José van Felius

Gorinchem Bel 06-10960406 E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Blijenhoek 10 4201 JS Gorinchem

Toon op kaart
José van Felius
Openingstijden
Maandag
09.00-21.00
Dinsdag
09.00-21.00
Woensdag
09.00-21.00
Donderdag
09.00-21.00
Vrijdag
09.00-21.00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak
Over Jose Mijn reistips Beoordelingen

Bijzondere momenten ……
Verdienen de juiste aandacht …….

José

Eigenlijk heeft iedereen wel eens vakantie nodig.. even bijkomen, opladen om vervolgens weer met een fris gevoel aan de slag te gaan. Het is bewezen dat er regelmatig even tussenuit gaan heilzaam is voor je gezondheid. Wist je dat de positieve effecten van een vakantie wetenschappelijk zijn bewezen?
Dus waar wacht je nog op?

Hoe je jouw vakantie boekt, dat is aan jou. Je kunt gemakkelijk online een reis boeken, je kunt ook eens binnenlopen bij een reisbureau bij je in de buurt. Maar hoe luxe is het om de vakantie helemaal uit handen te geven zonder dat het je iets extra’s kost? En zeker weten dat alles van top tot teen voor je wordt geregeld? Laat die voorpret maar beginnen! Want ik neem je niet alleen alles uit handen, maar ik regel bovendien ook allerlei extra’s: van een parkeerplaats tot een stoelreservering, verzekering, huurauto of leuke excursie. Alles om ervoor te zorgen dat jij een top vakantie hebt!

Als je de vakantie via mij boekt, dan heeft dat veel meer voordelen dan je denkt. Als reisliefhebber heb ik al veel van de wereld gezien en heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Al die reiservaring en mijn liefde voor reizen zorgen ervoor dat ik gemakkelijk en snel een bestemming kan vinden die bij je past. Je kunt ook zelf uren zoeken naar dat ene mooie plekje, maar ik neem je al dat werk heel graag uit handen. Wist je dat het boeken van een vakantie gemiddeld 40 uur kost?

Je kunt bij mij terecht voor een vraag over allerlei soorten reizen.  Mijn ervaring van meer dan 25 jaar zorgt ervoor dat ik veel kennis heb van stedenreizen, zonvakanties, verre reizen of cruises. Zo kan ik precies vertellen wat niet in boekjes of op internet staat, hierdoor haal je veel meer uit je vakantie! Ook denk ik graag met je mee en kan ik je verrassen met een reis die je zelf niet 1-2-3 gevonden zou krijgen.

Hoe je de vakantie bij mij boekt, dat bepaal je helemaal zelf. Je kunt mij bellen, mailen, of ik kom zonder kosten bij je langs. Voor het bespreken van de wensen neem ik graag alle tijd, de vakantie moet namelijk voor 100% bij je passen, ten slotte kijk je er het hele jaar naar uit. Een gesprek bij je thuis kan daarbij een groot voordeel zijn.

Een ander heel belangrijk voordeel is dat je mij 7 dagen per week kunt bereiken, ook voor een kleine vraag. Je bent niet aangewezen op een helpdesk of vaste winkel openingstijden. Je pakt de telefoon wanneer je dat wilt, ook tijdens je vakantie.

Ik baseer mijn vakanties op het aanbod van vrijwel alle bekende reisorganisaties en natuurlijk de prachtige reizen van TUI, Nederlands grootste reisaanbieder. Hierdoor heb ik een assortiment van meer dan 60 reisorganisaties om jouw perfecte vakantie te vinden.
Allemaal vallend onder de garanties en zekerheden van de ANVR en SGR. En uiteraard ben ik je behulpzaam bij het invullen van alle formulieren die je nodig hebt om op reis te gaan. Krijg je van mij een helder reisadvies en zorg ik dat je veilig en vertrouwd op reis kunt gaan.

Over de kosten van mijn dienstverlening hoef je je geen zorgen te maken, je betaalt namelijk niets extra en bent zeker niet duurder uit dan bij een regulier reisbureau of via internet. De prijzen worden altijd zorgvuldig  vergeleken. Het is dus niet duurder, maar wel veel gemakkelijker.

Hierdoor ga jij met een gerust hart op vakantie.

Ik hoop je snel te zien !

Met reislustige groet,

 

 

Klantbeoordelingen

Dit was onze eerste vakantie verzorgd door Jose. Ten eerste Jose is erg spontaan en super leuk in haar mail contact.Alles super snel geregeld en…

Linda van valburg

“Het is erg fijn schakelen met José en ze levert echt maatwerk. Of je nu op zoek bent naar budget-, unieke- of luxe- accommodaties, in…

“Het is erg fijn schakelen met José en ze levert echt maatwerk.

Ik ben fan van José! We zijn net terug van onze vakantie naar IJsland. Wij hadden voor mijn zoon een auto gehuurd. Maar helaas lag…

Ik ben fan van José!
Toon alle beoordelingen
Openingstijden
Maandag
09.00-21.00
Dinsdag
09.00-21.00
Woensdag
09.00-21.00
Donderdag
09.00-21.00
Vrijdag
09.00-21.00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak
jose.van.felius@tuiathome.nl

Stuur Jose een bericht