José van Felius

Gorinchem Bel 06-10960406 E-mail Stuur een bericht

Blijenhoek 10 4201 JS Gorinchem

Toon op kaart
José van Felius
Openingstijden
Maandag
09.00-21.00
Dinsdag
09.00-21.00
Woensdag
09.00-21.00
Donderdag
09.00-21.00
Vrijdag
09.00-21.00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak
Over Jose Mijn reistips Beoordelingen

Welkom op mijn website!

Bent u het met me eens dat er bij het boeken van een vakantie tegenwoordig best een hoop komt kijken? Want wanneer boekt u uw vakantie? Gaat u voor de vroegboekkorting of toch liever voor een last minute? Welke bestemming past bij mij? Op al deze vragen en nog veel meer kan ik u het antwoord geven. Met 25 jaar ervaring in het zoeken naar de leukste vakanties weet ik de mooiste plekjes te vinden.

Ieder jaar probeer ik zelf zoveel mogelijk van de wereld te zien, hierdoor ben ik in staat om u een nog beter persoonlijk advies te geven. Mijn reiservaring is breed en divers. Omdat ik zelf in alle uithoeken van de wereld ben geweest kan ik u van alles vertellen wat niet in de boekjes of op internet staat. Hierdoor haalt u veel meer uit uw vakantie.

U kunt bij mij terecht voor een vraag over een Europese zonvakantie, een stedenreis, rondreis of een verre bestemming in Azië of het Caribisch gebied. Maar ook voor een weekendje voor twee of een los vliegticket bent u bij mij aan het juiste adres.

Niet voor niets heb ik ervoor gekozen om persoonlijk reisadviseur te worden, mijn persoonlijke benadering zorgt ervoor dat ik u eerst wil leren kennen. En waar kan dat beter dan in het comfort van uw eigen huis? Pas dan kan ik een passende reis voor u vinden.  Ik vind het bovendien leuk om u te laten zien welke mogelijkheden er op reisgebied bij u passen en wat u voor een bepaald budget kunt doen. U kunt mij gericht benaderen, maar u kunt zich ook laten verrassen met een bestemming waar u zelf niet zo 1-2-3 aan heeft gedacht.

U kunt mij 7 dagen per week bereiken, hoe u dat doet, dat bepaalt u zelf. U kunt mij bellen, mailen, een bericht sturen of ik kom bij u langs.
Voor het bespreken van uw wensen neem ik graag alle tijd, een vakantie moet namelijk 100% bij u passen.Tenslotte kijkt u daar het hele jaar naar uit. Een gesprek bij u thuis kan daarbij een groot voordeel zijn.
Tip: Wilt u met een groep op reis? Dan is de At Home Reisparty aan huis iets voor u! Zie Reistips.

Over de kosten van mijn dienstverlening hoeft u zich geen zorgen te maken, u betaalt namelijk niets extra en bent zeker niet duurder uit dan bij een regulier reisbureau of via internet. Het is niet duurder, maar wel veel gemakkelijker.
Ik baseer mijn vakanties op het aanbod van vrijwel alle bekende reisorganisaties en natuurlijk de prachtige reizen van TUI, Nederlands grootste reisaanbieder.
Allemaal vallend onder de garanties en zekerheden van de ANVR en SGR.

Hierdoor kunt u met een gerust hart op vakantie.

Wilt u weten wat ik voor uw vakantie kan betekenen?
Neemt u dan eens contact met mij op.

Jose.van.felius@tui.nl
Telefoon : 06-10960406

Klantbeoordelingen

Dat is nog eens leuk thuiskomen! Bedankt José. Ook voor het perfect regelen, het inschatten van onze wensen en uitstekende service. Chapeau! 🎩

Op maat advies is geweldig, niet zomaar een reisbureau maar eentje die meedenkt

Advies op maat!

José heeft ons heel snel aan onze reis geholpen. We bleken laat met boeken te zijn, dus veel was al uitverkocht. Toch vond José een…

Toon alle beoordelingen
jose.van.felius@tui.nl

Stuur Jose een bericht