Jorg Dijkmans

's-Hertogenbosch Bel 06-42278708 E-mail Stuur een bericht

Wethouder Schuurmanslaan 20 5231 NJ 's-Hertogenbosch

Toon op kaart
Jorg Dijkmans
Over Jorg Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Mechtild Stultiens

We hebben het heel goed gehad. Alles perfect georganiseerd door TUI. Papagayo Beach Resort is ook goed bevallen.

Henk en Toos Taconis

Beste Jorg, Even een complimentje voor de organisatie van onze Turkije reis. Was prima verzorgd. Alles klopte. Mooie kamers. Prima bedden. Lekker eten. Er waren zelfs aan het begin van de middag nog bedjes beschikbaar bij het zwembad. Dat hebben wij wel eens heel anders meegemaakt. Bedankt.

Jacqueline van de Ven – Kennis

In een woord geweldig.

C.A. op ’t Hoog

Super reis gehad die volledig voldeed aan onze eisen!

Marcel Verheijen

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Dhr. Dijkmans tot in de kleine details had hij alles verzorgd. Kortom top service.

Margo Bouwmans

Het was weer tot in de puntjes geregeld, op naar de volgende vakantie!!!

Dinphy Heesbeen

1 woord : TOP Alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld voor ons Zelfs aan onze vertraging (claim) werd al gewerkt toen wij nog op het vliegveld van Turkije waren.

Marinelle Snoek

Goed geholpen met de vliegtickets. Aanbieding in de gaten gehouden en hier direct op gereageerd naar ons toe. Bij vragen op zeer korte termijn reactie/antwoord. Ook bij aanpassingen op de tickets meteen geholpen. Top!

Martijn van den Heuvel

Super correct en heel behulpzaam.

Francis Rietveld

Heel tevreden. Ondanks dat je misschien niet alles weet van de bestemming waar wij heen gingen, deed je wel moeite voor ons. Dat waarderen we.

Hans van Waasbergen

Heel fijn persoonlijk contakt. En alles wordt goed uitgezocht wat betreft de prijs. Helemaal Toppie!

Jessica Stout

Top geregeld, niks op aan te merken!

Jasper Taconis

Jorg Dijkmans. De allerbeste travel agent! Vraag hem voor al je reizen! Tot in de puntjes geregeld. Bedankt!!!

Fam. van de Wiel

Bedankt voor je goede boeking die je voor ons geregeld, We hebben genoten van 3 dgn Disney/Parijs, Hotel Vienna House Dream Castle, echt een aanrader, mooi hotel, nette schone kamers, vriendelijk personeel een goed uitgebreid ontbijt, busvervoer naar park goed geregeld. Wij waren heel tevreden, We komen zeker nog een keer bij je terug als we weer toe zijn aan een vakantie.

Claudia Vesters

Ik heb Jorg benaderd omdat ik graag een reis wilde maken naar New York. Jorg wilde precies weten wat mijn plannen en wensen waren. Daarna kwam hij met een aanbod dat daar helemaal op was afgestemd. Inmiddels ben ik thuis en kijk ik terug op een mooie week in New York. Reis, transfers, hotel, alles was top. Dank je wel Jorg voor je deskundige en vriendelijke meedenkende hulp! Het was een week om nooit meer te vergeten. Claudia

Tinie van Eijk

Dankzij de inspanningen op eerste Kerstdag van “Tui at home Jorg Dijkmans” heeft hij die dag voor ons een mooie reis kunnen boeken. Helaas aan alles komt een eind en nu is het weer even wennen van ruim 30 naar amper 4 graden.

Nicky van de Ven

Top!

Maria Sterrenburg

Ik heb je veel sterren gegeven maar ik hoop dat het in de toekomst meer zullen worden door leuke aanbiedingen!!!!!

Max Pennings

Jorg heeft onze vakantie helemaal geboekt en alles was top geregeld. Daarnaast was het contact erg prettig en kregen we altijd snel een reactie.

Paul Wiggers

Eerlijk, open en duidelijk advies. Geen woord te veel, geen woord te weinig. Genoten van een uitermate goed georganiseerde vakantiereis.

Tony van Boxtel

Alles goed geregeld we hebben een super vakantie gehad…

Madeleine Oostvogels

Alles super geregeld, contact was goed, maar niet overdreven, helemaal goed.

Jessy Looijmans

Was weer super!

Ruud Cuppé

Prima dienstverlening. Bereikbaar op de tijden wanneer het mij uitkwam. Goed advies prima reis samengesteld. Top geregeld. Bedankt.

Lizzy Kuipers

Professioneel, alles netjes uitgezocht voor de scherpste prijs. En nog een upgrade kunnen regelen voor een kamer. Voor een volgende vakantie weet ik het perfecte adres te vinden!!

Joke Coray – van den Heuvel

Beste Jorg, U hebt mij zeer uitgebreid, onvermoeibaar en vriendelijk advies gegeven. Het RIU hotel Monica in Nerja is in alle opzichten goed bevallen. In de toekomst zal ik graag nog een keer van uw diensten gebruik maken. vriendelijke groeten

Esther Reinders – Vijverberg

Gewoon goed!

Martin van Eijk

Cuba hadden we zelf niet direct aan gedacht maar wat een fantastische vakantie! Erg mooi land, heerlijk klimaat en buitengewoon vriendelijke mensen, echt een aanrader! Bedankt Jorg!

Jolanda Verheugt

Een verademing om alles zo makkelijk en persoonlijk geregeld te krijgen. Echt een aanrader !

Noortje Neefs

We zijn super tevreden over deze manier van een vakantie boeken! Jorg stond altijd voor ons klaar, reageren binnen een mum van tijd op vragen. Ik zou Jorg echt bij iedereen aanraden!!!

Margo Bouwmans

Alles was super goed geregeld terwijl het niet makkelijk was denk ik om het te combineren met de kinderen die de tweede week kwamen.

Astrid Looijmans

Duidelijk en zeer correct alles wordt top geregeld.

Smilja Hendriks

Alles helemaal super geregeld. Complimenten!

Monique Zimmerman

You’re the best!

Hans Klaassen

Bijzonder uitgebreide informatie en correct en to the point!

Wendy van ’t Zand

Ben zeer tevreden over de diensten. Er word geluisterd naar de wensen qua bestemming enz en binnen een paar dagen was alles geregeld. Top, ga zo door!! Groetjes Wendy en Antoine

Ton & An Raes

Super, alles zoals gewoonlijk weer tot in de puntjes geregeld.

jorg.dijkmans@tui.nl

Stuur Jorg een bericht