José Timmerman

Amersfoort Bel 06-14856767 E-mail Stuur een bericht

Zoete Ermgaard 17 3824 AM Amersfoort

Toon op kaart
José Timmerman
Openingstijden
Maandag
09:00-19:00
Dinsdag
09:00-19:00
Woensdag
09:00-19:00
Donderdag
09:00-19:00
Vrijdag
09:00-19:00
Zaterdag
Per mail of website en in geval van nood.
Zondag
per mail of website en in geval van nood.
Over José Mijn reistips Beoordelingen

Beoordelingen

Jan Zandsteeg

José geeft goed en eerlijk advies denkt met je mee en luistert naar je wensen aan de hand daar van regelt ze voor je wat geregeld moet worden indien dat mogelijk is.

Astrid van Wee

José heeft onze reizen naar Turkije en Kos geboekt. Ze snapt precies wat we als gezin zochten en alles was tot in de puntjes geregeld!
Van het parkeren van de auto tot aan het hotel. Leuke tips om te doen en een super accommodatie waar we zeker nog een keer naar terug willen gaan. De herfstvakantie willen we een weekje weg en we gaan dit zeker bij José boeken!

Alinda van Wijk

Één dikke tien!!!! Altijd vriendelijk en gezellig!
José denkt altijd heel goed mee en alle vakanties die wij via jou hebben geboekt waren super geslaagd!
Tot spoedig ziens…lieve groet, Alinda

Sil de Voogd

Ik heb tot nu toe 2 fantastische reizen mogen meemaken met behulp van José. Er werd goed geluisterd naar onze wensen wat uiteindelijk leiden tot 2 perfect geplande reizen met een fijne prijs/kwaliteit verhouding.

Kortom: een dikke vette aanrader als je het mij vraagt! ?

Liam Landman

De reizen die ik heb geboekt via José zijn altijd enorm goed bevallen. Zon of wintersport, je hoeft maar te roepen waar je heen wil en José regelt de mooiste appartementen, het ideale vervoer en dat tegenover een lage prijs. Het contact verloopt soepel en José zal ieder moment van de dag klaar staan om ervoor te zorgen dat je reis zo fijn mogelijk verloopt! Een aanrader dus.

milly en bert van de laar

Wij Milly en Bert van de Laar zijn altijd zeer tevreden met de diensten van Jose.
Zij weet voor ons met een rondreis het onmogelijke toch mogelijk te maken.
Ze is in onze ogen altijd zeer gedreven.
Wanneer het weer mogelijk is zullen we voor een reis zeker haar weer benaderen.
Voor nu ondanks de vervelende tijd veel succes en blijf gezond

groetjes Milly en Bert.

Esther Willemsen

Wij kennen José als een bevlogen reisadviseur die goed begrijpt wat je zoekt en met een passend aanbod komt, zo hebben we al mooie reizen gemaakt naar Schotland en Senegal en een paar fijne vakanties naar zonnige bestemmingen. En alles heeft aan de verwachtingen voldaan!
Ze neemt de tijd en zoekt alles tot in de details uit.

Familie Lambregts

José is een vriendelijke en zeer geschikte reisadviseur.
Wij hebben een aantal reizen via haar geboekt en dat is ons nog nooit tegengevallen.
Ze denkt goed mee als er een bepaalde locatie niet meer beschikbaar is en je kunt haar altijd bereiken als er onverhoopt iets gebeurd wat je niet verwacht.
Ik heb zelfs een keer een reis als verassing voor mijn vrouw geboekt. Het was fijn dat ze overal aan dacht en dat ze met een aantal goede voorstellen kwam waar ik uit kon kiezen. Tot op de dag van vandaag een top vakantie om nooit te vergeten mede dankzij de inzet van José!

Mvg familie Lambregts

Marica Bozso-Roest

José Timmerman is een vakvrouw die begrijpt wat mensen zoeken in een vakantie. Zij neemt de moeite om mensen te leren kennen en net zolang te zoeken totdat zij de perfecte vakantie vindt. Of je nu actief bezig wilt zijn of wilt luieren. Onze vakanties van de afgelopen jaren waren perfect uitgezocht en georganiseerd. José is voor ons de enige die dit kan doen.
Succes José!

Esther Smink

Wie een reis door Jose in elkaar laat zetten, gaat nooit meer naar een andere adviseur!
Wat een enthousiasme en kennis, zij weet echt wat er te zien en te doen is de wereld en wat er bij jou of bij je reisgezelschap past.
Je bent verzekerd van een mooie reis!
En Jose staat altijd klaar voor je vraag en voor een advies!

GERRIE Zandsteeg

Super topper ziet er goed uit.

Succes met alles.

We gaan er voor.

Liefs Gerrie en Jan

Liesbeth Hendrikse

Mijn vriendin en ik hebben al de mooiste verre reizen gemaakt, ze weet precies wat we graag willen en waar we dan ook moeten zijn.
En ook de reizen die we maken met iemand met een beperking, wat niet makkelijk is, maar ze weet altijd wel waar we het beste naar toe kunnen gaan en welk appartement dan het beste is. Top!

Bas de Gooijer

José is een geweldige vrouw die altijd voor je klaarstaat. Ze luistert met aandacht naar al je wensen en gaat vervolgens met veel enthousiasme aan de slag omdat reizen nou eenmaal haar passie is. Zelfs in de moeilijkste omstandigheden, zoals tijdens mijn chaotische terugkeer vanuit Colombia (i.v.m. Corona) bleef ze positief én heeft ze mij er doorheen gesleept.
Een topper!

jose.timmerman@tuiathome.nl

Stuur José een bericht