinderen hebben zich ook prima vermaakt. En ook een privetaxi van het vliegveld naar de accommodatie was geregeld dit is echt een aanrader dan kan de vakantie snel beginnen. Nogmaals bedankt Angela.

M. van Bavel
Oh wat ‘n heerlijke vakantie hebben we achter de rug! Kroatië beleefd zoals we dat wilden. Toeristisch én het rustige Kroatië kunnen zien. Angela heeft ons vooraf verschillende keuzes gegeven om de laatste paar dagen te verblijven in unieke accomodaties. Het was in 1 woord geweldig.
Vooraf ons goede tips gegeven om daar op locatie niet ‘mis te grijpen’ op onze ‘must See sightseeings’. En natuurlijk alle reisinfo persoonlijk afgegeven mét iets lekkers, de ijsjes waren heerlijk!
Bij thuiskomst een leuke welkom thuis kaart! Wij gaan nog even nagenieten, nogmaals dank Angela voor de goede service en tot heel snel!
I. Goijaarts

Helaas dit jaar geen vakantie naar de Lofoten die Krystle voor ons tot in de puntjes had geregeld. Met onze voucher werd het een last minute fietsvakantie in Friesland die Krystle nog voor ons heeft kunnen boeken. Zelfs de reispapieren worden bij je huis gebracht. Heel fijn!

W. Aerts

Krystle, wat super dat je na een belletje in de ochtend, smiddags al een aantal vakantie opties stuurde en na onze reactie meteen onze vakantie hebt geboekt!! GEWELDIG!! We zijn erg in onze nopjes en kijken uit naar de vakantie!

B. Jespers

Dit jaar was anders dan anders. Geen verre reis maar een last-minute naar jawel, Griekenland. Je moest een test van te voren doen en de nodige documentatie aanleveren. Dit alles leverde best even wat stress op maar ik kon altijd terugvallen op Angela, zij heeft ons hierin heel goed geholpen. Ook toen Griekenland op Oranje ging werd er met ons mee gedacht. Kortom; een reis die wat haken en ogen had en daarom was ik erg blij met de toegevoegde waarde van TUI at Home Krystle & Angela. We hebben echt genoten en zijn lekker tot rust gekomen. Ik beveel beide dames van harte aan!

Clemens Neelen

Goed verzorgde boeking, goede uitleg. Geen vooruitbetaling, keurige navraag of wij nog last hadden van de Corona. Papieren uitgebreid en ruim op tijd.
Na de vakantie, navraag of alles naar wens was verlopen. Kortom niets op aan te merken.

Anna en Roberto Kock

Op vakantie gaan tijdens de Corona crisis bleek een behoorlijk onderneming te zijn. Wij hadden niet zoveel obstakels verwacht. Gelukkig hebben wij met dank aan onze Tui vertegenwoordiger Sandra Mannes alsnog een fijn en leuke reis naar Zakynthos kunnen maken. Voordat je beslissing neemt wil je weten of alles goed kan gaan. Wij hadden veel vragen en waren continu bezorgd maar dankzij prima service en support van onze Tui vertegenwoordister hebben wij alsnog een fijn en onbezorgd vakantie gehad. Sandra Mannes dank je wel voor je geduld, begrip en inzet. Voor ons volgende trip kloppen we weer bij je aan. Anna & Roberto

Martin en Bita

Wij hadden, al vorig jaar, een vakantie geboekt naar Turkije. Maar door corona kon dat niet doorgaan. En omdat wij hoopten dat Turkije alsnog door zou kunnen gaan en niet meer oranje zou zijn, hebben wij pas laat besloten om de vakantie om te boeken. Daardoor leek er niet veel keus meer te zijn voor een vakantie in eigen land. Maar dankzij het engelengeduld van Angelique, hebben wij toch een fantastische vakantie in eigen land gehad! Dankjewel Angelique! Volgend jaar komen we weer bij jou terug.

Rosa Bartkowiak

Wij zijn begin september naar Kos geweest. Dankzij Angelique hebben wij een fantastische vakantie gehad zonder zorgen. Met vragen konden wij haar altijd bereiken en hoefde wij ons nergens druk over te maken! Ondanks de Corona is alles ons heel goed bevallen en gaan we uiteraard de volgende keer weer Angelique contacten voor de perfecte vakantie!

 

van Toledo

Super snel en goed advies, wij hebben genoten van onze vakantie!

 

Elise de Jager

Fijne service
Angelique komt altijd snel terug met een antwoord en opties en volgt goed op. Zeker een aanrader!

 

Zakynthos

Vanwege Coronavirus hebben wij onze boeking moeten wijzigen.

Kim heeft voor een geweldige vervanging gezorgd.

Griekse eiland Zakynthos was heerlijk en prachtig.

Echte aanrader en ook zeker om het via Kim te regelen.

Kim heeft alles super fijn en goed geregeld.

Femke Hoogewoning

Anke is voor ons al jaren de persoon waar wij ons heel erg vertrouwd bij voelen als het gaat over onze vakanties / reizen. Of het nu een stedentrip betreft of een zomervakantie naar een zonnig oord, Anke weet oor ons altijd de juiste plek én accommodatie te vinden. Daarnaast is ze ontzettend geduldig, klantvriendelijk en op de hoogte van alles wat je als klant wilt weten. Dikke pluim voor Anke, en wij kunnen niet meer zonder haar 🙂

Heleen Huyten

Anke helpt ons al enkele jaren bij het vinden van de perfecte vakantiebestemming. We worden steeds ontzettend goed geinformeerd en begeleid voorafgaand aan onze vakantie, zodat we steeds met een goed gevoel op reis kunnen gaan. Vooral dit jaar, toen de omstandigheden bijzonder waren in verband met allerlei restricties en bijzondere voorwaarden, is de reis dankzij Anke toch door kunnen gaan. Ook hier heeft ze ons tot de laatste dag geholpen met alle bijzondere omstandigheden en vragen die er bij ons leefden. Wij kunnen niet meer tevreden zijn en komen voor de volgende vakantie zeker weer bij Anke terug!

E. van der Linde

Heb nergens zo’n reactiesnelheid ervaren als bij Angélique, proactief, meedenkend en concreet.
Naast de forse tijdsbesparing hebben haar leuke suggesties al meerdere malen tot nieuwe inzichten geleid voor onze bestemming.
Wij kunnen Angélique van harte aanbevelen voor mooie binnenlandse en buitenlandse reizen!

 

Joost Nederpelt

Eva,
Heeft voor ons de perfecte reis voor ons uitgezocht. Corona gooide roet in het eten. Ze heeft ons keurig op de hoogte gehouden en uiteindelijk iets anders geboekt voor de voucher.
Plus ze weet veel van bestemmingen komt met alternatieven en heeft geduld met de wensen die wij hadden.
Ik zou Eva van harte aanbevelen, sterker nog ik heb de volgende trip al via haar geboekt!

Thomas Maas

Heel veel plezier gehad met onze reis naar Gran Canaria. Alles was tot in de puntjes geregeld. Eva heeft goed met ons meegedacht waardoor we extra het gevoel hadden echt even op vakantie te zijn.

Zo was het vervoer van en naar het hotel super geregeld. Maar stonden er ook als verrassing koude biertjes klaar bij aankomst zodat onze vakantie direct kon beginnen. De check-in was officieel pas om 13 uur, dit was balen omdat we er om 9 uur al waren. Eva heeft goed haar best gedaan en het gewoon voor elkaar gekregen dat onze kamers om 9 uur al klaar waren zodat we niet lang hoefde te wachten.

Dit soort zaken zijn zo fijn om Eva als reisagent te mogen hebben. Het is echt heerlijk dat Eva meedenkt om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken en dit soort zaken te regelen. Ik zou het iedereen aanraden! Kan niet wachten tot de volgende vakanties.

“Backpackreis Jamaica”

Jenny is een fantastische adviseur, die ruim meedenkt en alles voor je uitzoekt en regelt. Echt een reis op maat maakt voor jou. Vanwege de Corona-crisis kon onze backpack reis niet doorgaan. Wij gaan de crisis afwachten en en zodra het weer kan zullen we samen met jou een nieuwe reis boeken. Bedankt voor alles Jenny! Topper!!

Yneke van den Berg

“Super goed geholpen”

Super goed geholpen met adviezen voor de reis en keurig alles afgehandeld i.v.m annulering door corona crisis. Heel hartelijk dank hiervoor. Wij gaan de volgende keer weer bij jou boeken.

Elisabeth Douna

Toplocaties!

Dank je wel voor de toplocaties die je voor ons mannentripje naar het NL-elftal in Belfast hebt geregeld. Goede hotels midden in het stapgebied; beter kon niet.

Goed en snel geregeld!

Kim is betrokken en houdt rekening met de wensen die je hebt. Alles erg goed en snel geregeld!

Snelle reactie!

Zeer prettige samenwerking, goede adviezen, snelle reactie via mail en app. Ja ik ga zeker vaker gebruik maken van deze reisadviseuse.

Weet leuke plekken te vinden!

Kim is snel en kundig, geeft uitgebreide opties en weet leuke plekken te vinden!

Deze reis is een belevenis geworden.

Wij hebben een prachtig reis gemaakt door Andalusië. Alles was tot in de puntjes geregeld (heel fijn!). Goede uitleg en een persoonlijk reisadvies waardoor deze reis is een belevenis geworden. Dank hiervoor!

Persoonlijk, klantvriendelijk en attent

Geweldig advies en prima reis geboekt die voldeed aan onze wensen! Persoonlijk afgeven van de reispapieren zeer klantvriendelijk. De welkom thuis kaart hebben wij als zeer attent ervaren!

Prima

Prima. Aan onze wensen is goed tegemoet gekomen.

Familie de Ruijter

Wat een fantastische reiservaringen hebben we toch beleefd op al onze reizen gedurende de afgelopen jaren.
Elke keer weer een geweldige locatie en accomodatie weten te boeken.
En dat in zoveel verschillende landen.
Super!
Dat er nog mooie vakantiereizen mogen volgen Anke!
Fam.de Ruijter

Frank onink

Fantastische service van begin tot eind. Zelfs tijdens ons verblijf in Mexico tijdens corona crisis regelmatig contact en hulp. Ook bij thuiskomst regelt ze alles betreffende eerder terugkeren en het niet genoten van de comfortclass stoelen. Wij boeken zeker weer bij haar!!

Jonathan de Wagt

De rondreis door Schotland was echt top geregeld!! De reis is precies volgens onze wensen verlopen en we hebben vanuit de accommodaties alle toffe plekken kunnen bezoeken van het mooie Schotland. Echt een aanrader!

Angela bedankt?

Marion Geerlof

Sandra verzorgt al jaren onze reizen tot volle tevredenheid echt ?hopen er nog vele te boeken

Ingrid

Al jaren vaste klant voor meerdere vakanties per jaar.
Prima service!

Marianne

We hebben een fantastische Nijlcruise gehad dankzij Angela de Lange. Alles was goed geregeld: de reis inclusief vluchten, transfers en de cruise. Ter plaatse konden we alle excursies met een Nederlands sprekende gids boeken. Verder regelde ze ook onze verzekeringen en de overnachting op Schiphol inclusief parkeren. Echt een aanrader om zo onbezorgd je reis te kunnen boeken!

Anja Twaalfhoven

Wat een goeie service echt top ik geef een dikke 10
We wilde vorige jaar op het laatste moment naar Santorini maar had geen zin om helemaal uit te zoeken hoe wat waar enz ff een mail gestuurd en ja hoor super plek uitgekozen en een heerlijke vakantie gehad
Dus ik boek tegenwoordig lekker aan huis bij Sandra

Joep Bakker

Sandra heeft de wensen die wij hadden juist ingevuld.
Mede hierdoor hebben wij een zeer fijne vakantie gehad.
De interesse vooral, tijdens en zelfs na de vakantie zijn oprecht en worden zeer gewaardeerd.
Zeer professioneel en enthousiast !!!
De volgende vakantie wordt weer bij Sandra geboekt !!!

Joep

miranda jeurissen

Mede door de zorgvuldige boeking van onze reis door Anke weer een geweldige reis gemaakt, ditmaal naar Kenia. Vooraf een goed advies over het land, benodigde reisdocumenten etc. Na de reis informeert Anke altijd hoe de reis en hotel etc. was bevallen, dat vinden een heel fijn gebaar. Er zullen nog meerdere reizen volgen die voor ons geboekt worden door Anke. Alleen maar lof

“Magische reis Fins Lapland”

Wij willen jou hartelijk bedanken voor de organisatie van onze reis naar Finland. Alles was daar tot in de puntjes verzorgd.

Als klap op de vuurpijl hebben wij twee keer het noorderlicht mogen ervaren.

De tweede keer nog mooier dan de eerste keer. Wel drie kwartier het dansende spektakel mogen bewonderen.

Al met al een fantastische en magische reis geweest.

Dank je wel voor deze onbezorgde trip!!

Annie Dijkstra

 

Miranda

Angela heeft samen met ons onze reis naar Amerika voorbereid.
Ze wist op alle vragen snel een antwoord te geven. Benadering was prettig.
Gaf goeie bruikbare tips.
Zeker aan te raden om bij Angela een reis te plannen.

Hetty ten Brinke

Vakantie geboekt bij TUI at Home Angela, zeer goede hulp en zorg. Samen tot een zeer goede keuze gekomen, ze had veel nuttige tips. En op korte termijn was alles goed geregeld!
genoten van een fijne vakantie.

Danny en Nuth

Sandra geeft altijd erg goed advies en heeft veel kennis van de reizen die ze verkoopt. Ook na het afsluiten van de reis blijft ze alles in de gaten houden. We boeken eigenlijk al jaren al onze reizen via haar! Top service en altijd gezellig.

Dayenne huntjens

Super huwelijksreis gehad! Dankzij Sandra naar een land waar we zelf niet aan gedacht hadden, maar prachtig was.
Ze denkt goed met je mee en neemt de tijd. Ook groot voordeel dat ze in de avond uren kan
Gelijk de zomervakantie geboekt voor ons en de kinderen.
Nu al zin in

Henny Schenk

We waren blij verrast dat Sandra persoonlijk langs kwam om uit te leggen wat voor ons de beste vakantie was.
Gezien prijs en bestemming bedankt Sandra, het was een goede beslissing

klaas bronger

De reizen die Sandra regelt voor mij zijn vanaf begin tot het einde goed geregeld
waar je reis ook heen gaat. ik ben zeer tevreden over Sandra als reisadviseur.

“Gran Canaria”

De feestdagen naar Gran Canaria geweest. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Super bedankt Jenny. Groetjes Tessa en Bouke

“Australië & Nieuw-Zeeland”

Jenny is echt een topper! Zo begaan met onze wens om een mooie reis te maken naar Australië en Nieuw-Zeeland. Een harde werker die gaat voor het beste voor haar klanten. Erg flexibel en meedenkend. Ze heeft ons heel erg goed geholpen aan een mooie reis, wij zijn heel erg blij dat we Jenny hebben ingeschakeld om ons hierbij te helpen.

Wij weten wel wie we bellen als we weer weg willen 😉

Anjella & Remco

“Top advies”

Op dit moment genieten wij volop op boa vista, dankzij jenny!
Top advies en we laten zeker de volgende vakantie weer door Jenny regelen.

André en Betty Westerhof

“Reisadvies op maat”

Wij hebben Jenny gevraagd om voor ons gezin met volwassen kinderen (en aanhang) een reis op maat te maken naar Rhodos.
We zijn erg vriendelijk en betrokken geholpen door haar. Ze luistert goed naar wensen/beperkingen.
Alles verliep volgens plan en wens. Wat heerlijk om door haar op haar vriendelijke wijze geholpen te worden in het enorme aanbod van wat er geboden wordt.
Zonder haar was dit op deze manier niet gelukt. Het was een week om niet meer te vergeten. Onze dank is groot!
Wij willen niet weer anders, bedankt Jenny!

Gerda Loopstra

“Een reis boeken met een reisadviseur gaf ons een fijner gevoel”

Samen met Jenny vonden we een hele leuke accomodatie die precies aansloot op onze wensen. Onder andere dat onze oude hond erg welkom zou zijn. Dat was helemaal het geval. Bij aankomst kregen niet alleen onze kinderen maar ook de hond een leuk presentje. Hele goede ervaring met boeken via Jenny. Volgende vakantie boeken we weer via haar en Tui at Home.

Bo Walta

“Jenny heeft ons weer super geholpen bij het zoeken naar een geschikte vakantie”

Het is uiteindelijk een heerlijke vakantie op Kos geworden. Jenny heeft alles goed voor ons geregeld, alles langs gebracht en we hoefden zelf alleen nog de koffers in te pakken (dat doet Jenny helaas niet ?).Na afloop van de vakantie belde Jenny om te informeren hoe onze vakantie was geweest. Ik ben erg blij met deze persoonlijke benadering en kan Jenny ook van harte aanbevelen!
Bedankt Jenny ?

Nina Tearney

“Een heerlijke vakantie gehad op Samos!”

Jenny had mijn wensen goed begrepen en een prima locatie gevonden! Helemaal precies zoals gewenst! Super!

Gea Veenstra

“Fijn dat alles geregeld werd aan huis”

Goede service, prachtige vakantie heb je voor ons geregeld Jenny,mooi hotel schiterende omgeving ,top,hartelijk bedankt! 

Trudy Kopmels-Zuidema

“Jenny is super!”

Zij heeft onze reis naar Ibiza geboekt. We gingen met het gezin voor het eerst vliegen en dit wilde ik goed geregeld hebben. Ze heeft een aantal reizen voorgesteld en wij hebben er één uitgkozen. Jennie heeft alles eromheen ook geregeld. autohuur, stoelen in het vliegtuig de koffers etc. wij hadden veel vragen maar niks was te veel. Wij hebben een prachtige vakantie gehad en zelfs de dag terug kreeg ik een appje dat het vliegtuig iets vertraging had of we al onderweg waren. Heel erg bedankt. fantastisch geregeld en de volgende reis komen we weer bij je. 

Natascha Westerhof

“Super service”

Alles mooi en snel geregeld en bij ons gaat dat altijd via de app. ?

Prachtige vakantie gehad op Lefkas. Appartement: Lefko in Nidri aanrader.

Sytske Kingma – van der Veen

“Alles perfect geregeld”

Houd je goed op de hoogte bij eventuele wijzigingen in de booking. Zeker een aanrader en wij gaan ook weer gebruik maken van haar service.

Richard Wiersma

“Jenny heeft ons geholpen met het uitzoeken van onze wintersport!”

Onze wensen heeft ze goed opgepakt. Jenny en ik hebben vooral contact gehad via app en mail, wat ideaal was, omdat wij niet bij elkaar om de hoek wonen. Ik kan niet anders zeggen dan een GE-WEL-DIGE adviseuseze!!! wij hebben een prachtige wintersport vakantie gehad en dat werd mede mogelijk gemaakt door Jenny en TUI!!

Ymkje Stelma-van der Werf

Tenerife

Wij zijn weer thuis van een super fijne vakantie in Tenerife in hotel H10 Conguistador, alles prima geregeld doorTui at Home Jenny de Jong. Een aanrader!

Henny Teensma

“Super geregeld Jenny!”

Niks op aan te merken en wij komen ook wel weer terug.Kaapverdie was de moeite waard. Bedankt!

John Modderman

Schotland

Wij hebben Jenny benaderd voor onze rondreis door Schotland. Ontzettend leuk contact en samen onze wensen besproken. Alle wensen zijn meegenomen in de rondreis en alles is perfect door Jenny geregeld. Onder andere de treinreis door Schotland, de overtocht, boeking van het bezoeken van kastelen met de kinderen, aan alles is gedacht en alles is geregeld. Voor een volgende vakantie zullen wij zeker opnieuw contact met Jenny opnemen. Nogmaals bedankt Jenny voor de waanzinnige rondreis door Schotland?

Christina Bakker

Kaapverdië

Wij zijn naar Kaapverdië geweest . Jenny de Jong heeft alles voor ons geregeld! Zeer goed bevallen ?onze volgende vakantie laten we zeker weer door Jenny verzorgen .
Bedankt!

Wilma Knol

“Je bent heel erg toegankelijk, luistert goed naar onze wensen”

Het aanbod sloot hier erg goed bij aan. Je geeft duidelijke uitleg over alle zaken, waar nodig tot in detail. Dit gaf onszelf de tijd en de rust om met andere dingen bezig te zijn, zoals de voorpret.
Hartelijk dank voor alle inspanningen en hulp. We weten je te vinden voor een volgende keer en zullen je professionaliteit en kennis zeker ook aan anderen aanbevelen.

Hartelijke groeten van Tinie, Laura en Iris”

“Altijd antwoord op alle vragen.”

Ellen Voetman

“Jenny had een luisterend oor”

Zij wist voor ons een geschikte locatie te vinden en hebben hiervan ook erg genoten.

Anna Akke Fopma

E. van de Vlasakker

Super service, het maakte niet uit welk moment vd dag het was, bij vragen super snelle reactie!

 

S. Drenth

In 1 woord: Geweldig!!!
Niks is Angelique teveel om uit te zoeken wat je graag wilt. Tot in de kleinste puntjes regelt ze alles. Dit wist ik al, Maar na onze bruiloft in Curaçao, weet ik het zeker

Wilma Schreuder-Foree

Door jouw persoonlijke advies en service geef je nét dat beetje meer waardoor het boeken van een vakantie via jou veel leuker is dan via internet. Bedankt voor je advies, ondersteuning én je leuke kaartje bij thuiskomst.

 

Fred Koopman

Het was een fantastische vakantie!
Ik vond het enorm waardevol om persoonlijk snel en grondig geadviseerd te worden.

 

Ofra Dorrestein – van Den Bosch

Heel erg tevreden met de service en klantvriendelijkheid van Angélique.

Peter Huijbregtse

Alles top geregeld

Mevrouw Koopman

Super blij met jou en alle inzet rondom de geplande reizen.

Ilona Boezeman

We hebben je dienst erg gewaardeerd.Je hebt onze verwachting overtroffen. Heel fijn! Enorme dank van onze kant uit. Graag kijken we volgend jaar weer samen met jou naar een vakantie!

 

 

Kim Ferwerda

Super!

Perfecte locatie voor ons uitgezocht en hele goeie service, zeer tevreden!

 

Willeke Wilson

In 1 woord Super!
Angelique neemt de tijd, blijft naar de vakantie wensen zoeken van de klant, totdat deze ook echt op en top kunnen genieten zonder zorgen. Gelukkig al meerdere keren mogen genieten van een heerlijke vakantie die van A tot Z geregeld is door Angelique!

 

Denise Drenth

Angelique is een topper!

Addy en Annemarie

Een heerlijke vakantie gehad
Alles top geregeld en hele goede service voor onze volgende vakantie komen we zeker weer bij jou terug.

 

 

Hildo Zijlstra

Goed advies en de verwachtingen zijn overtroffen
Altijd fijn als iemand net dat beetje extra doet en ook nog eens met een glimlach.

 

Marianne Hoffschlag

Alles keurig netjes geregeld ! En bij vragen direct antwoord !

Paula Baretto

Veel kennis en erg betrokken!

Gerard Bosch

Prima…. Deskundig, behulpzaam, persoonlijke aandacht.

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht